Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Farsdagskampanj!


Det är dags att fira mannen med ansiktshåren! Fars dag är precis runt hörnet och om din pappa gillar att raka sig eller ägna sig åt skäggvård har vi några episka presentidéer till honom. 

Kampanjerna gäller till och med 12 november 

Läs mer

Grön Lycka, en naturlig farsdagspresent

Har din pappa alltid använt samma raktvål? Kanske är det dags för en ny? Då är Grön Lycka tycker vi det naturliga valet för honom. Dessutom får han och du 20% på utvalda produkter från Grön Lycka nu inför farsdag. Naturligare kan det inte bli.

Läs mer

Rockwell Razor - Ge din far rakhyveln han verkligen vill ha

Rockwell Razor är inte som andra rakhyvlar, den är bättre. Det här är rakhyveln som din pappa borde raka sig med. För den kan ge honom den rakning han vill ha. Dessutom utan att förstöra klimatet med en massa onödiga utsläpp. Dessutom just nu får han och du 10 procent på rakhyvlar och andra produkter från Rockwell Razors. 

Läs mer

Uppgradera din pappa

Eller åtminstone hans våtrakning, skäggvård, hudvård och hårvård med produkter från Depot. Köper du dessutom två valfria produkter skickar vi med en flaska Body wash!

Läs mer

Ge din pappa något extra!

Sent ute med farsdagspresent? Eller vill du att vi slår in den åt dig? Lugn, vi kan göra båda delarna. Presentkortet kan du skicka direkt till din pappa, självklart också det inslagna paketet. Bra va? Dessutom har vi ett till fint erbjudande åt dig. Köp produkter för 1000 kronor så skickar vi med en Shavette.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa