Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

OMEGA

Omega är ett italienskt varumärke som är internationellt erkända för sitt hantverk och höga kvalitet. Alla produkter tillverkas i Italien av företaget Pennellificio Omega Spa. Pennellificio Omega Spa är ett familjeägt företag vars historia går ändå tillbaka till 1931. Bolagets nuvarande chef involverades redan när han var 13 år gammal och är idag, som 90 åring, fortfarande engagerad med stöd av familjemedlemmar. Sedan starten har de fortsatt att utveckla sin expertis i att erbjuda rakprodukter till bra priser. Förutom rak- och groomingprodukter tillverkar företaget även målningspenslar. Pennellificio Omega Spa är bland Italiens främsta tillverkare av rakborstar.

Omega varumärket är mycket omtyckt för sina fantastiska rakborstar och sitt öga för detaljer. De är hyllade världen över för sina snygga och stilrena produkter. Noggranna urval av råvaror och företagets expertis hjälper dem att producera högkvalitativa produkter för en behaglig rakupplevelse. Noggrannhet och passion är viktiga ledord för företaget vilket framgår av deras välutvecklade produkter som andas tradition och tidlös design. Utöver rakborstar producerar Omega även andra produkter med samma höga standard. Till exempel erbjuder de rakkräm som både underlättar rakningen och lämnar huden mjuk och återfuktad.

Omega Shaving Cream är en mycket prisvärd rakkräm tillverkad enligt Italiensk tradition. Krämen innehåller eukalyptus vilket har använts i århundraden för olika hälsoförhållanden. Det används ofta för hudvård, särskilt för skärsår, blåmärken och andra mindre sår. Så utöver att det kan bidra till en mer behaglig rakning, kan det också hjälpa till att läka sår som uppstått och lugna irriterad hy. Enkelt uttryckt, ger det din hud ett extra skydd och ett jämnt glid samtidigt som krämen också ger en nära och friktionsfri rakning. Eukalyptusen bidrar också till en fräsch doft med en uppfriskande effekt och är mjukgörande och återfuktande för huden. Omega Shaving Cream har en konsistens some inte är riktigt lika hård som en traditionell raktvål, samtidigt som den inte heller är lika mjuk som vissa rakkrämer. Krämen går att få både i en snygg svart skål eller i en praktisk tub.

Omega Shaving Cream ger ett rikt och tjockt lödder. Använd en rakborste för att jobba upp en krämig konsistens och applicera sedan på skäggområdet med cirkulerande rörelser. Krämen går även att applicera utan rakborste. Ta då en liten klick av krämen och massera upp ett lödder. Det underlättar om du har fuktat fingrarna för detta. Applicera sen på skäggväxten och använd lätta cirkelrörelser för att fortsätta massera upp ett härligt raklödder. Fortsätt därefter med att raka efter önskad stil.

Omega erbjuder även snygga och praktiska rakställ i tidlös design. Det kombinerade rakställ finns i både kromad metall och svart utförande där säkerhetshyveln ställs bakpå och rakborsten hänger du som vanligt i öglan. Detta kompakta ställ gör sig jobb utan att ta upp för mycket onödig plats och låter dig förvara dina rakprodukter på ett snyggt sätt. Ett ställ är inte bara bra för elegant organisering utan tillåter också dina produkter att hålla sig i toppform längre. Både rakhyveln och rakborsten behöver lufttorka mellan varje användning för en god kvalitet och längre hållbarhet.