Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

Osma Laboratories

Osma Laboratories är ett franskt företag som vars historia går tillbaka till år 1957. Idag är varumärket Frankrikes enda tillverkare av alunsten. I över 50 år har Osma Laboratories tagit tillvara på den gamla visdomen och kunskapen av aluntillverkling och håller sig än idag till traditionella metoder för att hålla sina mineral rena. Osma Laboratories erbjuder ett utbud av hud och kroppsvårdsprodukter baserade på 100 % naturlig Alun. Förutom alunstenar tillverkar de allt du kan behöva för en behaglig rakning så som raktvål och rakolja. För att försäkra att alla produkter håller hög kvalitet har Osma Laboratories behållt all sin tillverkning lokalt i Lyon området i Frankrike, där företaget är baserat. De kontrollerar noggrant varje sten som tillverkats.

Fördelarna med alunstenen har varit känd i flera århundraden och har sedan 1800-talet använts i medicinska syften. Alun har en blodstoppande effekt och används därför ofta för att stoppa småsår som blöder efter rakningen. Alunstenen har också en förmåga att minska inflammation, vilket innebär en närmare rakning och mindre irriterad hud för dig. Den är lugnande för huden efter rakning och minskar risk för rödhet. Detta naturliga mineral har använts av barberare efter rakning i många år. Osma Alunsten är känd världen över för att effektivt lindra problem efter rakning. Oavsett om du väljer endast själva stenen eller en av Osma Laboratories populära produkter som kombinerar detta effektiva mineral med fuktgivande sheasmör, kommer du att märka av den naturliga kraften hos alun.

Osma Alunsten går att köpa för sig själv och har en sammandragande effekt och antibakteriella egenskaper. Du börjar med all blöta Alunstenen och sen försiktigt dra den över ansikte och hals. Osma Alunsten har tillverkats för hand sedan 1957 och består av 100 % naturlig Alun.

Osma Hemo Stop är ett alunstift som stoppar blödning från små skärsår vid rakning är perfekt att ha vid små skärsår eller hudirritation vid rakning. Ett alunstift beskrivs ofta som ett måste i varje mans badrumsskåp. Börja med att fukta änden och stryk sen över såret. Det är viktigt att rengöra och torka av alunstiftet efter varje användning.