Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

SALTY BEARD

Salty Beard är ett svenskt märke. Företaget erbjuder härliga och effektiva skäggoljor som är tillverkade på en bas av ekologiska oljor. Skäggoljorna verkar skyddande och återfuktande för både hud och hår. Produkter skapades tillsammans med barberaren Per-Anders Rolofsson (som också brukar går under Senor Habanero) och tillverkas på den svenska vindiga västkusten.

Salty Beards skäggoljor är gjorde på en bas av arganolja, jojobaolja och flera andra vegetabiliska och ekologiska oljor. Produkten är speciellt framtagen för att våra och skydda skägg och hud för olika väder och vind och företaget är därför speciellt attraktivt för den aktiva mannen. Oljan är också effektiv för att skapa lyster och ge näring åt ditt skägg.

Företagets behagliga oljor kommer i fyra olika dofter.

The Pinewood Rover har ett markant inslag av citrus och kåda och efterlämnar samtidigt en blommig talldoft. Oljan är en djup doft med en jordig bas av rökigt trä och en topp av friska örtnoter.

The Bay Rum Buccaneer är en klassisk doft som varit omåttligt populär och omtyckt i Karibien i århundraden. Den danske apotekaren A. H. Riise sägs ha varit den som gjorde doften populär i Europa på 1800-talet. Doften blev snabbt ett obligatoriskt krav i after shave hos varje barberare. Sedan 70-talet och fram tills nu har doften däremot fört en tynande närvaro. Salty Beard’s The Bay Rum Buccaneer är en kryddig och frisk doft. Oljan är en blandning av västindiska lagerblad, kanel, kryddnejlika och citrus som för tankarna hela vägen till saltstänkta sandstränder i Saint Thomas.

The Midnight Rambler är en festlig, utpräglad kvällsdoft. Med en varm topp av citrus och mjuka och kryddiga inslag av rök och peppar har den en träig bas. The Midnight Rambler är en maskulin och härlig doft. t

The West Coast Surfer är en fyllig och något söt doft. Den efterlämnar en trevlig citrusdoft med inslag av nötig kokos och friska örter och en varm och träig bas av vanilj och kåda.

Före applicering ska flaskan skakas. Fukta skägget med varmt vatten och värm sedan några droppar av oljani händerna. Massera sedan in i skägget. Är skägget väldigt utsatt för olika väderlag som kyla, saltvatten eller sol kan det vara bra att ta några extra droppar.