LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Shavingroom 15 år och glad sommar!

Shavingroom firar 2023 15 år i sommar. Det vill vi göra tillsammans med er kära kunder.

Vi erbjuder nu en fin sommarrea på några härliga produkter.

För att kunna ta del av rabatten måste du vara inloggad. Gäller fram till 31 juli

Alla produkter i vår sommarrea

FILTRERA
PRISGRUPP
VARUMÄRKE
FÄRG
MATERIAL
HUDTYP
DOFT
SKÄRPA
HÅLLBARHET
SORTERA
FILTER
KATEGORI
VARUMÄRKE
FÄRG
MATERIAL
HUDTYP
DOFT
SKÄRPA
HÅLLBARHET
SORTERA
PRISGRUPP

Vår historia

Mycket har hänt under våra 15 år, här berättar vi en del av det.

En gång i tiden, närmare bestämt 2008, hade en passionerad och hängiven rakentusiast en dröm. Han hade ägnat år åt att utforska världen av traditionell våtrakning och hade samlat på sig en mängd kunskap om rakhyvlar, borstar och olika groomingprodukter. Han var ständigt på jakt efter högkvalitativa rakprodukter som var svåra att hitta i hans närområde.

En dag, när han sökte på nätet efter en speciell raktvål han hade hört bra saker om, insåg han att det fanns en brist på dedikerade plattformar som riktade sig specifikt till rakentusiaster som han själv. Inspirerad av denna insikt bestämde han sig för att skapa en webbplats som skulle bli en fristad för alla rakintresserade i Sverige.

Han tillbringade månader av att noggrant planera och undersöka hur han skulle förverkliga sin vision. Han döpte sin webbplats till “Shavingroom” eftersom han ville att det skulle vara som ett rum där folk kunde samlas och upptäcka konsten av traditionell våtrakning. Med en djupt rotad passion för att ge utmärkt kundservice och säkerställa att varje rakprodukt på webbplatsen var av högsta kvalitet, strävade John efter att skapa en destination för alla som är ute efter kvalitativa, unika och exklusiva rakprodukter.

Efter ett gediget arbete av att handplocka ett sortiment av rakvårdsprodukter och rakverktyg som motsvarade hans vision hade han snart fått ihop ett sortiment som höll måttet för Shavingrooms identitet.

Genom åren har verksamheten vuxit, likaså sortimentet men inte utan att varje varumärke passerat vår hårda kvalitetskontroll. Vi är alltid på jakt efter det bästa inom våtrakning för att kunna fortsätta erbjuda ett unikt sortiment.

Tack vare er har vi fått 15 år av rakglädje och vi ser fram emot många fler tillsammans. Vi uppskattar varenda en av er.

Det som framförallt har vuxit, och som vi är mest tacksamma för, är vår relation till våra kunder. För oss är våtrakning mer än en rutin, det är en känsla av att ta hand om sig, ett tillfälle för njutning och ett sätt att uttrycka sig. Detta budskap kommer vi att fortsätta att sprida och vi ser fram emot att göra tillsammans med er!

Slutligen vill vi rikta ett stort tack till er, våra kunder, som gjort detta möjligt. Vi uppskattar varenda en av er!

 

/Shavingroom

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa