Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

SIMPSONS

Simpsons grundades av Alexander Simpson i East End i London år 1919. Företaget började med att tillverka handgjorda rakborstar av fantastisk kvalitet som har gjort de prisbelönta och hyllade världen över. Sen starten har företaget flyttat sin tillverkning ett par gånger och 2008 köptes företaget av Progress Vulfix. Progess Vulfix har fortsätt traditionen med exklusivt handgjorda rakborstar. På så sätt har Simpson bibehållit den fantastiska kvaliteten genom att fortsätta i samma anda och tillverka produkterna enligt samma tradition och teknik som när företaget startades.

Simpsons representerar klassiska engelska rakningsprodukter av absoluta världsklass och passar dig som föredrar tradition och elegans. Företaget erbjuder all för en fulländad och behaglig rakningsupplevelse med hjälp av deras rakolja, rakkräm och after shave-balsam.

Simpsons Skin food är en aftershave med noggrant utvalda ingredienser som återfuktar och stärker huden efter rakning. Lämnar en fräsch känsla hela dagen. En aftershaves huvudsakliga uppgift är att efter rakning verka antiseptiskt på huden. Detta minskar risken för infektioner i småsåren som ibland kan uppstå vid rakning.

Simpsons After Shave Balm är fri från parabener, alkohol och parfym. Aftershaven är en noggrann och effektiv sammansatt blandning som är lugnande och skön för huden efter rakning. Simpsons After Shave Balm innehåller olja av mandel, avokado, vetegroddar, solrosfrön och jojoba vilket både verkar som näringsgivande och återfuktande för huden. Produkten är dryg och räcker länge, endast en liten klick behövs. Massera in efter rakning för uppfriskad och mjuk hud. Formulan är härlig och effektiv samtidigt som den låter huden andas och passar alla hudtyper, även dig med känslig hud.

Simpsons erbjuder också en Pre-Shave Oil. Det är en rakolja som används för att förbereda huden och mjuka upp skägget innan rakning för en mer behaglig och bekväm rakupplevelse. Oljan fuktar ansiktet och skapar den perfekta förutsättningen för en nära rakning och motverkar irriterad hy. Det lämnar också ansiktet återfuktat. Det är en omsorgsfullt sammansatt formula med en mild och behaglig doft av eteriska och oljor och örter. Simpsons Pre-Shave Oil passar alla hudtyper, även de med känslig hy och räcker länge. Värm några droppar i handen och applicera sedan på skägget med hjälp av fingertopparna. Glöm inte att fukta skägget med varmt vatten innan applicering. Låt verka en stund innan du fortsätter med rakkräm eller raktvål.

Rakkrämen från Simpsons ger ett rikt och krämigt lödder. Den har en svag doft av örter och essentiella oljor. Krämen är speciellt utformad för en smidig och återfuktande rakupplevelse. Endast en liten klick räcker för att vispa upp ett härligt lödder. Denna krämen kan appliceras både med hjälp av rakborste eller genom att använda fingertopparna. Lämnar huden fräsch och mjuk hela dagen och bidrar till en trevlig rakupplevelse.

Simpsons Large Ceramic Shaving Mug är en rakmugg som är handgjord i England. Muggen tillverkas i keramik med Simpsons klassiska logotyp i rött. Den har ett praktiskt handtag som hjälper till för ett bra grepp när du vispar upp ett härligt raklödder. Rakmuggens öppning är extra stor och därför funkar den utmärkt för de flesta raktvålar.