LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Student- & Examenspresent till honom

champagner, toasting, new year's eve-1071356.jpg

En examen, oavsett om det är studenten, högskoleexamen, konfirmation eller att ha tagit körkort markerar att något är genomfört och slutfört. Examens- och studentpresenter är ofta saker som håller länge – ett smycke, en klocka eller saker till hemmet. 

Varför inte ge en gåva som kommer till användning varje dag, och varje gång den används kommer påminna honom om hans prestation? Naturligtvis tänker vi på presenter inom våtrakning och skäggvård. 

Student- och examenspresent inom våtrakning och skäggvård till honom

Nej, vi tänker inte bara på en väldoftande cologne eller rakvatten, även om det naturligtvis också är härliga student- och examenspresenter till honom. För att svara på din fråga om vi har väldoftande colognes, rakvatten eller varför inte ett paket med både och, för vi tycker nämligen att man behöver båda delarna. 

Då har vi bara täckt in en liten del av alla förslag inom student- och examenspresenter till honom.

Att ta studenten är för många ett första stort allvarligt steg in i vuxenvärlden. En del i det kan vara att börja raka sig mer på allvar. Vi vill också hävda att det blir inte allvarligare inom rakning än klassisk våtrakning. Detta är något som vuxna män gjort i generationer efter generationer. Genom att ägna sig åt klassisk våtrakning är det därför ett steg in i vuxenvärlden. Därför är det en perfekt student- eller examenspresent till honom. 

En modern safety razor idag

Tips på student- eller examenspresent till honom för klassisk våtrakning

Klassisk våtrakning är alltså som tidigare nämnt något som vuxna män gjort i generationer. Något som kan en person från pojke till man (även om det förstås finns andra bra sätt att raka sig på också). Men vi vill ändå hävda att just klassisk våtrakning är ett av det bästa sätten. 

För att kunna ägna sig åt klassisk våtrakning behövs ett antal rakverktyg. Dessa rakverktyg, som kommer hålla hela livet precis som den kunskap man fått genom sin student och examen. Liksom kunskap är viktigt och att den är av god kvalité ska rakverktygen för våtrakningen vara det.   

Rakverktyg för klassisk våtrakning är en perfekt student- och examenspresent som kommer hålla länge och ge glädje varje gång de används. För att underlätta för dig att välja har vi samlat ihop ett stort antal olika färdiga rakkit som du kan välja mellan. Naturligtvis kan du även köpa många av delarna separat. Skulle du vilja ha hjälp att sätta ihop ett paket? Hör av dig till oss. 

Student- & Examenspresent till honom

Tips på student- eller examenspresent till honom för skäggvård

Skäggvård är mycket mera än att bara ta på lite rakvatten eller cologne som sagt. Samtidigt är det inte heller något fel eller dåligt i att bara göra det. För många är det vad de gör och trivs med. Men vi vill hävda att det finns mycket mera. Fast vart ska man börja? När ska man börja? Varför inte med något av alla skäggkit som vi har, både de som våra levernatörer satt ihop och de som vi själva satt ihop. De innehåller allt som behövs, från den mest enkla grundläggande skäggvård till den som önskar en helhet i sin skäggvård. 

Men vad är det då som egentligen behövs? Om vi ska vara helt ärliga kommer man väldigt långt med en bra after shave och en cologne. En after shave återfuktar och eller har en antiseptisk verkan för huden under skägget. Med en cologne räcker doften dessutom längre än om du bara använder en after shave med doft. 

Skulle du vilja gå vidare är nästa steg för skäggvård en bra skäggolja. Gärna tillsammans med en skäggborste och eller en skäggkam. Med det får du ett utmärkt grundläggande skydd som återfuktar skägget och huden under skägget. En skäggolja ger också mer lyster och glans åt skägget. En skäggkam och eller skäggborste kan användas för att finfördela oljan. Dessutom kan en skäggkam rensa bort partiklar och annat som fastnat i skägget. Vid behov kan du gärna komplettera med ett skäggbalsam och eller ett skäggschampo.

 

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa