Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

Sul Filo del Rasoio

Sul Filo Del Rasoio är ett varumärke baserat i Italien. Produkter produceras av Ludovico Martelli som även äger det klassiska rakmärket Proraso. Namnet ”Sul Filo Del Rasoio” kan översättas till något snarlikt “på rakhyvelns kant” vilket anspelar på företagets nytänkande och välutvecklade produkter.

Sul Filo Del Rasoio skapar innovativa produkter för rakning och är avsedda för män som inte använder någon rakborste. Utöver vitaminer och antioxidanter innehåller flera av deras produkter också den effektiva ingrediensen Defensil. Defensil är speciellt bra för de med känslig hud och har en omedelbart lugnande effekt på irriterad, inflammerad eller röd hud med en långvarig verkan. Företaget är kända för att ha skapat produkter som gör den dagliga rakningsrutinen till ett tillfredsställande nöje. Varumärkets värden innefattar naturliga ingredienser, efterforskningar av hög kvalitet och respekt för traditioner, vilket är tydliga och återkommande inslag bland deras produkter. Sul Filo Del Rasoio erbjuder bland annat härliga rakkrämer, aftershave och mycket omtyckt rakgel.

”All in 1” är en ny kombinerad produkt från denna populära italienska tillverkare. Det är en rengörande produkt för hela kroppen och kan användas både som shampoo och duschkräm och även ansiktstvätt. Den är därför perfekt och smidig att ha med på resan, i gymväskan eller andra tillfällen när man är på språng. Sul Filo Del Rasoio All in 1 innehåller extrakt af kaffe, ginseng och menthol som är uppfriskande och fräsch samtidigt som den är effektiv som rengörande. Formulan är fri från tvål och parabler och innehåller även aloe vera som är lugnande och behagligt för huden.

Sul Filo del Rasoio erbjuden även en After Shave Balm. Den har en lugnande effekt och skyddar huden efter rakning. Den svalkar omedelbart irriterad hud och håller den samtidigt återfuktad. Formulan innehåller vitamin A och E, samt Defensil, vilket hjälper till att stärka hudens naturliga motståndskraft.

Sul Filo del Rasoio Shaving Gel är en ny innovativ rakgel. Produkten är en gel som inte skummar och är speciellt framtagen för att appliceras för hand istället för med en rakborste. Den ger en helt ny form utav rakupplevelse som inte upplevts tidigare eftersom krämen är transparent. Detta gör att du kan se exakt var du rakar och ger en extremt nära rakning. Sul Filo del Rasoio Shaving Gel hjälper rakhyveln att glida lätt och friktionsfritt. Produkten är enkel att skölja bort från både ansiktet och rakhyveln. Den är mycket dryg och räcker länge och innehåller aloe vera, vitamin A och E och Defensil som är både lugnande och uppfriskande för huden. Utöver rakgel finns denna produkt också i krämform som även den är transparent.

Sul Filo del Rasoio Razor Burn Repair är den perfekta lösningen när man upplever en svidande irritation efter rakning. Det är en svalkande produkt med en lindrande och lugnande effekt. En stickande och irriterande känsla i ansiktet är något många har upplevt efter rakning och denna produkt, med en blanding av örtextrakt, defensiv och vitaminer har en skyddande och härlig effekt. Krämen ger en fräsch och svalkande känsla. För maximal återfuktning rekommenderar vi att använda en skyddande aftershave efter Sul Filo del Rasoio Razor Burn Repair har absorberats av huden ordentligt.