Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

TAYLOR OF OLD BOND STREET

Taylor of Old Bond Street har en lång historia och grundades 1854 i London på gatan med samma namn – Old Bond Street. Det blev snabbt ett populärt varumärke bland den engelska societeten. Grundare var Jeremiah Taylor som tog Londonborna med storm med hjälp av hans fräscha och tilltalande dofter. Sedan starten har flera generationer engagerats i företaget, som fortfarande är familjeägt, och som nu har flyttats till Jermyn Street, London. Taylor of Old Bond Street är ett av de mest välkända varumärkena inom den klassiska engelska rakningstraditionen.

Taylor of Old Bond Street representerar klassisk brittisk stil och diskret elegans, tillförlitlighet och kvalitet. Alla företagets produkter är tillverkade och sammansatta för att uppfylla högsta standard. Varumärket kännetecknas av en mycket hög kvalitet och är hyllade världen över för dess klass och elegans.

De har ett mycket brett utbud av rakprodukter. Allt från rakkräm, raktvål, rakborstar och after shave till kroppsvårdsprodukter som deodoranter, duschtvål och fuktighetskräm som alla kommer i flera olika härliga dofter.

Taylor of Old Bond Streets shaving cream ger ett rikt och krämigt raklödder som är enkelt att vispa upp. Rakkrämen är känd för att ge ett speciellt ”Taylor-lödder” och innehåller eteriska oljor som verkar både some återfuktande och skyddande mot huden vid rakning för en behaglig upplevelse. Applicera antingen direkt på ansiktet med hjälp av fingertopparna eller använd en rakborste. Det är en produkt som är fri från parabener och finns i flera olika härliga och behagliga dofter.

Taylor of Old Bond Street Aromatherapy Oil är en förberedande olja som bidrar till en närmare och mer behaglig rakning. Den lägger sig som en skyddande hinna mellan huden och rakhyveln som ger en perfekt len rakning. Produkten passar speciellt grova skägg och känslig hud eftersom den innehåller essentiella oljor som vårdar huden. Innan applicering kan man fukta ansiktet och skägget med varm vatten för bästa resultat. Applicera sedan raklödder ovanpå oljan.

Taylor of Old Bond Street Pre Shave rakolja ger, precis som deras Aromatherapy Oil, en mer behaglig rakning. Denna olja går utmärkt att använda även före rakning med en rakapparat. Oljan har en härlig doft av sandelträ och passar för alla hudtyper, även grövre skägg och känslig hud. Taylor of Old Bond Street Pre Shave rakolja är en mycket dryg produkt, endast några droppar räcker.

Taylor Luxury St James Deodorant Stick ger en maskulin och behaglig doft. Detta är en lyxig aluminiumfri deodorant i stickform som ger ett effektivt skydd hela dagen utan att irritera eller torka ut huden. Doften är fräsch med inslag av trä, citrus, lavendel och bergamott. För bästa effekt bör deodoranten få torka innan påklädning.

Företaget erbjuder också en mycket omtyckt mustaschvax. Mustaschvaxet från Taylor of Old Bond Street är både återfuktande och vårdande för din mustasch. Vaxet har en diskret lavendeldoft och finns både i metallburk och tub. Vaxet i metallburken har något tjockare konsistens än det i tub.

Ett alunstift brukar ofta sägas vara ett måste i varje mans badrumsskåp. Taylor of Old Bond Street Alunstift är perfekt att ha hemma vid små skärsår eller när huden blivit irriterad efter rakning. Innan du applicerar ska stiftat fuktas lätt och sedan strykas på vid såren eller röda områdena. Alunstiftet hjälper att stoppa blodet och drar samma huden, detta kan ge en svidande känsla i någon sekund men ger också ett effektivt resultat.