Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge är ett rakvårdsmärke från Storbritannien. Företaget grundades år 2010 av David Hildrew och riktar sig till män med mycket grov skäggväxt. De erbjuder allt från rakkräm och after shave till parfymer och schampo. Produkterna passar perfekt för mannen som vill bli av med tuff och envis skäggstubb.

The Bluebeards Revenge

Företaget startades för att David Hildrew själv hade stora problem med sin skäggväxt och är vad företaget kallar en “Bluebeard”, en man med mycket kraftig skäggväxt. Han hade svårt att hitta produkter som passade den grova skäggstubben som snabbt växte ut igen och därför skapade han en serie produkter helt anpassad till män med liknande problem. Nu har märket utvecklats till att omfatta många fler varor inom till exempel grooming, hudvård och hårvård och det är ett av Storbritanniens snabbast växande groomingmärken. Företagets slogan är “The Ultimate Shaving Experience For Real Men” och de är stolta över att ha varor gjorda för riktiga män, av riktiga män. The Bluebeards Revenge är ett modernt varumärke som vänder sig till den moderna mannen. De vill utmana den stela attityden som genomsyrar hela rakindustrin. De marknadsför sig bland annat genom sarkasm och ironi vilket är mycket ovanligt i den här branschen. Som ett exempel varnar de sina kunder för att deras produkter ger ett bra resultat med en smärtfri rakning utan obehag efteråt. Det är alltså ingenting för den som vill börja dagen med skärsår och hudirritation efter en smärtsam rakning.

De första produkterna som kom var rakkräm och after shave-balsam och de blev snabbt populära. Hemligheten bakom framgången är ingrediensen Decelerine som har en bevisad effekt av att minska tillväxten av hår. Ämnet verkar nere i hårsäckarna och avstannar och lugnar tillväxtprocessen. Hårstrån har olika växtfaser, som vilofas och tillväxtfas, och för att påverkas av ämnet måste skägget befinna sig i tillväxtfasen. Den perioden pågår i 2–6 år och är det skede absolut flest hårstrån befinner sig. Tack vare att Decelerine verkar just där blir den här metoden väldigt effektiv för att minska skäggväxt. The Bluebeards Revenge har genomgått många tester för att säkerställa effekten. Testerna visade att efter bara 60 dagars användning hade hårets tjocklek minskat med 16 % och längden hade minskat med hela 30 %. Det här bevisar att deras rakkrämer och after shave gör det de lovar och passar för alla män som vill bli kvitt sin grova stubb. Decelerine har många bra egenskaper och förutom att minska tillväxten av skägg lugnar det dessutom irriterad hud. Det gör att produkterna även passar för personer som drabbas av röd, irriterad och kliande hud efter rakning.

För många män med kraftig skäggväxt och grov stubb kan det vara ett aber att raka sig. Rakhyveln fastnar i skägget och man får dra och slita för att lyckas få bort stråna. Det här gör naturligtvis att huden blir väldigt irriterad och röd. Dessutom slits hyveln snabb och blir slö vilket ökar risken för skärsår. Alla dessa problem kan man lösa genom att använda The Bluebeards Revenges produkter Shave Cream, Brushless Shaving Solution och Post-Shave Balm. Alla tre innehåller nämligen Decelerine och minskar hårväxten och lugnar huden. Brushless Shaving Solution är en fantastisk produkt som ger en mycket enkel och behaglig rakning. Genom ingredienser som skapar ett slags glid och samtidigt skyddar huden från alltför hårt tryck, glider rakhyveln över ansiktet utan någon större ansträngning. Den här kombinationen ger en nära och behaglig rakning med ett resultat utan rodnad, rakbränna, irritation och utslag. Dessutom minskar skäggväxten och krämen används enkelt utan rakborste. Märkets Shave Cream har samma växthämmande egenskap på skägget och ger en skonsam rakning utan sveda och rodnad efteråt. Produkten är mycket dryg och blir till ett lyxigt, tjockt lödder med hjälp av en bra rakborste. Deras Post-Shave Balm är berikat med aloe vera och trollhassel som tillför mycket näring till huden och tillsammans med Decelerine återfuktar den och minskar hårväxten. För att ytterligare underlätta har The Bluebeards Revenge tagit fram en olja som ska appliceras innan rakkrämen. Den hjälper till att göra rakningen ännu mer behaglig genom att mjuka upp skägget som då blir enklare att raka av. Utöver detta finns det en mängd accessoarer och de har ett väl utbyggt sortiment. De har både schampo, balsam och duschtvål samt fuktkräm till kroppen, deodoranter och parfym.

De har stylingprodukter för såväl skägg som hår. Till håret erbjuder de pomada och vaxpasta med olika stark hållbarhet och de ger allt från en naturlig matt look till ett snyggt glänsande hår. För att styla skägget och mustaschen finns det mustaschvax, skäggolja, sax och kam. De har även shavette, säkerhets- och flerbladshyvlar samt flera olika sorters rakborstar av både grävlingshår och syntetiskt hår.

The Bluebeards Revenge är måna om djur och natur. Alla deras förpackningar är 100 % återvinningsbara. De vill undvika farliga ämnen och därför är alla produkter fria från parabener som kan verka hormonstörande. Inga produkter har testats på djur och de flesta varor är fria från animaliska ingredienser och passar såväl vegetarianer som veganer.