Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

VULFIX

Vulfix är en av de äldsta och mest respekterade tillverkarna av rakborstar i världen. Varumärket historia går tillbaka 60 år och de tillverkar fortfarande sina handgjorda rakborstar enligt gammal tradition. Produktionen av dessa hantverk sker på Isle of Man och Vulfix är kända för sina prisvärda produkter av hög kvalitet och standard. Vulfix tillverkar även rakborstar för flera andra företag i sina fabriker.

Företagets fokus ligger på att skapa rakborstar av hög kvalitet som passar alla. Håret på själva borsten är format för hand vilket ger den en specifik form som företaget är kända för. De erbjuder sina kunder en mängd olika val, allt från material till storleken på handtaget, vilket gör dem uppskattade världen över. De erbjuder också en väldigt lyxig och uppskattad rakkräm som kommer flera olika dofter.

Vulfix Luxury Shaving Cream Lavender är en härlig rakkräm med lavendeldoft. Denna lyxiga rakkräm ger ett rikligt och krämigt lödder. Den har en mild doft av lavendel som får huden dofta naturlig och härligt. Rakkrämen är glycerinbaserad vilket gör att friktionen minskar och huden blir mjuk och len.

Vulfix Luxury Shaving Cream English Rose är en rakkräm som lämnar en traditionell rosdoft efter använding. Vulfix Luxury Shaving Cream är känd för att ge ett riktigt rikt och fluffigt raklödder som är återfuktande och mjukgörande för huden. Den har en underbar mild doft av rosor.

Vulfix Luxury Shaving Cream Persian Musk ger en elegant och mild doft. Krämen är glycerinbaserad och ger en behaglig rakupplevelse med minimal hudirritation. Krämen passar alla som uppskattar en nära och enkel rakning.

Vulfix Luxury Shaving Cream Sandalwood är en härlig rakkräm med traditionell doft av sandelträ. Applicera antingen med hjälp av en rakborste eller fingertopparna med mjuka, cirkulära rörelser. Krämen är enkelt att skölja av.

Vulfix Luxury Shave Cream Sicilian Limes skyddar inte bara din hud vid rakning, utan innehåller också Aloe Vera med en kylande effekt. Krämen har en härlig men mild exotisk doft och lämnar huden frisk och fräsch hela dagen.

Vispa upp ett rikt och krämigt raklödder med Vulfix rakkräm. Perfekt för att unna dig själv en nära och friktionsfri rakning. För bästa resultat kan du använda rakkrämen i kombination med en rakborste. Fukta borsten lite lätt och använda en liten klick av rakkrämen för att vispa upp ett härligt lödder. Applicera sedan på skäggväxten i små cirkulära rörelser. Krämen går även bra applicera utan rakborste. Ta då en liten klick av krämen och massera upp ett lödder mellan lätt fuktade fingrar. Applicera sen i ansiktet och använd lätta cirkelrörelser för att fortsätta massera upp ett härligt raklödder. Fortsätt därefter med att raka efter önskad stil och styling.