Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Alla hjärtans dag presenter till honom

Alla hjärtans dag presenter, vad önskar han sig? Vad borde han önska sig? Åtminstone om man frågar dig. Kanske något för hans ansikte? Som ett rakset för klassisk våtrakning. Något som kommer göra hans rakning bättre och minska besvär med hudproblem. Kanske en ny trevlig doft? Om han har en behöver han minst en till. Hans skägg är visserligen snyggt men det finns potential till förbättring. Även det kan vi hjälpa till med, åtminstone när det gäller tips på alla hjärtans dag presenter till honom.

Läs mer

Rakset för klassisk våtrakning

Klassisk våtrakning med säkerhetshyvel, shavette, rakkniv och rakborste har utförts av män i generationer och hundratals år. En perfekt alla hjärtans dag present. Det blir inte bara den faktiska presenten, det blir mycket mera. Ett fint hantverk med en stor kultur och gedigen historia. Något för din pojkvän, sambo eller make att djupdyka i. Vi är övertygade om att han kommer gilla det. På samma sätt vet vi att även du kommer bli nöjd över detta. Våtrakning har flera fördelar. Exempelvis kan det hjälpa till att motverka olika besvär och problem med den känsliga huden i ansiktet. En annan fördel är att det kan komma med en härlig klassisk maskulin doft. Sist men inte minst ett ökat intresse för hudvård i ansiktet. 

Läs mer

Hudvårdsset för klassisk våtrakning

Klassisk våtrakning innebär också hudvård och produkter för hudvård och våtrakning. Här finns förstås raktvål, rakkräm och aftershave av olika slag. Men även pre-shave som återfuktar och mjukar upp huden innan själva våtrakningen. Något som kan hjälpa mot hudbesvär av olika slag och göra rakningen mer skön och skonsam. I vårt sortiment av hudvårdsset för klassisk våtrakning har vi ett flertal olika set av flera olika dofter som vi vet kommer passa utmärkt. Här finns också set för ansiktsvård.

Läs mer

En ny trevlig doft

En ny trevlig doft kan låta som en klassisk alla hjärtans dag present till honom. Det är det, för att det är en utmärkt present eftersom det alltid finns behov av en ny doft i var mans doftgarderob. Vi tycker att en doftgarderob bör innehålla två, gärna tre dofter. En doft som kan användas på vardagarna, om det är på arbetet eller i studier exempelvis. En annan doft kan användas för fritiden och helgerna. Slutligen en tredje doft för speciella tillfällen och högtidsdagar. Den första doften, den för vardagar, arbete eller studier kan vara ganska neutral även om den gärna får sticka ut lite också. Därefter en för fritid och helger, här får gärna doften vara lite mera markant, men den ska förstås vara behaglig både för bäraren och för dig som umgås med honom. Sist men inte minst en doft för speciella tillfällen och högtider.

Läs mer

Ett härligt skägg

Liksom hans ansikte kräver kärlek kräver hans skägg det med. Det är där våra skäggkit kommer in och ger kärlek till skägget (huden under får också). Skägget får mer lyster, mer glans och ser mer välvårdat ut. Låter som en perfekt alla hjärtans dag present till honom om du frågar oss åtminstone. Skäggkiten innehåller allt som behövs för skäggvård oavsett om skägget bara är stubb eller ett stort helskägg.

Läs mer

Sista minuten eller bara något extra

Söker du en alla hjärtans dag present till honom i sista minuten? Det ordnar vi med. Antingen kan du köpa ett presentkort som du kan skicka direkt till honom via e-post eller förstås till dig själv och skriva ut. Du är också varmt välkommen att beställa och hämta dina varor i vår lagershop på Kommendörsgatan 38 i Stockholm. Vi har öppet måndag till fredag 09-17. Vår personal hjälper dig gärna att hitta en fin alla hjärtans dag present till honom. 

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa