LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Alla hjärtans dag presenter till honom

Alla hjärtans dag presenter, vad önskar han sig? Vad borde han önska sig? Åtminstone om man frågar dig. Kanske ett rakset för klassisk våtrakning. Som göra hans rakning roligare, billigare och mer klimatsmart. Eller en ny trevlig doft? . Hans skägg är visserligen snyggt, men det finns potential till förbättring. Även det kan vi hjälpa till med, åtminstone när det gäller tips på alla hjärtans dag presenter till honom.

Läs mer

Rakset för ett välvårdat ansikte

En perfekt alla hjärtans dag-present är ett klassisk rakset för våtrakning.  Rakseten innehåller säkerhetshyvel, shavette, rakkniv och rakborste. I flera fall finns också ett vackert ställ och en rakskål. Klassisk våtrakning med säkerhetshyvel, shavette, rakkniv och rakborste har utförts av män i generationer. Ett fint hantverk med en stor kultur och gedigen historia. Vi är övertygade om att ni båda kommer att gilla det.

Läs mer

Hudvårdande och väldoftande set för våtrakning

Gör alla hjärtans dag mer väldoftande och hudvårdande med något av våra våtrakningsset. I vårt sortiment av våtrakningsset för klassisk våtrakning har vi ett flertal olika set som vi vet kommer passa utmärkt som alla hjärtan dag-present till honom

Läs mer

En ny trevlig doft för mannen

En ny trevlig doft kan låta som en klassisk alla hjärtans dag present till honom. Det är det, för att det är en utmärkt present eftersom det alltid finns behov av en ny doft i var mans doftgarderob.

Läs mer

Ett härligt skägg i alla hjärtans dag-present

Liksom hans ansikte behöver kärlek, så behöver hans skägg det också. Det är där våra skäggkit kommer in och ger kärlek till skägget – även huden under skägget får kärlek. Skägget får mer lyster, glans och ser mer välvårdat ut. En perfekt Alla hjärtans dag-present till din partner. Skäggkiten innehåller allt som behövs för skäggvård, oavsett om skägget bara är stubb eller ett stort helskägg.

Läs mer

Sista minuten eller bara något extra

Söker du en alla hjärtans dag present till honom i sista minuten? Det ordnar vi med. Antingen kan du köpa ett presentkort som du kan skicka direkt till honom via e-post eller förstås till dig själv och skriva ut. Du är också varmt välkommen att beställa och hämta dina varor i vår lagershop på Kommendörsgatan 38 i Stockholm. Vi har öppet måndag till fredag 09-17. Vår personal hjälper dig gärna att hitta en fin alla hjärtans dag present till honom. 

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa