Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Fars dag presenttips till pappa

Söker du fars dag presenttips? En perfekt fars dag present till pappa? Men vad ska du köpa egentligen? Han har ju allt, åtminstone påstår han det själv. Men har han exempelvis en riktig säkerhetshyvel? Kanske en sådan som hans far, hans farfar och eller morfar rakade sig med? Eller varför inte en väldoftande raktvål? En fin rakborste? Är han en sådan där som envisas med skägg? Men där skägget skulle behöva lite omvårdnad och kärlek? Ta det lugnt, det ordnar vi med.

Läs mer

Rakset för klassisk våtrakning

Är det dags för din pappa att återuppta eller påbörja traditionen som är klassisk våtrakning? Kanske samma tradition som hans far, hans farfar och morfar en gång var en del av. Har vi också nämnt att klassisk våtrakning är både ekonomiskt smart och klimatsmart? Två ytterligare goda skäl varför du ska ge ett rakset för klassisk våtrakning i fars dag present till din pappa.

Läs mer

Hudvårdspaket för klassisk våtrakning

Håller din pappa redan på med klassisk våtrakning? Härligt, vore det då inte härligt att ge honom lite fina väl utvalda hudvårdsprodukter i fars dags present. Med ett av våra fina hudvårdskit får din pappa och hans hud allt han behöver för en fortsatt härlig våtrakning.

Läs mer

Paket för skäggvård

Har din pappa ett skägg? Gillar han skägget? Gillar du skägget? Hur är det egentligen, får skägget all den kärlek och den omvårdnad det behöver? Kliar skägget på pappa? Om du svarat ja på den senaste och nej på den första frågan är svaret, din pappa behöver ett skäggkit.

Läs mer

Fler klassiska fars dag presenter

Varför inte överraska pappa med en riktigt fin Eau de Cologne eller Eau de Parfum på fars dag? Kanske en aftershave? I vårt sortiment hittar du både klassiker och moderna dofter. Eller varför inte ett presentkort? Några riktigt klassiska fars dag presenter. Då kan din pappa själv välja vad han önskar, vi hjälper naturligtvis till med tips och goda råd. 

Kom igång med våtrakningen

Är din pappa ny inom våtrakning? För att hans fina fars dags present inte ska behöva sluta olyckligt har vi tagit fram en fin guide till våtrakning som tar honom (eller vem som helst) genom hela processen.  Allt från vilka produkter som rakhyvel, rakborste och raktvål han behöver för sin våtrakning och hur han utför själva våtrakningen.

Undvik rakproblemen

Upplever din pappa (eller vem som helst) hudproblem under och efter våtrakning. Det kan exempelvis röra sig om skärsår, “rakfinnar” eller andra besvär. För att motverka och hjälpa till att bli av med dessa har vi tagit fram en guide som vägledning.  Ett bra  tips för att undvika rakproblem är att köpa något av våra set i fars dags present.

Få en förstklassig våtrakning

Varför inte i samband med fars dag och din fars dags present till pappa ge honom möjligheten att få känslan av en riktig förstklassig våtrakning hos en barberare hemma, något han kan unna sig varje dag eller minst en gång i veckan. Det tycker vi han är mer än värd. Med vår guide får du och din pappa veta allt som behövs.  

En skräddarskydd lösning

Naturligtvis kan vi hjälpa dig att hitta en skräddarsydd lösning när det gäller en fars dags present till din pappa. Oavsett om du hör av dig över e-post, telefon eller varför inte komma förbi oss på Kommendörsgatan 38 i Stockholm. Då kan vi hitta en utmärkt lösning tillsammans som din pappa kommer att älska.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa