LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Fars dag presenttips till pappa

Söker du den ultimata gåvan till din hjälte på Fars dag? Står du där med en frågetecken när du funderar på vad du ska överraska din fantastiska pappa med? Trots att han påstår att han har allt? Låt oss guida dig till den perfekta gåvan som kommer att smälta hans hjärta.

Läs mer

Rakset för klassisk våtrakning

Är det dags för din pappa att återuppliva eller börja en tidlös tradition – den klassiska våtrakningen? En tradition som har gått i arv från generation till generation, från hans far, farfar och morfar. Vad säger du om att inte bara föra den här fantastiska traditionen vidare, utan också göra det med en ekonomiskt och miljövänlig twist? Låt oss ge dig två goda skäl till varför du bör överväga att ge din pappa ett rakset för klassisk våtrakning till årets Fars dag.

Läs mer

Hudvårdspaket för klassisk våtrakning

Håller din pappa redan på med klassisk våtrakning? Härligt, vore det då inte härligt att ge honom lite fina väl utvalda hudvårdsprodukter i fars dags present. Med ett av våra fina hudvårdskit får din pappa och hans hud allt han behöver för en fortsatt härlig våtrakning.

Läs mer

Paket för skäggvård

Saknar din pappas skägg den uppmärksamhet det förtjänar? Har du någonsin funderat över hur mycket kärlek och omsorg hans skägg egentligen behöver? Om du svarar ja på den senaste frågan och nej på den första, då är det dags att investera i det perfekta skäggkitet för honom.

Läs mer

Fler klassiska fars dag presenter

Varför inte överraska pappa med en riktigt fin Eau de Cologne eller Eau de Parfum på fars dag? Kanske en aftershave? I vårt sortiment hittar du både klassiker och moderna dofter. Eller varför inte ett presentkort? Några riktigt klassiska fars dag presenter. Då kan din pappa själv välja vad han önskar, vi hjälper naturligtvis till med tips och goda råd. 

Kom igång med våtrakningen

Är din pappa ny inom våtrakning? För att hans fina fars dags present inte ska behöva sluta olyckligt har vi tagit fram en fin guide till våtrakning som tar honom (eller vem som helst) genom hela processen.  Allt från vilka produkter som rakhyvel, rakborste och raktvål han behöver för sin våtrakning och hur han utför själva våtrakningen.

Undvik rakproblemen

Upplever din pappa (eller vem som helst) hudproblem under och efter våtrakning. Det kan exempelvis röra sig om skärsår, “rakfinnar” eller andra besvär. För att motverka och hjälpa till att bli av med dessa har vi tagit fram en guide som vägledning.  Ett bra  tips för att undvika rakproblem är att köpa något av våra set i fars dags present.

Få en förstklassig våtrakning

Varför inte i samband med fars dag och din fars dags present till pappa ge honom möjligheten att få känslan av en riktig förstklassig våtrakning hos en barberare hemma, något han kan unna sig varje dag eller minst en gång i veckan. Det tycker vi han är mer än värd. Med vår guide får du och din pappa veta allt som behövs.  

En skräddarskydd lösning

Naturligtvis kan vi hjälpa dig att hitta en skräddarsydd lösning när det gäller en fars dags present till din pappa. Oavsett om du hör av dig över e-post, telefon eller varför inte komma förbi oss på Kommendörsgatan 38 i Stockholm. Då kan vi hitta en utmärkt lösning tillsammans som din pappa kommer att älska.

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa