Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR & FRI FRAKT ÖVER 600 KR

Fars Dag Presenttips

Hållbara presenter vi tror din pappa kommer att uppskatta!

Så många Fars Dag som du firat vid det här laget, så måste du ha kört slut på alla typiska FarsDag-presenter. Slipsar, strumpor, och rakvatten har han nog så det räcker livet ut, men varför inte komplettera rakvattnet med något som kan komma till användning? Ett rakset med en snygg säkerhetshyvel, en mjuk rakborste och en tvål att vispa upp ett väldoftande lödder av är en uppskattad present och ett enkelt sätt att se till att tidigare års rakvatten blir använda.

1931 nådde den amerikanska traditionen att ägna sin far en dag Sverige, och sedan dess har vi firat Fars dag. Seden instiftades av en kvinna som växt upp med sin far och fem syskon och ville hedra fadern, som ensam uppfostrat barnen. Fars dag blev snabbt en populär dag att fira, och när presidenten uppmuntrat traditionen var den här för att stanna.

I Sverige firas Fars dag alltid den andra söndagen i november.

Fars dag-presenter är ofta klassiska saker som pappor behöver: Slipsar, strumpor och rakvatten. Varför inte ge farsan något han inte har?

Något de allra flesta fäder har gemensamt är skäggväxt. Oavsett om din pappa rakar, sparar eller stylar sin har vi produkterna för den. För den slätrakade fadern har vi klassiska säkerhetshyvlar, för pappan som älskar prylar finns rakknivar med matchande rakborstar och hudvårdsprodukter och om din far odlar ett tätt och mysigt skägg uppskattar han säkerligen en olja eller kam till det.

Klassiska och eleganta rakverktyg är uppskattade presenter som kommer till användning. De är lika funktionella som snygga och passar män som uppskattar tradition, hantverk och en användbar gåva.

Inte nog med det, får du din far att konvertera från engångshyvlarna i plast så investerar du i en hållbarare framtid.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa

10% Rabatt
Bli medlem i vårt nyhetsbrev idag och erhåll 10% rabatt på ditt första köp!
    Bli medlem
    Jag godkänner Villkoren