Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Julklappstips till pojkvän

När julen närmar sig är det dags att fundera över den perfekta gåvan till din pojkvän, sambo eller make. Om han är intresserad av skäggvård och noggrann våtrakning har du möjligheten att överraska honom med en gåva som visar din omtanke och förståelse för hans stil och välbefinnande.

Att välja en julklapp inom detta område är ett sätt att uttrycka din kärlek på ett praktiskt sätt. Genom att ge honom något som hjälper honom att vårda sitt skägg eller få en smidig rakning, visar du att du värdesätter varje del av hans grooming-rutin.

Läs mer

Ge pojkvännen en väldoftande julklapp

Behöver du ett väldoftande julklappstips till pojkvännen. Eller är det kanske han som behöver det själv? Använder han samma doft som han alltid gjort. Något han köpte eller fick för länge sedan och som han sedan dess fortsatt? Då är det dags att han provar något nytt. Därför har vi ett flertal väldoftande julklappstips till pojkvännen som kommer göra er båda glada. I sortimentet finns både klassiska och moderna aftershaves eller rakvatten som det också kallas. En del med tidlösa klassiska maskulina dofter, andra med moderna kontemporära manliga dofter. Oavsett vem han är finns det en doft som passar honom. 

Läs mer

Utmanande julklappstips till pojkvännen

 

Vill du utmana din pojkvän i jul? Då tycker vi att ett rakset är en perfekt julklapp. Om du vill ha en hyfsat enkel utmaning till honom då är ett set med säkerhetshyvel och rakborste en bra början. Det ger honom en lagom utmaning att börja med. Dessutom gott om delar för honom att undersöka och fördjupa sig i. Vill du ge honom en något större utmaning är shavette nästa steg. En betydligt svårare utmaning, men ändå något som går att klara av med lite träning. Den svåraste utmaningen är helt klart att försöka få honom att lära sig raka sig med rakkniv. Vilket blir ditt utmanande julklappstips till pojkvännen?

Läs mer

Ge pojkvännens skägg lite kärlek i jul

 

Ett julklappstips till pojkvännen och hans skägg? För att det där skägget, som man kan ha delade åsikter om faktiskt kan bli lite snyggare och se mer välvårdat ut. Eller om han nu faktiskt sköter om sitt skägg på ett bra sätt borde det vara något han skulle fortsätta med. Hans skägg behöver lite kärlek i form av skäggolja, kanske ett skäggbalsam och varför inte ett skäggschampo. Ett utmärkt julklappstips till pojkvännen och hans skägg från oss är därför att köpa en av de produkterna, då kan du samtidigt i flera fall köpa även en skäggschampo och eller ett skäggbalsam till ett fint rabatterat pris. Produkterna är i de allra flesta fall gjorda på fina naturliga ingredienser och har härliga dofter.  

Läs mer

Julklappstips i sista minuten

Söker du ett julklappstips till pojkvännen i sista minuten? Lugn, vi ordnar det åt dig. Om det är väldigt bråttom har vi presentkort som du kan skicka till honom digitalt. Dessutom utmärkt om ni inte har möjlighet att fira jul tillsammans. Vi har också ett flertal färdiga set som bara är att slå in och ge honom. Är du i Stockholm är du varmt välkommen att komma till vår lagershop på Kommendörsgatan 38. Där kan du hämta dina paket och även handla direkt. 

Läs mer
Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa