LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Student- och examenspresent till honom

Student- och examenspresenter, vad önskar han sig? Vad borde han önska sig? Åtminstone om man frågar dig. Kanske något för hans ansikte? Som ett rakset för klassisk våtrakning. Något som kommer göra hans rakning bättre och minska besvär med hudproblem. Kanske en ny trevlig doft? Om han har en behöver han minst en till. Hans skägg är visserligen snyggt men det finns potential till förbättring. Även det kan vi hjälpa till med, åtminstone när det gäller tips på student- och examenspresent till honom.

Läs mer

Rakset för en välrakad framtid

Ett rakset för klassisk våtrakning tycker vi åtminstone är en av de absolut bästa och mest betydelsefulla student- och examenspresenterna man kan ge honom oavsett vem han är. På samma sätt som den kunskap och lärdom som räcker genom hela livet från en student eller examen kan ett rakset för klassisk våtrakning göra det. Eller åtminstone för en lång tid framför.  

Våtrakningskit för ett väldoftande ansikte

Klassisk våtrakning innebär också hudvård och produkter för hudvård och våtrakning. Här finns förstås raktvål, rakkräm och aftershave av olika slag. Men även pre-shave som återfuktar och mjukar upp huden innan själva våtrakningen. Något som kan hjälpa mot hudbesvär av olika slag och göra rakningen mer skön och skonsam. I vårt sortiment av hudvårdsset för klassisk våtrakning har vi ett flertal olika set av flera olika dofter som vi vet kommer passa utmärkt. Här finns också set för ansiktsvård. 

Skäggset förhöjer ansiktet

Ett snyggt och välvårdat skägg är tycker vi något som verkligen passar efter en student eller examen. Därför är något av våra skäggset en utmärkt student- och examenspresent till honom. Med ett skäggset i student- och examenspresent till honom får han allt han behöver för att vårda sitt skägg på samma sätt som han ska vårda den kunskap han precis fått genom sin student eller examen, åtminstone om man frågar oss.

Starten på en doftgarderob

En ny trevlig doft kan låta som en klassisk student- och examenspresent till honom. Det är det, för att det är en utmärkt present eftersom det alltid finns behov av en ny doft i var mans doftgarderob. Vi tycker att en doftgarderob bör innehålla två, gärna tre dofter. En doft som kan användas på vardagarna, om det är på arbetet eller i studier exempelvis. En annan doft kan användas för fritiden och helgerna. Slutligen en tredje doft för speciella tillfällen och högtidsdagar. Den första doften, den för vardagar, arbete eller studier kan vara ganska neutral även om den gärna får sticka ut lite också. Därefter en för fritid och helger, här får gärna doften vara lite mera markant, men den ska förstås vara behaglig både för bäraren och för dig som umgås med honom. Sist men inte minst en doft för speciella tillfällen och högtider.

Sista minuten och det lilla extra

Söker du en student- och examenspresent till honom i sista minuten? Det ordnar vi med. Antingen kan du köpa ett presentkort som du kan skicka direkt till honom via e-post eller förstås till dig själv och skriva ut. Du är också varmt välkommen att beställa och hämta dina varor i vår lagershop på Kommendörsgatan 38 i Stockholm. Vi har öppet måndag till fredag 09-17. Vår personal hjälper dig gärna att hitta en fin student- och examenspresent till honom. 

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa