Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Julklappstips till pappa

Julklappstips till pappa, något som inte är det han antagligen önskar sig varje år, underkläder och strumpor. Inget fel i det men varför inte pröva något nytt? Dessutom något som är bra både för hans plånbok och för klimatet. Som exempelvis att få honom att börja med klassisk våtrakning. Istället för idag när han använder dyra rakhyvlar med flerbladsystem eller engångshyvlar. Som dessutom innehåller en massa plast som inte är bra för miljön. Då kan du ju också passa på att ge honom en fin raktvål eller rakkräm istället för den på sprayflaska.

Tycker du precis som vi att köpa julklappar ska vara enkelt har vi gjort det enkelt för dig och delat in presenttipsen i ett antal olika kategorier som vi vet kommer passa. Här finns julklappar från 100 till 500 kronor, 500 till 1 000 kronor,  1 000 – 2 000 kronor och över 2 000 kronor. Oavsett pris finns här gott om fina julklappstips till pappa att välja bland.

Läs mer

 

Våtrakning, ett klimatsmart julklappstips till pappa

För dig som vill ha ett klimatsmart julklappstips till pappa är våtrakning helt rätt. Produkterna är i de allra flesta fall gjorda i större utsträckning på naturliga organiska ingredienser och är i flera fall helt och hållet veganska. En säkerhetshyvel har betydligt mindre miljöpåverkan än en rakhyvel med flerbladsystem eller en engångshyvel.

Läs mer

En väldoftande julklapp till din pappa

Doftar din pappa på samma sätt som han alltid gjort. Det kan visserligen vara en känsla av trygghet, stabilitet och lugn. Att något alltid är som det alltid varit. Men kanske vore det trevligt med lite förändring. För ett väldoftande julklappstips till pappa, ge honom en ny aftershave eller doft till jul. 

Läs mer

Om han redan har allt

Behöver du ett julklappstips till pappa som redan har allt, något som faktiskt är sant. Eller åtminstone när det gäller våtrakning och skäggvård. Kanske är just våtrakning och skäggvård ett av hans stora intressen. Då har vi ett flertal fina tips som vi vet kommer passa honom utmärkt. Som exempelvis en härlig handgjord raktvål på i stort sätt naturliga ingredienser. Som givetvis kan fås med matchande aftershave. Varför inte överraska med en ny rakmugg eller rakskål. Eller ett resekit, då är han alltid välrakad vart han än är. 

Läs mer
Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa