LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Julklappstips till pappa

När julen närmar sig, är det en fin tid att visa din kärlek och uppskattning för din pappa genom att ge gåvor inom skäggvård och våtrakning. Dessa gåvor går bortom det materiella och visar att du förstår och värderar hans personliga stil och välbefinnande. Att välja rätt julklapp är ett sätt att uttrycka din tacksamhet för allt han gör.

Läs mer

Våtrakning, ett klimatsmart julklappstips till pappa

Ge pappa en klimatsmart julklapp med stil – våtrakning! Våra säkerhetshyvlar har mindre klimatpåverkan än flerbladssystem och engångshyvlar. Och glöm inte shavetter, rakknivar och rakborstar – alla är miljövänliga alternativ för en coolare rakupplevelse! 

Läs mer

En väldoftande julklapp till din pappa

Doftar din pappa på samma sätt som han alltid gjort. Det kan visserligen vara en känsla av trygghet, stabilitet och lugn. Att något alltid är som det alltid varit. Men kanske vore det trevligt med lite förändring. För ett väldoftande julklappstips till pappa, ge honom en ny aftershave eller doft till jul. 

Läs mer

Om han redan har allt

Behöver du ett julklappstips till pappa som redan har allt, något som faktiskt är sant. Eller åtminstone när det gäller våtrakning och skäggvård. Kanske är just våtrakning och skäggvård ett av hans stora intressen. Då har vi ett flertal fina tips som vi vet kommer passa honom utmärkt. Som exempelvis en härlig handgjord raktvål på i stort sätt naturliga ingredienser. Som givetvis kan fås med matchande aftershave. Varför inte överraska med en ny rakmugg eller rakskål. Eller ett resekit, då är han alltid välrakad vart han än är. 

Läs mer
Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa