LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Högtider

Högtider som julafton, alla hjärtans dag, födelsedagar, student- oxh examen samt farsdag. Dagar och tillfällen när en present eller gåva till honom är en fin gest. Oavsett om han är din pappa, bror, son, morfar, farfar, pojkvän, man eller vem som helst. Det behöver förstås inte vara en speciell dag. Det kan också vara fint att köpa en present eller gåva bara för att säga att man tycker om någon. Oavsett vad har vi presenterna och gåvorna.

Läs mer
Presenttips

Alla hjärtans dag den 14 februari är ett fint tillfälle att köpa en present eller gåva till någon man tycker om, exempelvis sin pojkvän, sambo eller man. Men vad ska man köpa? För att göra det enkelt för dig har vi samlat ihop olika tips inom olika priskategorier och produktområden. Något som gör det enkelt för dig att välja. Naturligtvis kan vi också tillsammans med dig ta fram en skräddarsydd lösning som kommer göra din alla hjärtans dag present till honom till en stor succé.

Fars dag

Fars dag firas den andra söndagen i november och är en fin tradition. Ett tillfälle att uppmärksamma sin pappa med en fin fars dags present. Kanske ett rakset, ett våtrakningskit eller ett skäggset? Vi har ett stort utbud av detta och mycket mera. Naturligtvis kan vi också tillsammans med dig ta fram en skräddarsydd fars dags present som din pappa kommer uppskatta väldigt länge. 

Presenttips Våtrakning och skäggvård Student- och examenspresent

En födelsedag innebär födelsedagspresenter. Det kan vara en födelsedag och födelsedagspresenter exempelvis till en bror, en son, en pappa, en morfar, farfar, pojkvän, sambo, man eller vem det nu än är. Vem som än fyller år har vi en utmärkt present till inom våtrakning och skäggvård. En present vi vet kommer bli mycket uppskattad och omtyckt av mottagaren. Vi har ett flertal färdiga förslag men kan givetvis också ta fram en skräddarsydd födelsedagspresent till honom. För dig som är ute i sista sekunden har vi fina presentkort, vi kan också hjälpa till med presentinslagning.

Julklappar

Julklappar och julklappstips till honom, han som är din bror, son, pappa, morfar, farfar, pojkvän, sambo eller man. Det kan vara svårt hävdar en del. Vi hävdar att det är enkelt. För vi har hjälpt dig att ta fram mängder av bra och uppskattade julklappstips inom våtrakning och skäggvård. Om vi kan ta fram en skräddarsydd lösning som blir en otroligt uppskattad julklapp? Självklart kan vi även göra det, inga problem. Vi hjälper också gärna till med paketinslagning, ja vi har även presentkort som kan skickas digitalt. 

Presenttips Våtrakning och skäggvård Student- och examenspresent

Student- och examen är ett högtidligt tillfälle som vi tycker verkligen förtjänar en fin student- och examenspresent för att fira och högtidlighålla detta. En student- och examen är en viktig milstolpe i många liv. På samma sätt som, tycker vi åtminstone en viktig milstolpe är exempelvis att börja med klassisk våtrakning, skäggvård eller börja med en ny doft. Varför inte sammanfoga dessa två tillfällen till en? För dig som söker en skräddarsydd lösning kan vi givetvis ordna det. Samma sak gäller presentkort och paketinslagning. 

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa