LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

OM OSS

SHAVINGROOM - CONSCIOUS GENTLEMEN

Det bästa inom rakning och grooming sedan 2008

Klassiska produkter för våtrakning

Shavingroom har sedan starten 2008 blivit en av Sveriges ledande leverantörer av klassiska produkter för våtrakning och skäggvård. Vi ska erbjuda det bästa och det medvetna inom hållbara våtrakning och skägg. Vårt handplockade sortiment passar alla män, allt för att rakningen ska bli smidigare och skönare!

Vi strävar efter att hela tiden förbättra och utöka vårt sortiment inom våtrakning och grooming. Detta gör vi med en värdegrund byggd på medvetande och hållbarhet. På Shavingroom hittar du medvetna och hållbara klassiska produkter för våtrakning och skäggvård.

Ett handplockat medvetet sortiment

Vi har ett handplockat sortiment av rakverktyg som säkerhetshyvlar, rakknivar, rakborstar, rakblad, ställ för rakborstar och rakhyvlar, rakskålar och accessoarer som rakspegel. Ett flertal av våra säkerhetshyvlar, rakknivar och rakborstar är helt fria från plast. Alla rakverktygen och tillbehören är utvalda för att hålla länge.

Vi har även ett handplockat sortiment inom hud- och skäggvård för att din rakning ska bli så smidig och skön som möjligt. I sortimentet finner du förberedande Pre-Shave produkter, rakkrämer och raktvål som skyddar huden under rakning, vårdande after shave och Alun-baserade produkter efter rakning. Här finns även skäggoljor, mustaschvax, skäggschampo och mycket mera.

Även här är förstås medvetande och hållbarhet viktigt. Produkterna ska innehålla till största möjliga del naturliga ingredienser, gärna ekologiska också. Vi har även ett stort sortiment av vegetariska och veganska produkter. Dessutom ska förpackningar kunna återanvändas med refill istället för att slängas.

Din resa mot klassisk våtrakning

På Shavingroom.se finner du även våra användbara guider och instruktioner för att börja din resa till en effektiv och skonsam våtrakning. Vi vill att din våtrakning ska vara en härlig stund på dagen då du vårdar och tar hand om ditt ansikte. Det ska vara en stund där du inte ska behöva känna stress, där du kan kontemplera och känna en inre frid.

Därför bjuder vi med dig på resan med klassisk våtrakning. Klassisk våtrakning är skonsam mot huden samtidigt som den är effektiv, du minskar risken för hudirritationer och andra rakproblem. Med säkerhetshyvel eller rakkniv får du en nära och behaglig våtrakning. Samtidigt är det ett utmärkt tillfälle att ta hand om dig själv och vårda din hud. Shavingroom har allt du behöver för en skön våtrakning!

Att din resa också är miljömedveten och hållbar tillsammans med oss gör det ju inte sämre.

Samtliga produkter du finner på hemsidan lagerhåller vi i vår centrala lagershop på Kommendörsgatan 38 i Stockholm. Kom gärna förbi och prata våtrakning med oss. Vi finns här för dig.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa