Loading cart contents...
Varukorg Kassa
Totalt:

Vårt mål är är att erbjuda det bästa inom rakning och groomingprodukter. Vi har sedan starten 2009 blivit en av Sveriges ledande leverantörer av klassiska rakprodukter för våtrakning och skäggvård. Shavingroom har ett noga utvalt sortiment av rakartiklar och groomingprodukter för alla män. Allt för att din rakning ska bli smidigare och skönare!

Vi strävar efter att kontinueligt förbättra och utöka vårt sortiment inom rakning och grooming för att alltid kunna erbjuda våra kunder det bästa. På Shavingroom.se finner du allt du behöver till klassisk rakning och skäggvård. Vi har ett noga utvalt sortiment av rakverktyg som rakhyvlar, rakknivar, rakborstar, rakblad, ställ för rakborstar och rakhyvlar, rakskålar och accessoarer som rakspegel.

Vi har även ett brett sortiment inom hudvård för att din rakning ska bli så smidig och skön som möjligt. I hudvårdssortimentet finner du förberedande Pre-Shave produkter, rakkrämer, raktvål och rakstick som skyddar huden vid rakning, vårdande After Shave och Alun-baserade produkter för rakproblem som irritation och skärsår.

På Shavingroom.se finner du även våra användbara guider och instruktioner för att hjälpa dig till en effektiv och skonsam rakning. Shavingrooms Rakguide eller Våra 5 enkla tips för en behagligare rakupplevelse finner du under Guider. Vi vill att din rakupplevelse ska vara en härlig stund på dagen då du vårdar och tar hand om ditt ansikte.

Upptäck fördelarna med klassisk våtrakning. Klassisk våtrakning är skonsam mot huden samtidigt som den är effektiv, du minskar risken för hudirritationer och andra rakproblem. Med säkerhetshyvel eller rakkniv får du en nära och behaglig rakning. Samtidigt är det ett utmärkt tillfälle att ta hand om dig själv och vårda din hud. Shavingroom har allt du behöver för en skön rakning!

Samtliga produkter du finner på hemsidan lagerhåller vi i vår centrala lagershop på Kommendörsgatan 38 i Stockholm.

Kontaktuppgifter finner du HÄR

Lukas Belsander –  VD & Ägare