Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Julklappstips till honom

Julklappstips till honom, det kan vara lika lätt som svårt. Oavsett om det handlar om julklappstips till din bror, morfar, farfar, pappa, pojkvän, sambo eller man.  Tycker du precis som vi att köpa julklappar ska vara enkelt har vi gjort det enkelt för dig och delat in presenttipsen i ett antal olika kategorier som vi vet kommer passa. Här finns julklappar från 100 till 500 kronor, 500 till 1 000 kronor,  1 000 – 2 000 kronor och över 2 000 kronor. Oavsett pris finns här gott om fina julklappar att välja bland

Läs mer

 

Julklappstips till bror

Julklappstips till  han som är din bror, vad ska du egentligen köpa? Är din bror en sådan där som verkligen älskar våtrakning? Eller borde han göra det? Klagar han ständigt på hudbesvär i ansiktet som exempelvis rakfinnar eller irritation. Ett bra julklappstips till honom? Börja med klassisk våtrakning för att förhindra det. Eller är han redan inne på det och du vill ha ett annat julklappstips till honom?. Kanske en trevlig artisan soap? En raktvål tillverkad för hand. Vi har massor av fina julklappstips till din bror. 

Läs mer

Julklappstips till morfar / farfar

Julklappstips till honom, din eller er kära morfar / farfar, som kanske redan har allt? Eller som hävdar att allt var bättre förr. Varför inte ge honom något han inte har men som du tycker att han verkligen borde ha. Eller låta honom uppleva något klassiskt, något som han kan längta tillbaka till. Något som får honom att minnas sina yngre dagar, kanske sin ungdom. Det tycker vi vore en fin present att ge. Antagligen använde din morfar en säkerhetshyvel en gång i tiden? Eller till och med en rakkniv? Kanske hade han en klassisk aftershave eller cologne som fick honom att lukta gott, lukta morfar eller farfar.

Läs mer

Julklappstips till pappa

Julklappstips till honom, din pappa, den är inte lätt, vi vet. Men vore det kanske inte lite roligt att ge honom något annat i år istället för de vanliga strumporna eller slipsen, fina presenter men varför inte överraska med något annat istället? Som ett fint hudvårdskit som innehåller allt han behöver för en härligt klassisk våtrakning eller bara ta hand om sitt ansikte. Eller om han ännu inte börjat med våtrakning, eller skulle vilja börja igen. Varöfr inte ge honom verktygen han behöver i julklapp? Andra förslag är förstås en trevlig doft. Ute i sista minuten? Lugn, vi har presentkort med, ett utmärkt julklappstips till pappa. Då kan han själv välja det han önskar.   

Läs mer

Julklappstips till pojkvän

Julklappstips till pojkvännen eller mannen, dessutom något ni båda kan ha glädje av.  Vi har därför samlat ihop några av våra favoriter när det gäller julklappstips till honom, din pojkvän, sambo, man eller vad han är. Kanske ett set som gör det lättare för honom att ta hand om sitt ansikte, göra det lite trevligare och snyggare i huden. Eller varför inte skägget? Det där skägget som han envisas med. Om han nu ska göra det kan man ju lika gärna göra det snyggt. Varför inte ge honom en utmaning i att lära sig raka sig med shavette eller varför inte rakkniv. Något som få kan. Eller kanske börja med våtrakning med säkerhetshyvel och borste. Ett fint hantverk som är något lättare att lära sig. Eller en trevlig doft kanske. 

Läs mer

Populära julklappstips till honom

Oavsett om han är din bror, farfar, morfar, pappa, pojkvän, make eller sambo finns det några julklappstips till honom som vi vet kommer passa utmärkt. De är dessutom utmärkta efter de antingen kan köpas i sista minuten eller kommer nästan direkt färdiginslagna. Allt du behöver göra är att slå in dem i fint julklappspapper. 

Söker du fler julklappstips till honom? Hör av dig till eller kom förbi vår lagershop så hjälper vi dig.

Vill du få din julklapp inslagen? Det ordnar vi med. Allt du behöver göra är att lägga till produkten Presentinslagning.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa