LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Julklappstips till honom

Ta julklappsjakten till nästa nivå och överraska bror, morfar, farfar, pappa eller pojkvän med de perfekta presenterna! Oavsett om de är skäggmästare eller föredrar en len rakning, har vi massor av idéer som garanterat kommer sätta leendet på deras ansikten. Låt oss kika på några fantastiska gåvotips – för att göra julen extra speciell! Vi har julklappstips dels för olika prisnivåer och sådana vi vet passar exempelvis din bror eller pojkvän bäst.

Läs mer

Rakset för klassisk våtrakning

Ge bort ett lyxigt rakset som julklapp till mannen som har allt! Välj mellan priser från 500 kronor och uppåt, och skapa en sann känsla av lyx och avslappning med högkvalitativa produkter. Från rakhyvlar i rostfritt stål till eleganta rakborstar och exklusiv aftershave, finns det något för alla smaker.

Skäggset för härlig skäggvård

Ge bort ett stilsäkert skäggset i julklapp! Vi har ett förtjusande utbud av gåvor för alla skäggstilar. Våra prisvärda paket innehåller allt en man behöver för en perfekt skäggvård, till priser från 500 kronor och uppåt.

Hudvårdset för våtrakning och hudvård

Ge bort en lyxig och effektiv hudvårdset för våtrakning i julklapp! Våra set innehåller allt din man behöver för en skonsam och nära rakning utan irritation eller småsår. Välj mellan våra prisvärda alternativ från 400 kronor eller satsa på våra lyxigare set för en extra speciell present.

Sköna dofter för män

En doft kan vara den perfekta julklappen för män! Ge honom en känsla av lyx med en eau de cologne eller eau de parfum. Välj en doft som passar hans personlighet och stil – en fräsch och uppfriskande doft för dagligt bruk eller något mer sofistikerat för speciella tillfällen.

Julklappstips till bror

Välj en gåva som matchar din brors skäggstil eller rakningspreferenser. Låt omtanke speglas i presenten och visa att du känner till hans behov. Gåvor inom skäggvård och våtrakning kan vara en perfekt väg att uttrycka din uppskattning.

Läs mer

Julklappstips till morfar / farfar

När julen närmar sig, tänk på gåvor som speglar omtanke för din älskade morfar eller farfar. Gåvor inom skäggvård och våtrakning visar att du uppskattar deras stil och komfort. Välj med omsorg och ge dem en gåva som både vårdar och förgyller deras dagar.

Läs mer

Julklappstips till pappa

Fira jul med omsorg genom att ge din pappa gåvor inom skäggvård och våtrakning. Visa att du känner till hans stil och att du bryr dig om hans välbefinnande. Välj med hjärtat och ge honom gåvor som gör hans skäggvård och rakning till en njutbar upplevelse varje dag.

Läs mer

Julklappstips till pojkvän

Ge din pojkvän, sambo eller make en speciell julklapp inom skäggvård och våtrakning. Visa att du förstår hans stil och värdesätter hans välbefinnande. Välj en gåva som speglar er kärlek och gör hans skäggvård eller rakning till en njutbar ritual varje dag.

Läs mer

Populära julklappstips till honom

Oavsett om han är din bror, farfar, morfar, pappa, pojkvän, make eller sambo finns det några julklappstips till honom som vi vet kommer passa utmärkt. De är dessutom utmärkta efter de antingen kan köpas i sista minuten eller kommer nästan direkt färdiginslagna. Allt du behöver göra är att slå in dem i fint julklappspapper. 

Söker du fler julklappstips till honom? Hör av dig till eller kom förbi vår lagershop så hjälper vi dig.

Vill du få din julklapp inslagen? Det ordnar vi med. Allt du behöver göra är att lägga till produkten Presentinslagning.

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa