Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Födelsedagspresent till honom

Födelsedagspresent till honom, vad önskar han sig? Vad borde han önska sig? Åtminstone om man frågar dig. Kanske något för hans ansikte? Som ett rakset för klassisk våtrakning. Något som kommer göra hans rakning bättre och minska besvär med hudproblem. Kanske en ny trevlig doft? Om han har en behöver han minst en till. Hans skägg är visserligen snyggt men det finns potential till förbättring. Även det kan vi hjälpa till med, åtminstone när det gäller tips på födelsedagspresent till honom.

Läs mer

 

Rakset för klassisk våtrakning

Ett rakset för klassisk våtrakning är något mera än bara en födelsedagspresent till honom. Det kan vara början på något nytt, en livslång kärlek eller en hobby kanske. Dessutom något som är bra både för plånboken och klimatet. Med ett rakset för klassisk våtrakning får han allt som han behöver för att komma igång. Vi har ett flertal olika färdiga rakset för klassisk våtrakning. Naturligtvis kan vi också skräddarsy en lösning om den önskan finns.

Våtrakningskit för klassisk våtrakning

Ett våtrakningskit för klassisk våtrakning är en utmärkt födelsedagspresent till honom oavsett om han redan håller på med klassisk våtrakning eller om han ska börja. För någon som redan håller på med klassisk våtrakning är det alltid roligt med ett nytt våtrakningskit som innehåller allt han behöver. För någon som ska börja är det en utmärkt start. Våtrakningskiten innehåller pre-shave, rakkräm eller raktvål och aftershave. 

Skäggset förhöjer ansiktet

Oabsett om han är någon som gillar att hålla på med skäggvård själv eller borde göra det, åtminstone enligt dig är ett skäggset en mycket omtyckt och fin födelsedagspresent till honom. Ett snyggt och välvårdat skägg kan verkligen förhöja ansiktet. De olika skäggseten innehåller allt han behöver. För dig som söker en skräddarsydd födelsedagspresent till honom kan vi naturligtvis ordna det med. 

En ny trevlig doft

En ny trevlig doft som exempelvis en eau de cologne eller eau de parfum är en klassisk tidlös födelsedagspresent till honom. Oavsett vem han är.  Dessutom är en ny trevlig doft något som han antagligen alltid behöver vilket gör den till en om ännu bättre tips på en födelsedagspresent till honom. I sortimentet hittar du noggrant utvalda exklusiva parfymer från ett flertal olika varumärken. I vår lagershop erbjuder vi även möjligheten att kunna prova doften.   

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa