Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Julklappstips till bror

Julklappstips till bror, inte lätt, vad vill han ha egentligen? När det var yngre var det lättare. Nu när ni båda är lite äldre är det desto svårare. Vi vet kanske inte allt som din bror önskar sig, varesig han vet om det själv eller inte. Men vi kan anta att något som har med hans ansikte och skägg borde gå hem. Antingen om det gäller rakning eller skäggvård.  Tycker du precis som vi att köpa julklappar ska vara enkelt har vi gjort det enkelt för dig och delat in presenttipsen i ett antal olika kategorier som vi vet kommer passa. Här finns julklappar från 100 till 500 kronor, 500 till 1 000 kronor,  1 000 – 2 000 kronor och över 2 000 kronor. Oavsett pris finns här gott om fina julklappstips till bror att välja bland.

Läs mer

 

Säkerhetshyvel, ett skarpt julklappstips till brorsan

Julklappstips till din bror, vad ska du egentligen köpa? Är din bror en sådan där som verkligen älskar våtrakning? Eller borde han göra det? Klagar han ständigt på hudbesvär i ansiktet som exempelvis rakfinnar eller irritation. Ett bra julklappstips till brorsan? Börja med klassisk våtrakning för att förhindra det. Då behöver han en säkerhetshyvel. 

Läs mer

Aftershave, ett väldoftande julklappstips till brorsan

Julklappstips till  han som är din bror, vad ska du egentligen köpa? En ny aftershave kanske? En som har en doft för den man han har blivit, inte den pojke han fortfarande doftar som ibland. Det är dags att du låter din bror upptäcka en ny värld av dofter. Det kan dessutom vara bra för hans ansikte hur han än rakar sig.

Läs mer

Skäggolja, ge brorsan ett snyggt skägg i jul

Om våtrakning inte är din brorsas grej, han är kanske mera typen som sparar och har skägg. Vilket är mycket trevligt. Dessutom blir det ännu trevligare om han ser till att vårda och ta hand om sitt skägg ordentligt. För att göra det behöver han en skäggolja. Det spelar ingen roll om han har bara någon veckas stubb eller ett långt kraftigt helskägg. Skäggoljan är ett fint och uppskattat julklappstips till brorsan. 

Läs mer

Julklappstips till brorsan som redan har allt

Okej, din bror har nästan allt inom skäggvård och våtrakning. Han har sin säkerhetshyvel, sin rakborste, sin aftershave och eller sina skäggvårdsprodukter. Men kanske är det då dags att han får en ny utmaning? En shavette exempelvis. Både en utmaning och ett julklappstips till brorsan som han kommer bli glad över. Eller varför inte en lite mer exklusivare raktvål, handgjord med naturliga ingredienser. Varför inte en rakskål eller rakmugg? Även det ett julklappstips till brorsan som kommer räcka länge. Sist men inte minst, ett presentkort. Det kan du dessutom skicka direkt till honom digitalt. Enklare kan det inte bli.    

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa