LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Julklappstips till morfar / farfar

När julen närmar sig är det en fin tid att visa din kärlek för morfar eller farfar med gåvor inom skäggvård och våtrakning. Dessa gåvor visar inte bara omtanke utan också respekt för deras personliga stil och behov. Att välja en julklapp som hjälper dem att vårda sitt skägg eller ha en smidig rakning är ett sätt att visa att du värdesätter deras välbefinnande och ser till deras komfort. Så varför inte överraska dem med en gåva som reflekterar deras erfarenhet och långa liv? Genom att välja en present som tar hänsyn till deras unika smak och preferenser, kan du göra deras jul extra speciell och låta dem veta hur mycket du bryr dig.

Läs mer

Ett väldoftande julklappstips till morfar / farfar

Återuppliva barndomens trygghet och stabilitet med vår fantastiska kollektion av aftershaves och Eau de colognes! Ge din morfar eller farfar en doft av nostalgisk charm och låt även din mormor eller farmor minnas det ögonblick de förälskade sig. Skäm bort dem med en doft som inte bara väcker minnen, utan även skapar nya – för kärlek och dofter går hand i hand!

Läs mer

Ett tidlöst klassiskt julklappstips till morfar / farfar

Ge morfar eller farfar en tidlös klassiker i julklapp – en säkerhetshyvel, shavette eller rakkniv! Kanske använde han en sådan förr, men av någon anledning slutade han. Nu är det dags för honom att återupptäcka den klassiska rakningen och samtidigt vara snäll mot både plånboken och klimatet. Ge honom en present som gör rakningen till ett stilsäkert nöje igen!

Läs mer

Ge din morfar eller farfar ett fint skägg i jul

Ge morfar eller farfar en riktigt vass look i julklapp med våra skäggvårdsfavoriter! Fräscha upp hans skägg med vår lyxiga skäggolja, eller om han rockar ett långt och kraftigt helskägg, komplettera med vårt härliga skäggbalsam. För den ultimata skäggkontrollen, överraska honom med ett stiligt set skäggverktyg – så håller hans skägg trimmat och prydligt varje dag! Gör julen till en skäggig höjdpunkt! 

Läs mer

Om morfar eller farfar redan har allt

Om det nu redan är på det sättet att din morfar eller farfar faktiskt redan har allt han behöver inom klassisk våtrakning och skäggvård. Kanske har han redan en bra säkerhetshyvel, han har han sin raktvål, sin aftershave och de skäggvårdsprodukter han tycker att han behöver. Vad ska man då köpa? Då har vi några förslag vi tror kommer gå hem.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa