Varukorg

LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Julklappstips till morfar / farfar

Julklappstips till morfar eller farfar. Han som verkligen enligt dig har allt, åtminstone nästan. För det finns en och annan sak han kanske skulle behöva, eller skulle vilja ha. Även om han inte säger det själv. Men du vet det någonstans inom dig. Kanske tänker du på rakvattnet eller den aftershave, doften som din mormor eller farmor har pratat om eller fortfarande pratar om. Kanske är det rakhyveln som han hade förr, eller rakborsten som alltid stod där i badrummet och såg spännande ut. Oavsett vad har vi laddat upp med massa fina julklappstips till morfar och farfar.

 Tycker du precis som vi att köpa julklappar ska vara enkelt har vi gjort det enkelt för dig och delat in presenttipsen i ett antal olika kategorier som vi vet kommer passa. Här finns julklappar från 100 till 500 kronor, 500 till 1 000 kronor,  1 000 – 2 000 kronor och över 2 000 kronor. Oavsett pris finns här gott om fina julklappstips till morfar eller farfar att välja bland.

Läs mer

 

Ett väldoftande julklappstips till morfar / farfar

Din morfar eller farfar har antagligen en speciell doft, en doft av trygghet och stabilitet som du känner igen. Som får dig att minnas kanske din egen uppväxt. Doften kommer antagligen delvis från hans aftershave, eller som han kanske kallar det rakvatten. Den kan också komma från hans Eau de cologne. Kanske pratar din mormor eller farmor också om den. Hur hon minns att han hade den första gången de sågs, och det var något som hon föll för. 

Läs mer

Ett tidlöst klassiskt julklappstips till morfar / farfar

För dig som söker ett tidlöst klassiskt julklappstips till morfar eller farfar tycker vi att en säkerhetshyvel, shavette eller varför en rakkniv är ett helt rätt val. Kanske använde din morfar eller farfar en sådan. Men av någon anledning valde han att sluta. Eller har han hela tiden använt sig av en rakapparat, rakhyvel med flerbladsystem eller engångshyvel. Då tycker vi att det är dags att han börjar raka sig med en traditionell tidlös säkerhetshyvel, shavette eller rakkniv. Dessutom bra för både hans plånbok och klimatet. 

Läs mer

Ge din morfar eller farfar ett fint skägg i jul

Ett riktigt fint julklappstips till morfar eller farfar, eller snarare till hans skägg är någon eller några av våra skäggvårdsprodukter. Der mest grundläggande är en fin skäggolja. Har han dessutom ett långt kraftigt helskägg tycker vi även att han ska ha ett skäggbalsam. Kanske även ett fint set skäggverktyg som gör att hans skägg alltid hålls i trim och god ordning. 

Läs mer

Om morfar eller farfar redan har allt

Om det nu redan är på det sättet att din morfar eller farfar faktiskt redan har allt han behöver inom klassisk våtrakning och skäggvård. Kanske har han redan en bra säkerhetshyvel, han har han sin raktvål, sin aftershave och de skäggvårdsprodukter han tycker att han behöver. Vad ska man då köpa? Då har vi några förslag vi tror kommer gå hem.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa