LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Besök vår lagershop

Du är alltid välkommen till vår lagershop för att hämta din order eller att handla direkt. Vi finns på Kommendörsgatan 38 i Stockholm (Ingång via garageporten). Öppettider måndag till fredag 09:00 till 17:00. 

I vår lagershop erbjuder vi

Personliga råd och tips av vår kunniga personal. Exempelvis om du söker en present eller gåva till någon. Vi hat gott om fina färdiga paket som du enkelt kan handla direkt. Tillsammans med dig kan vi också ta fram ett skräddarsytt paket som blir en succé.  

Inledande vägledning, råd och tips för dig som är ny inom våtrakning eller skäggvård. Vilka produkter bör du använda, hur ska du använda dem med mera. Tillsammans med dig och utifrån dina behov och önskemål tar vi fram produkter som passar dig.

Möjlighet att dofta på större delen av vårt produktsortiment. Framförallt vårt sortiment av doft för män. Allt för att du hitta en doft du kommer att älska. 

Klämma och känna på olika säkerhetshyvlar och rakborstar exempelvis. Få uppleva känslan av en grävlingsborste. Vi hjälper gärna till att förklara olika fördelar med olika typer av hyvlar och borstar.  

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa