Erasmic

Erasmic är ett brittiskt företag med en historik som daterar hela vägen tillbaka till 1880-talet. Från början var företaget specialister på tvål och ägdes av Joseph Crosfields of Warrington. Idag erbjuder Erasmic flera olika grooming- och stylingprodukter för män. Erasmic ägs av Amber House Ltd och har ett gott rykte för deras högkvalitativa produkter till bra priser. Amber House Ltd grundades 2005 och jobbar med flera olika varumärken inom hälsa och skönhet.

Läs mer

Erasmics utbud av traditionella rakprodukter tillgodoser en mängd olika grooming stilar från renrakad till mustascher och perfekt formade skägg. Produkterna, med sin långa historia, har fått en modern uppdatering inspirerad av den brittiska stilen. Varumärkets produkter är alla utformade för att hjälpa lugna och återfukta huden vid varje rakning.

Den klassiska raktvålen från Erasmic ger en behaglig och fräsch doft av traditionell klassisk barberare. Tvålen tillverkas i England och innehåller glycerin som ger en bra glidyta och en friktionsfri och behaglig rakning. Den erbjuder också ett rikt och krämigt lödder som ser till att både huden och skäggväxten mjukas upp innan rakning. Erasmic Shaving Soap innehåller också ämnen som ska motverka uttorkning och skydda din hud. Raktvålen använder genom att applicera en liten mängd på en rakborste för att sedan vispa upp ett raklödder. Detta kan du antingen göra direkt på skäggväxten med cirkulära rörelser eller i en rakskål. Raka därefter efter önskvärd stil. Glöm inte att avsluta med att återfukta.

Erasmic erbjuder också en effektiv och omtyckt rakkräm som ger en mjuk och skonsam rakning. Rakkrämen innehåller fuktgivande ingredienser som kokosolja och glycerin vilket gör att skäggstråna och huden blir mjuk och återfuktad. Precis som med raktvålen är Erasmic Shaving Cream är en rikligt löddrande kräm som passar både dig med en kraftig skäggväxt och känslig hud. Eftersom rakkrämen lägger sig som en skyddande hinna minskar friktionen vid rakning vilket ger ett fräscht och elegant resultat. Formulan hjälper dig att minska risken för röd hud och irritation och är mjuk i konsistensen som gör den lätt att tvätta av. Endast en lite klick räcker länge för ett rikt och krämigt raklödder. Applicera gärna med hjälp av en rakborste och jobba upp ett krämigt lödder med mjuka cirkelrörelser. Det fungerar också bra att jobba in med hjälp av fingertopparna.

Gemensamt för både raktvålen och rakkrämen från Erasmic är de underlättar för rakhyveln att komma så nära roten av skäggstråna som möjligt utan att irritera, vilket ger en härlig rakupplevelse.

Erasmic
FILTER
VARUMÄRKE
PRISGRUPP
HUDTYP
SORTERA
FILTER
VARUMÄRKE
PRISGRUPP
HUDTYP
SORTERA