LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Månadens varumärke Grön Lycka

Månadens varumärke: Grön Lycka

Grön lycka är månadens varumärke och de erbjuder 6 lyxiga raktvålar som är gjorda helt och hållet på naturvänliga ingredienser. Detta betyder att du inte behöver oroa dig för några konstiga kemikalier mot din hud – utan bara en härlig, ren rakning. Raktvålarna tillverkas i Sverige och finns i sex olika dofter. 

Här finns den spännande doftern Vättern med doft av lavendel och lakrits.

För dig som söker en något mera skogsnära och klassisk doft finns Misty woodland med doft av kåda, oud och rökelse.

Söker du en riktigt klassisk maskulin doft bör du välja Tobacco & Bay leaf med doft av tobak, gran och lagerblad.

Ett ytterligare alternativ doft, särskilt för dig som vill ha en frisk och härlig start på dagen finns Mr Cool med uppfriskande mynta och eukalyptus.

För dig som önskar något lite syrligare och sötare finns Troll med doft av grapefrukt och ananas. 

Slutligen Beerd off med doft av sandelträ som dessutom tillverkas till viss del på öl!

Så, om du vill göra din rakning till något extra med miljövänliga raktvålar och samtidigt njuta av härliga dofter – är Grön lycka något för dig!

Läs mer om dofterna från Grön lycka

För dig som är mera nyfiken på dofterna från Grön Lycka.

Vättern

Doften av lavendel och lakrits är som en härlig blandning av sött och kryddigt! Lavendel är en av de mest populära dofterna i världen på grund av sin avslappnande och lugnande effekt. Lakrits å andra sidan ger en mer fyllig och intensiv doft som är perfekt för den som gillar en djärv och distinkt doft.

När det gäller Vättern-raktvålen från Grön Lycka, så är den en underbar kombination av dessa två dofter. Den mjuka och skonsamma raktvålen ger en härlig doftupplevelse och en komplett rengöring samtidigt. Vättern-raktvålen är speciellt formulerad med naturliga ingredienser och är fri från skadliga kemikalier, vilket gör den till en pålitlig produkt för alla hudtyper.

Misty Woodland

Dofterna av kåda, oud och rökelse är en spännande kombination av träiga och jordiga toner med en antydan av sötma. Det är som att gå på en lugn promenad genom en gammal skog med kvistar som knäcks under fötterna, medan den mystiska doften av rökelse och kåda fyller luften runt dig.

Raktvålen Misty Woodland från Grön Lycka är precis som namnet antyder inspirerad av denna känsla av en dimmig skog. Doften av kåda ger en frisk och ren känsla, medan oud och rökelse skapar en lite mer mystisk och djupare karaktär åt doften.

Tobacco and Bay leaf

Tobak, granskott och lagerblad. Vad härlig doft! Tänk dig att du sitter framför en öppen brasa med en nyständ cigarr i handen. Utanför fönstret faller snön sakta ner på tallarna och granarna som omger stugan.

Denna fasta doft av tobak kombineras med den fräscha doften av granskott och kryddigt lagerblad. Det är precis vad du kan förvänta dig från Grön Lycka’s raktvål – Tobacco and Bay leaf. När du använder denna tvål, känns det som om du var på en mysig stugsemester, inbäddad i en filtar och dova belysning.

Mr Cool

Eukalyptus och mynta är två aromatiska dofter som tillsammans skapar en frisk och svalkande doftupplevelse. Denna doftkombination kan återfinnas i rakningstvålen Mr Cool från Grön Lycka. Eukalyptusoljan i doften ger en frisk och uppiggande doftton medan mintoljan bidrar med en sval och uppfriskande känsla som skapar en skön och behaglig balans.

Tillsammans ger dessa dofter en ren och uppfriskande känsla som kan vara användbar både i avslappnings- och rengöringsprocesser, såväl som i personlig hygien. Doften av eukalyptus och mynta kan hjälpa till att lindra stress och göra det lättare att andas och fokusera i vardagen.

Troll

Doften av Ananas och Grapefrukt är en härligt fräsch och fruktig kombination som påminner om sommardagar på stranden. När det kommer till raktvålen Troll från Grön Lycka, så innehåller den just denna doft av ananas och grapefrukt som är perfekt för att ge en uppfriskande start på dagen. 

Doften är stark men samtidigt inte överväldigande, och passar både för män och kvinnor. Raktvålen är dessutom ekologisk och innehåller inga onödiga tillsatser som kan irritera huden. För den som vill ha en naturlig och doftande raktvål är Troll från Grön Lycka ett utmärkt val, med en härlig doft som håller länge efter rakningen.

Beard off

Doften av Sandelträ är en favoriter. Den är varm, träig och kryddig på samma gång. Doften är väldigt lugnande och avslappnande, vilket gör den till en perfekt doft för avkoppling. Sandelträ är också känt för att hjälpa till att frigöra stress och ångest, så om du känner dig orolig eller nervös kan detta vara en doft som kan hjälpa till att lugna dig.

Om du gillar doften av Sandelträ kommer du även att älska Beerd off, den raktvålen från Grön Lycka. Denna mjukgörande och vårdande raktvål innehåller sandelträolja som ger en frisk och naturlig doft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa