LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Rockwell Razor

Månadens varumärke: Rockwell Razor

Välkommen till vår serie “Månadens varumärke”. Denna månad har vi nöjet att introducera Rockwell Razors, det bästa valet för dig som vill ha en säkerhetshyvel av högsta kvalitet. Med en passion för att skapa de bästa produkterna för både nybörjaren och den erfarna våtrakaren är Rockwell Razors det perfekta valet.

I denna artikel kommer vi att titta på de olika produktlinjerna som Rockwell erbjuder, R1, 2C, 6C, 6S och T2. Utforska vad som gör varje produktlinje unik och hitta den perfekta säkerhetshyveln för dig.

Genom att välja Rockwell Razors kan du känna dig säker på att du investerar i en produkt som ger dig en bekväm, nära och precis rakning varje gång. Läs vidare för att upptäcka vilken som passar dig bäst!

Rockwell Razor R1

R1-serien

Välkommen till världen av enkel och effektiv rakning med säkerhetshyvlar från R1-serien.

Om du är ny till säkerhetshyvlar och inte vill kompromissa med kvaliteten är R1-serien perfekt för dig. Säkerhetshyveln är tillverkad helt i metall och finns i flera olika utföranden som passar din stil.

Rakhyveln har en enkel fjärilsmekanism eller Twist to Open-mekanism som säkert fäster dubbelrakblad för en problemfri upplevelse.

Precis som med alla andra säkerhetshyvlar från Rockwell Razor kan R1-serien användas med samtliga dubbelrakblad vi säljer. R1-serien är utformad för att ge en exakt och nära rakning för en premium-rakupplevelse.

Ta tag i R1-serien och omfamna världen av len rakning till ett oslagbart pris!

Kommer i antingen Gun metal chrome eller White chrome.

Rockwell razor 2C

2C-serien

Rockwell Razor 2C-serie säkerhetshyvlar är det perfekta valet för alla som vill prova på klassisk våtrakning. Denna säkerhetshyvel är enkel att använda och passar utmärkt för nybörjare. Dessutom är den tillverkad helt i metall med justerbart rakhuvud för att ge användaren full kontroll över hur aggressivt rakningen ska vara.

Med en Rockwell 2C-säkerhetshyvel kan du vara säker på en perfekt rakning varje gång. Denna hyvel klarar av att användas med alla dubbelrakblad som finns att köpa och är så pass hållbar att den kommer sannolikt att hålla i många år framöver.

Rockwell 2C-säkerhetshyveln är en av de mest populära på marknaden idag, och det är lätt att se varför. Om du vill ha ett bra alternativ för klassisk våtrakning, är Rockwell Razor 2C-serie säkerhetshyvel en utmärkt produkt som du absolut ska prova.

Kommer i tre fina färger, Gun metal chrome, Rose gold och White Chrome, 

Köp gärna med ett ställ som gör det enklare att förvara din säkerhetshyvel och att den då håller längre. 

Rockwell Razor

6C-serien

Har du tröttnat på att slösa pengar på engångsrakhyvlar? Då är det dags att investera i en Rockwell 6C-serie säkerhetshyvel!

Denna hyvel erbjuder en helt annan nivå av rakning som du och din hud kommer att uppskatta i många år framöver.

Med 6 olika inställningsmöjligheter kan du anpassa rakningen efter dina preferenser för att uppnå exakt den resultat du önskar. Rockwell 6C-serien fungerar med alla standard dubbelrakblad och har tillverkats med kvalitativ metall för att säkerställa lång hållbarhet.

Investera i en säkerhetshyvel som ger dig precis den rakning du vill ha om och om igen? Köp din Rockwell Razor 6C-serie idag och känn skillnaden!

Kommer i en snygg matt finish. 

Köp gärna med ett ställ som gör det enklare att förvara din säkerhetshyvel och att den då håller längre. 

Rockwell Razor 6S

6S-serien

Välkommen till framtiden av säkerhetshyvlar med Rockwell 6S-serien! Inte bara är dessa hyvlar smart designade med sex olika inställningar på rakhuvudet för att ge dig den perfekta våtrakningen, de är också tillverkade i högsta kvalitet – rostfritt stål rakt igenom. Med detta kan du känna dig säker på att din hyvel kommer hålla länge och ge dig en bekväm rakning varje gång.

Men det är inte allt, detta är en premiumprodukt som kommer passa alla standard dubbelrakblad på marknaden, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha en säkerhetshyvel av hög kvalitet.

Varför nöja dig med något mindre när du kan ha det bästa? Rockwell 6S-serien är definitivt värd investeringen och kommer att gå vidare i generationer som en pålitlig rakningsmetod som alltid kommer att leverera den perfekta rakningen. Testa den idag och upptäck fördelarna själv!

Kommer i svart finish eller kromad finish.

Köp gärna med ett ställ som gör det enklare att förvara din säkerhetshyvel och att den då håller längre. 

Rockwell Razor T2

T2-serien

Rockwell Razor T2-serie säkerhetshyvlar är det ultimata valet för den som vill ha en allt-i-ett-säkerhetshyvel för sin rakning.

Med dess Twist to open eller fjärillsöppning, kan du enkelt byta dubbelrakblad utan att använda några verktyg. Dessutom kan du välja mellan 6 olika inställningar så att du kan få den perfekta rakningen som passar dig.

Säkerhetshyveln är tillverkad helt och hållet i metall, vilket gör att den kommer att hålla mycket länge och ge dig många härliga våtrakningsupplevelser. Dessutom kan en användning av hyveln minska risken för rakfinnar och hudirritation.

Med en Rockwell Razor T2-serie säkerhetshyvel kan du säkerställa en bekväm, nära och optimal rakning varje dag!

Kommer i tre snygga färger, white chrom, brushed eller gun metal chrome. 

Köp gärna med ett ställ som gör det enklare att förvara din säkerhetshyvel och att den då håller längre. 

Vilken Rockwell Razor ska jag välja?

Har du tröttnat på att alltid behöva köpa nya rakhyvlar till din engångsrakhyvel och vill istället prova något mer hållbart och miljövänligt? Då är en säkerhetshyvel från Rockwell Razor ett utmärkt val för dig! Eftersom säkerhetshyvlarna är tillverkade helt och hållet i metall är de mycket hållbara och kan användas om och om igen. Dessutom är de kompatibla med alla dubbelrakblad som säljs på marknaden, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att prova olika varianter.

Om du är ny inom området klassisk våtrakning och vill börja enkelt och billigt så är Rockwell 2C ett mycket populärt val bland nybörjare. För dig som vill ha mer kontroll över din rakning och testa olika alternativ finns Rockwell 6C och Rockwell 6S. Och om du vill ha en hyvel som klarar allt och lite till, då ska du titta närmare på Rockwell T2. Oavsett vilken modell du väljer så kan du vara säker på att kvaliteten är hög och att du gör en investering som kommer att hålla länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa