LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Våtrakning

Rätt produkt för din våtrakning

Nu kanske du tänker “Pfft, jag vet ju redan hur man rakar sig med klassisk våtrakning!” Men vänta bara tills du har läst igenom den här artikeln. Vi kommer att prata om allt från raktvål till rakstift och varför du bör överväga att byta till något annat än din vanliga rakkräm. Eller om du vill behålla den och varför du ska göra det.

Släng din gamla rutin för våtrakning till sidan och lär dig hur du kan ge din våtrakning en uppgradering. Vi kommer att avslöja de bästa produkterna för att få en smidig och nära våtrakning. Oavsett om du väljer rakstift, rakkräm, raktvål eller rakgel för din våtrakning. 

Våtrakning med rakstift

För dig som vill ha ett innovativt och enkelt sätt att raka sig är rakstift ett utmärkt alternativ.

Att använda ett rakstift vid klassisk våtrakning har många fördelar! För det första är det mindre kladdigt än andra sätt att raka sig på. Du slipper eventuellt krångel och kladd med en rakborste. Istället kan du applicera en krämig och dryg raktvål direkt på huden med rakstiftet.

För det andra är rakstiftet mycket enklare att använda på resor. Det är kompakt och tar inte upp mycket plats i en väska eller necessär. Och du behöver inte oroa dig för att glömma en rakborste hemma – rakstiftet fungerar självständigt.

Slutligen kan ett rakstift vara ett av de mest ekonomiska alternativen. De är mycket dryga och kan användas i månader.

Är det någon skillnad på olika rakstift?

De flesta rakstift innehåller samma huvudsakliga ingredienser, så det är inte så mycket som skiljer dem åt. De flesta känner nog bara igen skillnaderna mellan dofterna, som kan vara allt från klassiskt manliga till sportiga eller fruktiga. Så när det kommer till rakstift behöver du inte stressa – det viktigaste är att hitta en doft som du gillar och som ditt ansikte inte reagerar emot. Så var inte rädd för att testa olika märken och dofter – vem vet, kanske hittar du din nya favorit!

Våtrakning med rakkräm

Att använda rakkräm när du rakar dig har många fördelar.

Den första fördelen är att det är mindre omständligt än att använda raktvål eftersom du inte behöver en rakborste.

Rakkrämer är också ofta helt veganska, vilket är bra för miljön och djuren. Dessutom kan du välja mellan många olika typer av rakkrämer, från burkar till tuber, och med olika dofter eller utan doft alls.

Rakkräm gör också din rakning smidigare eftersom den hjälper till att mjuka upp hud och hår, vilket minskar risken för skärsår och hudirritation.

Om du vill ha en smidigare, mer bekväm och hälsosam våtrakning, så är rakkräm definitivt ett bra val för dig!

Är det någon skillnad på olika rakkrämer?

Absolut! Det finns små skillnader mellan olika rakkrämer. Vissa kan vara lite mer krämiga än andra, vilket kan göra dem lite svårare att applicera utan en rakborste.

Men det finns faktiskt några som är speciellt designade för att användas direkt på huden utan en borste!

Om du är någon som gillar att använda en rakborste, leta efter en rakkräm med en lite fastare konsistens. Men om du föredrar en snabb och enkel rakning, kan du använda en rakkräm som är speciellt utformad för att användas direkt på huden.

Oavsett vilken du väljer, se till att hitta en som fungerar för dig och ger dig den bästa möjliga upplevelsen vid rakning.

Våtrakning med raktvål

Att raka sig med raktvål kan vara den mest klassiska och coolaste sättet att våtraka sig på. Inte bara ser det enkelt och stiligt ut, men det finns också många fördelar med det.

Raktvålar är mycket dryga och håller länge, vilket innebär att man inte behöver köpa ny hela tiden och spara pengar på det sättet.

De flesta raktvålar finns också tillgängliga för refill, vilket är bra för miljön. Dessutom finns det en mängd olika raktvålar med olika dofter och ingredienser, så att du kan välja något som passar just dig.

De flesta raktvålar kan också användas med olika rakskålar och rakmuggar vilket gör det extra trevligt vid din våtrakning.

Är det någon skillnad på olika raktvålar?

Ja, det finns definitivt skillnad mellan olika raktvålar! En del raktvålar har olika speciella tvålbaser som ger raktvålen olika egenskaper, som krämighet och lödder.

Dessutom kan vissa raktvålar innehålla animaliska produkter medan andra inte gör det. Till exempel kan vissa innehålla getmjölk eller lanolin som gör att huden blir extra mjuk. Och självklart finns det också raktvålar som har olika dofter eller är doftfria.

Det är viktigt att prova olika raktvålar och se vilken som passar dig bäst. Det är ju trots allt viktigt att ha en bra och skön raktvål när man ska raka sig.

Våtrakning med rakgel

Rakgel är din nya bästa vän när det kommer till att få till en fräsch och snygg look på ditt ansikte! Med rakgelen kan du enkelt skapa snygga konturer och skarpa kantlinjer i skägget utan någon som helst besvär med en rakborste eller kladdig rakkräm.

Dessutom är de flesta rakgeler veganska, vilket betyder att de är snälla mot både dig och djuren.

Men det är inte bara det praktiska som gör rakgel fantastisk. En riktigt bra rakgel hjälper till att mjuka upp och återfukta huden för att du ska kunna uppnå en riktigt nära rakning utan att oroa dig för att få röda prickar eller irriterad hud efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa