LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Uppdatera din rakrutin i höst

Uppdatera din rakrutin i höst

Hösten är här och det är dags att uppdatera din rakrutin för att hålla din hud mjuk och återfuktad. Med kalla temperaturer ute och torr luft inomhus kan din hud lätt bli irriterad och sträv, men det finns några enkla steg du kan ta för att undvika detta. Genom att använda rätt produkter och tekniker kan du få en slät och skön rakning varje dag. Låt oss utforska några tips för att uppdatera din rakrutin denna höst, och ta hand om din hud på bästa sätt.

Börja med att faktiskt skaffa dig en rakrutin i höst

Nu när hösten börjar närma sig kan det vara en bra idé att skaffa sig en rakrutin. Klassisk våtrakning är inte bara billigare och roligare jämfört med moderna rakmetoder, det är också klimatsmart. Genom att använda en säkerhetshyvel eller rakkniv kan du minska mängden avfall som produceras av engångsrakhyvlar och förpackningar.

Utöver miljöfördelarna så är klassisk våtrakning också en mer njutbar upplevelse. Du kan skräddarsy din rakning genom att välja olika rakborstar, rakkrämer och after shaves för att passa din hudtyp och hudton. Dessutom kan det vara en avkopplande stund för dig själv där du kan fokusera på din personliga grooming-rutin.

Om du är nyfiken på att börja din egen rakrutin hjälper vi dig naturligtvis komma igång. Kontakta oss gärna, vi berättar gärna mera. Så varför inte skaffa dig en rakrutin i höst och njut av dess fördelar?

Några sätt du kan uppdatera din rakrutin är följande, byt till en aftershave balm, prova en pre-shave, byt till ett passande dubbelrakblad eller prova på en säkerhetshyvel med ställbart huvud.

Byt till en aftershave balm

Har du känslig hud och letar efter en skonsam aftershave? Då är en aftershave balm det perfekta valet! Till skillnad från en aftershave splash innehåller en balm ingen alkohol, vilket kan irritera och torka ut huden. 

Istället erbjuder en balm flera återfuktande och mjukgörande egenskaper, vilket gör den idealisk för dig med känslig hud eller om du vill undvika uttorkning. En aftershave balm ger även en behaglig känsla av fräschhet och kan hjälpa till att minska rodnad och irritation efter rakning. 

Prova en aftershave balm idag och upplev skillnaden själv! Din rakrutin kommer kännas härligare, din hud och ditt skägg kommer att tacka dig.

Använd rätt dubbelrakblad

Att ha rätt typ av dubbelrakblad är viktigt för en lyckad klassisk våtrakning. Att använda för vassa rakblad kan leda till irriterad hud och skärsår, medan för mjuka rakblad inte ger ett tillräckligt precist resultat. 

För en optimal upplevelse rekommenderas dubbelrakblad som ger en jämn rakning utan att skada huden. Ge din hud den omsorg den förtjänar genom att använda högkvalitativa dubbelrakblad som passar dina individuella behov. Vi har naturligtvis rätt blad för dig.

Vi tycker att din rakrutin förtjänar de bästa dubbelrakbladen för dig. 

Pröva en pre-shave

Om du letar efter ett enkelt sätt att göra din rakning mindre irriterande, kan du prova en pre-shave produkt. Dessa produkter appliceras på huden före raktvål eller rakkräm för att ge extra skydd och återfuktning.

Genom att använda en pre-shave kan du minska risken för hudirritation, röda prickar och andra besvär som kan uppstå vid traditionell våtrakning.

Det finns olika typer av pre-shave, så det är viktigt att hitta en produkt som passar din hudtyp och dina behov. Många pre-shave innehåller naturliga ingredienser som aloe vera och vitamin E, vilket ger en skonsam och återfuktande effekt på din hud. Så om du vill undvika hudirritation vid klassisk våtrakning, varför inte prova en pre-shave och se hur det fungerar för dig?

En pre-shave är en utmärkt del av vilken rakrutin som helst. 

Testa en ställbar säkerhetshyvel

Nu när hösten närmar sig är det en perfekt tid att testa en ställbar säkerhetshyvel. Den justerbara funktionen gör att du kan anpassa rakningen efter dina behov och få en nära rakning utan irritation. 

Dubbelrakbladet gör också att du kan raka på mindre ytor och svårtillgängliga områden. Den ergonomiska handtaget ger ett bekvämt grepp och säkerställer en stabil rakning. 

Med denna hyvel behöver du inte längre oroa dig för skärsår eller hudirritation. Du kan känna dig säker och trygg samtidigt som du uppnår en rakning av högsta kvalitet. Så vad väntar du på? Testa den justerbara säkerhetshyveln idag och upplev skillnaden själv! Din rakrutin förtjänar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa