LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Sommardoft

En klassisk sommardoft att njuta av

Sommardoft är en essentiell del av den varma årstiden, och inget matchar klassiska dofter som Bay rum, Bergamot, Cedeträ, Havtorn och Rosenvatten.

Bay rum, en av de mest populära dofterna, har en maskulin och kryddig doft som passar perfekt till sommarens avslappnade evenemang. Bergamot ger en frisk citrusdoft som kan ge en energisk start på dagen. Cedeträ ger en mer jordnära doft som fungerar bra i kombination med utomhusaktiviteter och vandring. Havtorn har en fruktig och fräsch doft, medan Rosenvatten ger en mer delikat och romantisk doft.

Upptäck de klassiska sommardofterna och ta med dig sommaren vart du än går.

De flesta av de härligaste sommardofter i form av raktvål eller rakkräm tillsammans med aftershave går i de allra flesta fall att köpa tillsammans till ett rabatterat pris.

Bay rum

Bay rum är den klassiska sommardoften som får dig att längta efter sol, varma vindar och saltvatten. Doften av Bay rum är frisk och kryddig med en distinkt känsla av karibisk själ. Den innehåller inslag av lagerblad, kryddnejlika och kanel med en underton av citrus och trä. Detta gör att doften passar både på stranden och på stadens gator.

Bay rum har varit en populär sommardoft sedan 1800-talet och har en lång och rik historia. Den är fortfarande lika populär idag och är en klassiker som aldrig går ur tiden. Bay rum passar perfekt för den som vill ha en maskulin och karaktäristisk doft som påminner om sommar och värme. Så varför inte prova på denna klassiker bland sommardofter och njuta av sommaren till fullo?

Bergamot

Bergamot doften är som en frisk bris på en varm sommardag. Det är citrusigt, uppfriskande och uppiggande, med en blommig ton som påminner om en doftande trädgård. Det finns en subtil sötma som balanserar den syrliga citrusdoften, som att ta en bit av det perfekta, saftiga äpplet.

Bergamot har en känslighet som verkligen får dina sinnen att vakna – som att titta på den klaraste, blåa himlen. Det är en av de mest universella och erkända dofterna i världen och finns i allt från te och parfymer till kulinariska kreationer. Bergamot doften är en somrig klassiker bland sommardofter som kommer att göra dig på gott humör och älskad av alla som fångas av dess ljuvliga doft.

Cederträ

Cederträdets klassiska doft är mjuk och lugnande, som en varm kram från en gammal vän. En närmare inspektion av doften avslöjar subtila toner av trä, med en jordig bas och mjuka toppnoter av citrus. Som att vistas i en lummig skog under en vacker sommardag.

Doften av cederträ får oss att koppla av och känna oss närmare naturen. Som en balsam för själen skapar den en fridfull och harmonisk atmosfär i vilken vi kan ladda upp och slappna av. En sommardoft för dem som vill finna lugn och ro i en hektisk värld.

En otroligt klassisk maskulin sommardoft. 

Havtorn

Havtornsdoften är som en varm sommardag vid havet, full av söta och friska toner. De söta noterna påminner om exotiska frukter och den friska syran som havtornet är känt för. Detta är en doft som väcker minnen av sol, sand och hav.

Som att vara på en strandpromenad med doften av solkysst hud och den lätta brisen från havet. Havtornsdoften är en av naturens mest uppfriskande sommardofter. Det är som att fånga sommarens perfekta dag i en flaska.

Perfekt för dig som kanske vågar sticka ut lite. 

Rosenvatten

Rosenvatten är den perfekta sommardoften som förför med sin blommiga, uppfriskande doft. Den är som en mjuk bris på en varm solig dag, vars söta doft av rosor driver bort alla bekymmer och ger en känsla av lugn. En klassisk doft som älskats av män i genrationer världen över. 

Sommardoften fångar en böljande äng av rosor som sträcker sig ända till horisonten, och gör att man drömmer om en romantisk picknick med rosor i knäna. Det är en sommardoft som genast väcker känslor och lockar fram minnen från glada somrar från förra året. Rosenvatten är helt enkelt som den perfekta sommaren; glädjande, frisk och livlig!

En klassisker bland män som älskats i generationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa