LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Moon soap banner

Månadens varumärke: Moon soap

Moon Soap är månadens varumärke inom våtrakning. Det är en serie med både after shave balm och raktvål i olika dofter såsom Tobacco flower, Union, Trade winds och Warmest regards. Moon Soap har snabbt blivit en favorit på marknaden och det är lätt att förstå varför. Med noggrant utvalda ingredienser och omsorgsfullt tillverkade produkter är de både effektiva och väldoftande. Om du vill ha en bekväm och behaglig rakupplevelse, så är Moon Soap definitivt något för dig att prova.

Låt oss nu berätta lite mera om de olika dofterna från Moon Soap.

Tobacco Flower

Moon Soap’s Tobacco Flower doft finnstillgänglig både som aftershave balm och raktvål. Doften av Tobacco Flower tar dig till en plantage innan tobaken skördas. Doften är söt, rik och varm med undertoner av djup skogsek och rosmarin och lavendel ger en uppfriskande örtig doft. En subtil antydan av mentol avslutar tobaksdoften på ett trevligt sätt.

Raktvålen är känd för sin tjocka, krämiga konsistens som genererar ett lyxigt lödder vilket ger en bekväm och fantastisk rakupplevelse. Produkterna tillverkas i små satser och innehåller talg från nötkreatur som uppskattas av kunder och barberare för dess prestanda.

Aftershave balm ger en kylande effekt efter en ren och nära rakning, vilket hjälper till att lugna huden och minska inflammation. Denabsorberas snabbt in i huden och ger en mjuk och återfuktad känsla.

Sammanfattningsvis är Moon soap Tobacco Flower doft det ultimata valet när det gäller rakprodukter. Rekommenderas för personer som älskar doften av tobaksplantager och djup skogsek. Tveka inte att skaffa dig denna unika doft i både rakbalsam och raktvål för att förhöja din dagliga rutin.

Trade winds

Moon Soap är en serie av aftershave balm och raktvålar som ger dig en oförglömlig upplevelse av härlig sommardoft. Moon Soap doft trade winds inspirerades av den klassiska Tiki-bar scenen från 50- och 60-talet, där charmen från Hollywood blandades med den polynesiska kulturen. 

Doften är en kombination av karibiska lagerblad, tobak, cedeträ, bergamot och lime. En härlig krispig och varm doft som får dig att drömma om exotiska platser.

Aftershave balmen har en tjock krämig konsistens som hjälper till att lugna huden efter rakning och återfuktar samtidigt. Raktvålen ger också en härlig upplevelse med sin fylliga skum och doftande lyster.

För att producera dessa högkvalitativa produkter används endast de finaste ingredienserna, inklusive talg från nötkreatur och alla produkter görs endast i små upplagor för att säkerställa den höga kvaliteten. 

Om du vill ha en oförglömlig upplevelse av sommardofter är Moon soap Trade winds absolut värt att prova.

Union

Moon Soap Doft Union – Gammaldags Amerikansk Barbershop Doft

Union är en serie av både aftershave balm och raktvål. Det är främst dess coola gammeldags amerikanska barbershop-doft som utmärker den. Doften hämtar inspiration från en tid när äkta hantverk uppskattades högt och en våtrakning verkligen var en ritual.

Doften är en skön blandning av färsk citron, mjukt sandelträ, ekmossa, bayrum och en liten mängd muskotnöt. Citron ger en frisk och fräsch doft, sandelträ ger en mjuk och behaglig doft, ekmossa bidrar med en träig doft, bay rum med en kryddig doft och muskotnöt ger en nötig doft. Tillsammans skapar dessa dofter en unik upplevelse för dig och din våtrakning.

Både aftershave balmen och raktvålen har en tjock krämig konsistens. Raktvålen innehåller talg från nötkreatur vilket gör att den ger en len och skonsam rakning. Både aftershave balmen och raktvålen görs endast i små upplagor vilket bevarar dess unika egenskaper.

Sammanfattningsvis har Moon soap Union en eftertraktad doft som tar dig  tillbaka i tiden och förstärker känslan av en traditionell våtrakning.

Warmest regards

Moon Soaps doft Warmest Regards är det perfekta tillskottet till din våtrakning. Finns i både aftershave-balsam och raktvål, skapar Moon Soap en lyxig upplevelse vid varje användning. Doften av Warmest Regards känns som en varm och vänlig kram, perfekt för de kallare månaderna på året eller när du vill ha lite extra värme. Den klassiskt maskulina doften av tonkabönor och oud ger värme, styrka och självförtroende.

Tvålen har en tjock och krämig konsistens som ger ett rikt lödder samtidigt som det ger en mjuk och bekväm rakning. Aftershave-balsamet lugnar och återfuktar huden, vilket gör den mjuk och smidig.

Warmest regards talg från nötkreatur och tillverkar sina produkter i små satser. De är dedikerade till att använda de finaste ingredienserna för att ge högsta kvalitet till sina kunder.

Sammanfattningsvis är Moon soap Warmest Regards doft det perfekta tillskottet till din våtrakning varje dag. Med sin varma och inbjudande doft skapar det en lyxig upplevelse samtidigt som det ger en mjuk och bekväm rakning. Tillverkat av de finaste ingredienserna och i små satser, är det en produkt du kan använda med gott samvete.

Vilken Moon soap doft passar mig?

Om du föredrar en söt och varm doft med inslag av trä och örter, är Tobacco flower perfekt för dig. Doften tar dig till en tobaksplantage precis före skörden med inslag av lavendel och rosmarin. Den subtila mentholfinishen ger en uppfriskande touch.

För dig som drömmer om exotiska platser är Trade Winds en klassisk kombination av karibiska lagerblad, tobak, cederträ, bergamott och lime. Den friska och varma doften tar dig till avlägsna destinationer.

Om du letar efter en uppfriskande och uppiggande doft är Union ett utmärkt val. Blandningen av färsk citron, mjuk sandelträ, ekmos, Bay Rum och en antydan av muskot skapar en trevlig arom. En klassisk amerikansk barbershop doft.

För en varm och maskulin doft är Warmest regards klassiska kombination av tonkaböna och oud perfekt. Den utsöndrar en rik och varm doft, perfekt för svalare väder eller när du bara söker lite värme.

Hela vårt sortiment av Moon Soap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa