LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Ariana & Evans tvålbaser

Månadens varumärke: Ariana & Evans

Ariana & Evans är ett varumärke inom raktvål och aftershave bland annat som har blivit alltmer populärt. Fokus denna månad är på Ariana & Evans och deras fyra distinkta tvålbaser – K2e (Kaizen andra upplagan), VR1 (vegansk), Pedro Fiasco och Ultima. Dessa tvålbaser är speciellt formulerade för att ge en lyxig och bekväm rakupplevelse. K2e tvålbasen är mest populär bland de fyra och är känd för sin exceptionella glidighet och dämpning. Om du söker en vegansk tvål är VR1 vegansk basen vägen att gå. Pedro Fiasco och Ultima tvålbaser har också sina unika egenskaper som gör dem utmärkande.

Ariana & Evans K2e (Kaizen second edition)

K2e, eller Kaizen andra upplagan, är Ariana & Evans mest populära och erkända tvålbas som allmänt anses vara en av de bästa i världen.

Denna förbättrade version bygger på en redan utmärkt produkt, med tillsatsen av yoghurt, ister samt talg från nötkött, vilket skapar en tvålbas med maximal friktion mellan rakhyveln och huden för att minska risken för irritation och andra hudproblem.

Det som skiljer K2e från andra tvålbasar är dock det stora utbudet av tillgängliga dofter – ett brett spektrum av både klassiska och moderna dofter, vilket gör det möjligt att välja flera favoriter. Tillsammans med en utmärkt aftershave har K2e utformats för att vara ett prisvärt men högkvalitativt alternativ för en bekväm och njutbar rakningsupplevelse.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda ett otroligt brett spektrum av dofterna med K2e basen.

VR1 (Vegan)

Ariana & Evans har en helt egen vegansk tvålbas, VR1. Basen innehåller kokosmjölk och rismjölk, vilket ger utmärkta hudvårdande egenskaper både under och efter våtrakningen. Det finns flera olika dofter att välja bland och de matchande aftershave finns ofta tillgängliga. VR1-basen är en favorit eftersom den tar med alla goda egenskaper från K2e-basen men innehåller inga animaliska produkter.

I basen finns ett flertal oljor som solrosolja, kokosolja och avokadoolja bland annat, alla med mycket goda hudvårdande egenskaper. 

Pedro Fiasco

Pedro Fiasco är en av Ariana & Evans mest populära tvålbaser, det är enkelt att förstå varför.

Inspirerad av K2e-basen tillverkas denna tvål med talg och fett från grisar och kor och erbjuder överlägsen prestanda och en smidig, krämig skum. Öl är också en viktig ingrediens som bidrar till dess rikedom.

Tillgänglig i en rad dofter är denna tvål oöverträffad i kvalitet och är säker på att ge dig den perfekta rakningen varje gång. Fullborda upplevelsen med en matchande aftershave för en verkligt uppiggande upplevelse.

Ultima

Ultima tvålbasen från Ariana & Evans är deras premiumprodukt, som tar det bästa från tidigare tvålbaser som K2e och Pedro Fiasco och förhöjer det ytterligare.

Ingredienser som ister från gris och talg från ko ger ett ökat krämighet till raklöddret. Det finns en variation av dofter att välja mellan, både klassiska och moderna, och i de flesta fall finns en passande aftershave att förlänga doften med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa