LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

D.R Harris

Månadens varumärke: D.R Harris

Stig in i världen av D.R Harris, månadens utvalda varumärke, som inte bara är en del av brittisk tradition utan också en levande legend. Med en stolt historia som sträcker sig över 230 år, har D.R Harris etablerat sig som en ovärderlig del av brittisk kultur och elegans. Deras anseende för kvalitet och tradition har gjort dem till en favorit bland brittiska gentlemen som söker det allra bästa inom grooming och dofter. Ärade med titeln hovleverantör sedan slutet av 1930-talet, representerar D.R Harris en sann institution som fortsätter att inspirera och imponera generation efter generation.

Möt D.R Harris dofter med elegans och tradition

 
D.R Harris, känd för sin exceptionella kvalitet och raffinement i över 230 år, erbjuder en rad distinkta dofter som representerar brittisk tradition och hantverk. Bland dessa finns Arlington, en uppfriskande doft med citrus och ormbunke, och Marlborough, en maskulin doft med inslag av ceder och sandelträ. D.R Harris presenterar även Windsor, en elegant blandning av citrus, kryddor och trä. För de som uppskattar enklare dofter finns alternativ som sandelträ, lavendel, mandel och bay rum. Varje doft är noggrant framställd för att erbjuda en distinkt och hållbar doftupplevelse.

Upplev den fräscha Arlington doften

Arlington är en signaturdoft känd för sin kombination av citrus och ormbunke. Citrusnoterna ger en frisk och syrlig känsla, medan ormbunke ger en grönskande och jordnära bas. Denna doft passar för alla tillfällen, oavsett om det är för arbete, hemmabruk eller sociala evenemang. Arlington finns i flera produkter såsom raktvål, rakkräm, aftershave och eau de cologne, vilket erbjuder flexibilitet i användning och tillämpning i din personliga vårdrutin.

Den klassiskt maskulina Marlborough

Marlborough är en maskulin doft som kombinerar noter av ceder och sandelträ. Denna blandning skapar en varm, träig arom som är både klassisk och modern. Ceder ger en robust och jordnära ton, medan sandelträ tillför mjukhet och djup. Resultatet är en balanserad och självsäker doft, idealisk för män som värdesätter tradition och utstrålning av stabilitet. Marlborough passar för alla tillfällen, erbjuder en distinkt doftsignatur som kompletterar en manlig identitet.

Windsor med känsla av renhet och energi

Windsor är en distinkt och maskulin doft som kombinerar en harmonisk blandning av citrusnoter och kryddiga träelement. Doften öppnar med friska och uppfriskande toner av citron, apelsin och bergamott, vilket ger en omedelbar känsla av renhet och energi. Till dessa toppnoter läggs en intrikat blandning av svartpeppar och patchouli, som introducerar en kryddig och jordnära dimension till doftprofilen.

Hjärtat av Windsor doften fördjupas ytterligare med noter av vanilj, vilket tillför en söt och varm karaktär, samtidigt som vetiver och cederträ ger en robust och träig grund.

Upptäck hela fantastiska sortimentet

D.R. Harris erbjuder en imponerande variation av produkter utöver sina signaturserier som Arlington, Marlborough och Windsor.

Förutom dessa välkända linjer, har D.R. Harris utvecklat en rad andra produkter som också förtjänar uppmärksamhet.

En sådan serie är Naturals, som erbjuder produkter med nästan helt naturliga ingredienser. Detta sortiment betonar miljömedvetenhet och naturlighet, vilket tilltalar dem som föredrar produkter med färre syntetiska tillsatser.

D.R. Harris erbjuder också en serie med Sandalwood-produkter, kända för sin distinkta och maskulina doft som kombinerar toner av eukalyptus, kamfer, nejlika, samt andra aromatiska oljor, vilket ger en rik och kryddig underton​​​​.

Om du har känslig hud kan Pink-aftershave vara ett alternativ, eftersom den har en mildare alkoholhalt och erbjuder en uppfriskande känsla​​.

För de som föredrar andra doftnoter finns även Almond, Lavender och Bay Rum. Var och en av dessa serier erbjuder unika doftprofiler som kan tilltala olika preferenser, från sötmandel till lugnande lavendel och det kryddiga Bay Rum​​​​.

Dessa serier kompletteras av D.R. Harris breda utbud av grooming-produkter som inkluderar allt från hår- och hudvårdsprodukter till tandborstar och tandkräm, vilket illustrerar varumärkets mångsidighet och engagemang för kvalitet och tradition​​​​.

Genom att utforska dessa serier får du en djupare inblick i D.R. Harris omfattande utbud och kan hitta produkter som passar just dina behov och preferenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa