LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Westman

Månadens varumärke: Westman shaving

Låt oss presentera Westman Shaving, varumärket som erbjuder fem härliga rak tvålar med matchande aftershave. Tillverkade med främst naturliga ingredienser, inspirerar man från Portugal för att ge dig en unik rakupplevelse. Doften av tvålarna är influerad av den Portugisiska landsbygden och kommer att ge dig en uppfriskande dos av naturen under din morgonrutin. Med dofter som Bergamot, Mint, Lavendel och Cedarwood finns det något för alla. Dessutom är after shave perfekt för återfuktning efter rakning med en behaglig doft som håller i sig. Välkomna en mer naturlig och uppfriskande rakupplevelse.

Samtliga raktvålar och aftershaves kan köpas tillsammans till ett rabatterat pris där du får 5 procents rabatt på både raktvål och aftershave. 

I vår lagershop erbjuder vi möjligheten att kunna dofta på raktvålarna. Kom gärna förbi!

Ribalta

Att använda Ribalta raktvål och aftershave är som att transporteras till en solig citruslund där dofter av lime och bergamot möter dig. Noter av viol och kardemumma skapar en mjukhet och en värme som känns lugnande för sinnet. En subtil pepprig ton tar över och förstärker doften med sin skarpa kryddighet. Slutligen avslutas upplevelsen med noter av rökelse, kåda och sandelträ, vilket skapar en maskulin och sofistikerad elegans som bara Westman Shaving kan uppnå. 

Med Ribalta, kommer dina morgonrutiner att bli en upplevelse att se fram emot och en doft som kommer att bli svår att glömma.

Utopia

Utopia är en doft som tar dig till en fantastisk värld av rökt tobak och mysiga trähyddor. Doften är en blandning av tobak, träkåda, oud, cederträ, vetiver och vanilj som skapar en komplex och förförisk doft. Med varje spray blir du omedelbart invaderad av en varm, kryddig lukt som ger dig en känsla av exotiska resor och äventyr.

Doften påminner om en djup skog där träden sprider en söt och träaktig doft och öppen eld där tobak och ved brinner. Utopia ger dig en drömlik känsla av att vara i en annan värld och du kommer känna dig självsäker och lugn hela dagen. Det är en doft som passar alla tillfällen och kommer få människor i din omgivning att undra vad du bär på dig.

Gerês

Gerês raktvål och aftershave är en underbar blandning av naturliga dofter som tar dig med på en resa genom skogar och berg. Doften av ek, björk, tall och enbär för tankarna till en fuktig, grönskande skog där du kan höra fåglar sjunga och känna doften av regn i luften. Tillsammans med mejram, patchouli, peppar, vetiver, bergamot och lavendel blir detta en rik och komplex doft som låter dig njuta av naturen var du än befinner dig.

Raktvålen och aftershaven är tillverkade av naturliga ingredienser och är skonsam mot huden samtidigt som den ger den nödvändiga vård efter rakning. Doften är varm och inbjudande, perfekt för män som vill känna sig fräscha och maskulina hela dagen lång. Prova Gerês raktvål och aftershave och upplev naturens dofter på ett helt nytt sätt.

Adamastor

Doften av Adamastor raktvål och aftershave är som en frisk bris från havet med en skarp och ren känsla. Den doftar som en mild salthalt från havet, som blandas med en uppfriskande, syrlig ton av rabarber och en söt ton av melon. När man doftar på den kan man nästan känna den salta sprayen från vågorna, samtidigt som man känner sig ren och fräsch. Den djupare doften av vetiver ger en maskulin touch samtidigt som den balanserar upp de friska tonerna.

 Sammantaget är doften av Adamastor raktvål och after shave med doft av havssalt, rabarber, melon och vetiver något som ger en ren, frisk, marint känsla och en långvarig fräschhet.

Alma

Alma raktvål och aftershave utstrålar en exotisk doft som är lika mjuk som den där första morgonkramen från en nära och kär.

Denna oumbärliga duo är rik på doften av passionsfrukt, silkeslena rosor och en sensuell blanding av mysk och cederträ som skänker en jordnära underton till denna redan perfekta blandning. Stärkt av den välgörande kraften i ouden, denna upplyftande och förfinade doft berikar varje sekund av din rakning och lämnar en ljuvlig doft som följer dig genom hela dagen.

Alma raktvål och aftershave är perfekt för den moderna mannen som önskar en högkvalitativ och förtrollande doftupplevelse som kommer att imponera på alla han möter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa