LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Rakning inför den stora dagen

Rakning inför den stora dagen

Oavsett om det är ditt eget bröllop eller om du är gäst ställs de flesta män inför samma dilemma – att raka eller inte raka? Detta är givetvis helt beroende på ditt personliga tycke och smak (och eventuellt brudens…) men det finns några tips och tricks för att du ska bringa fram ditt bästa jag på denna viktiga dag!

Gör inga drastiska förändringar

Det kan låta tråkigt men det viktigaste just denna dagen är att du känner dig som dig själv, därför är det inte värt att prova något helt nytt – risken är att du inte känner igen dig själv.

Följ inte trender

Det kan vara lockande att börja experimentera med en ny look men glöm inte att du ska kunna se tillbaka på bröllopsfotona om 20 år och förhoppningsvis fortfarande gilla det du ser!

Strunta i normerna

Skippa de gammalmodiga tänket att ju större högtid ju mer renrakat ansikte, trivs du med ett renrakat ansikte är det helt klart looken att satsa på men föredrar du dig själv med några dagars stubb och en mer avslappnad stil finns det ingen anledning att renraka dig på bröllopsdagen.

…men se till att ansa dig!

Även om du klär i några dagars stubb så se till att fräscha till dig inför den stora dagen och städa upp där det behövs. En avslappnad look kräver också ansträngning för att inte se ofräsch ut.

Vänta inte till samma dag med att välja look

Att spara valet att raka eller inte till samma morgon som den stora dagen är ingen bra idé. Det stor risk att det blir stressigt och rakningen blir inte så omsorgsfull som den borde vilket till exempel ökar risken för skärsår. En riktigt omsorgsfull rakning påbörjas dessutom med fördel någon dag innan.

Var extra noga med förberedelserna!

För att återspegla på ovan punkt så är förberedelserna, inför antagligen den viktigastes rakningen i ditt liv, extremt viktig. För perfekt resultat kan du med fördel planera rakningen flera dagar innan. För att minimera hudirritation bör du spara ut skägget (om du antingen ska helraka eller där du ska trimma) ett par dagar innan bröllopsdagen. Var extra noga med att pre-shave produkterna och använd gärna olja för att mjuka upp stråna. Slipa ditt rakdon eller byt blad för att inte slinta och skära dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa