LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

5 minuters groomingrutin

5 MINUTERS GROOMINGRUTIN

Ibland ska det få fort. Till exempel när alarmet ringt fem gånger på morgonen… Då kan det kännas som att grooming och rakning bara är att glömma – men icke! Har du fem minuter så kan du faktiskt göra stor skillnad. Med våra enkla tips hinner du faktiskt göra dig representabel!

Start from the top

Börja med brynen och jobba dig neråt. Noppa eller raka försiktigt partiet mellan brynen så att du får två ögonbryn igen… Har du några rackare som tagit sig ner under brynen ner mot ögonlocket så plocka bort dom med.
Det är inte bara farbröder som får långa spröt från brynen, för att klippa dessa använder du en liten kam och drar nedifrån och upp genom ögonbrynet så ser du vilka strån som behöver klippas. Använd med fördel en skäggsax.

Öronhår

Ja, de flesta har det. Till detta är en klipette ett perfekt verktyg. Stick in den i örat och skruva på cylindern längst ner på trimmern.

Näsan

Även här kan klipetten användas. För försiktigt in den i näsborren och gör på samma sätt som ovan.

Skägget

Är du renrakad kan du hoppa över detta steg. Välj vilken längd du vill ha på trimmern och trimma igenom skägget.

Rakning

För ett välvårdat utseende krävs det att man rakar kinder och hals. Använd övre fästet på örat som mått och dra en osynlig diagonal linje mot mungipan när du rakar kinderna så får du en snygg inramning av ansiktet. Glöm inte halsen!

Och du är redo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa