Varukorg
silvertip pure eller syntetisk

Silvertip, pure eller syntetisk?

Att välja rätt rakborste har större betydelse än vad du kanske tror och det är inte alltid helt lätt att förstå skillnaden på de olika borsten och framförallt inte vilken som passar för just dig. Vi hjälper dig att reda ut begreppen hos några av de populäraste borstkvaliteterna och dess olika egenskaper för att du ska hitta en borste som passar dina önskemål och behov!

PURE BADGER

Egenskaper
Pure badger är en prisvärt alternativ av god kvalitet. Håren är något grövre än andra modeller vilket ger en masserande effekt på huden. Det är också något styvare än annat grävlingshår men mer flexibelt än till exempel svinborst. Färgen varierar från brungrått till svart.

Till vem?
Pure badger passar dig som vill ha en mer masserande effekt under rakningen. Denna modell passar även dig som uppskattar egenskaperna hos äkta grävlingshår men inte är redo att investera i en silvertip.

SILVERTIP

Egenskaper
Borstkvaliteten silvertip anses vara den allra lyxigaste av hår och är tillverkat av grävlingshår av bästa kvalitet. Håret kommer från grävlingens nacke och hals, utseendemässigt skiljer det sig från annat grävlingshår med sin skimrande silverfärg och det svarta band som går genom dess strån.
Rakborstar med silvertip badger hår är mycket mjuka och flexibla. De binder en stor mängd vatten vilket ger ett otroligt krämigt och fylligt lödder.

Till vem?
Silvertip badger passar dig som vill ha det allra bästa och kan tänka dig att lägga lite extra pengar för riktigt bra kvalitet.

SILVERTIP/SYNTHETIC FIBRE

Egenskaper
Silvertip fibre eller synthetic fibre är tillverkade av högkvalitativa fibrer och silvertip fibre har samma egenskaper som silvertip badger. Dessutom är de mycket slitstarka och torkar snabbare än naturligt hår.

Till vem?
Silvertip fibre eller synthetic fibre är perfekt val för dig som önskar ett veganskt alternativ till grävlingshår eller dig som är ute efter en prisvärd borste av hög kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa