LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

7 sorters raktvålar

7 sorters raktvål i skägget

7 sorters blommor under kudden säger du? 7 sorters raktvål i skägget säger vi. Kanske inte alla raktvålar på en gång. Men ändå. Vi har listat sju favoriter för ditt skägg i sommar.

Enligt sägnen ska man lägga sju sorters blommor under kudden på midsommar för att drömma om vem man ska gifta sig med. Om det stämmer eller inte låter vi vara osagt. 

Däremot tänker vi på det här sättet. Att om man prövar sju sorters raktvål i skägget. Då kommer man med största sannolikhet hitta den tvål som skägget åtminstone vill gifta sig med. 

Men vi vet ju liksom ni att det både finns en hel fantastisk värld av blommor och tvålar där ute. För att göra det lite enklare för er har vi valt ut sju stycken favoriter bland de tvålar vi erbjuder. Allt för att du ska hitta den tvål som passar ditt skägg bäst. 

Den stora frågan är nu, vilken blir din favorit? Kanske den franska Le Pere Lucién, eller den italienska Officina Artigiana. Kanske den norska favoriten Fitjar. 

Naturligtvis vill vi på Shavingroom.se passa på att önska dig en riktigt glad midsommar. För att vara säker på att få dina produkter till midsommar beställ senast onsdag 22 juni.

Stirling Executive Man raktvål

Stirling Executive Man Shaving soap är tvålen för dig som aldrig vill ta ledigt från jobbet. Eller som när du gör det ändå fortsätter vara den ledargestalt, den vinnare, kort sagt den executive man du är på jobbet. Stirling Executive Man Shaving soap doftar klassiskt maskulint med en blandning av fruktighet och mossa. Tillsammans med antingen eller båfe en aftershave splash eller balm, alltid en vinnare, precis som du.

Stirling Shaving Soap Company är det lilla amerikanska företaget som tillverkar tvål och andra produkter för våtrakning av högsta kvalité till ett humant pris. Här finns både klassiska dofter tillsammans med moderna dofter som vi vet kommer att bli en favorit i sommar och året om. Många av dofterna, för att inte säga alla har också antingen en matchande after shave balm eller splash. 

Tvålarna innehåller talg. 

Här hittar du hela Stirling Soap Company sortiment 

Le Pere Lucien Bay Rum raktvål

Le Pére Lucien är en riktigt klassisk fransk tvål med en härlig doft av lagerblad och rom. En tvål som passar utmärkt på sommaren (men förstås även året om). Den vackra metallburken gör att rakskålen kan användas gång på gång  utan att behöva bytas ut. Denna raktvål måste verkligen upplevas i sommar. Får dig att längta till den karibiska övärlden. Missar inte heller de andra två fantastiska tvålarna från Le Pére Lucien, antingen abricot med en fruktig doft av aprikos eller natural med en naturlig enkel doft.

Vi kan inte nog tycka om den fina burken av metall som tvålen från Le Pére Lucien kommer med. En burk som naturligtvis kan återanvändas efter att tvålen har använts färdigt. Något som kommer ske fort.  

Officina Artigiana raktvål

En raktvål, fem olika vegetabliska oljor, slutresultatet: En fantastisk härlig tvål som kommer i en stor snygg skål av metall. En ny modern italiensk tvål med härliga vegetabliska dofter. Här finns inslag av citroner, grapefukt och jordgubbar. Kort sagt detta är en tvål som verkligen måste avnjutas på sommaren. Även om vi tycker att kan avnjutas året om. Bara för att få känna den härliga känslan av sommar. Passar utmärkt tillsammans med en matchande after shave också. En helt vegansk tvål. 

Liksom med Le Pére Lucien finns här hos den italienska tvålen som tillverkas Officina Artigiana en fantastisk burk av metall som passar utmärkt att återanvända efter att du har använt den. 

Ariana & Evans Forbidden fruit raktvål

För dig som vågar eller vill prova den förbjudna frukten. Fast vi lovar, den är inte farlig, eller lite farlig är den. För du kommer ha svårt att vänja dig av med den här tvålen när du väl har prövat den. Doftar ljuvligt av äpplen, jasmin, rosor, anis, oud och trä. Kort och gott väldigt klassiskt men väldigt friskt också. Tillsammans med den härliga after shaven blir den en favorit i sommar, det vet åtminstone vi. Ariana & Evans Shaving butter är en serie veganska produkter med samma höga kvalité som allt annat från Ariana & Evans. 

Ariana & Evans är inte tvålen för dig som vill spela säkert och ta det lugnt. Det är inte heller tvålen för dig som vill ha det klassiska och enkla. Även om klassiska inslag finns här med. Här finns dofterna som rejält tänjer på gränserna, som exprimenterar, som är avant garde. 

Tvålarna innehåller talg.

Här hittar du hela Ariana & Evans övriga sortiment

Fitjar Havn raktvål

Vi vill egentligen inte vara sådana, men när det gäller Firjar Havn raktvål (och alla andra produkter i deras serie) har vi svårt att inte favorisera den. Ta doften till exempel, en perfekt blandning av cederträ och ljung, trä och blommor, otroligt klassiskt, tidlöst och alldeles underbart. En tvål från den norska kusten, från fjordarna. Mycket mera naturligt kan det inte gärna bli. Förstås är Fitjar Havn en helt vegansk tvål. Tillsammans med de andra produkterna i serien är detta ett måste i sommar om du frågar oss. Finns givetvis även som kräm och som i reseförpackning.

Mycket har redan sagts om Fitjar men mera finns att säga. Tvålarna görs för hand i liten skala av helt naturliga ingredienser på den norska fjordkusten. Dofterna och de olika serierna hämtar också inspiration härifrån. Som Havn tillexempel, som doftar som när man kommer hem efter en hård dag till sjöss. 

Här hittar du hela Fitjars sortiment

Zingari Man The Merchant raktvål

Älskar du att resa på sommaren? Klart att du gör det. Älskar du att gå på marknader på sommaren? Dra in alla härliga dofter och smaker. Då kommer du älska Zingari Man The Merchant Shaving Soap, det vet vi mycket väl. Tänk dig dofterna av en härlig kryddmarknad, tillsammans med doft av jasmin, vanilj och trä. Där har du Zingari Man The Merchant Shaving soap. Som förstås blir perfekt tillsammans med en matchande after shave. 

Zingari Man är liksom Ariana & Evans inget för dig som vill ta det lugnt, som vill ha något ovanligt. Här finns det spännande och det fartfyllda, det nya och oupptäckta. Liksom med alla andra ställs förstås även här höga krav på tvålarnas innehåll. 

Tvålen innehåller talg

Här hittar du hela Zingari Man sortiment 

Phoenix Artisan A. John Frum raktvål

Tycker och tänker du att vi har haft några lite udda tvålar hittills? Tvålar som fått dig att höja på ett ögonbryn kanske och undra vad är det där egentligen? Nu kommer du antagligen höja på båda ögonbrynen när vi presenterar Phoenix Artisan Accoutrements John Frum raktvål.  Detta är en doftexplosion utan dess like. Här finns dofter citroner, svart peppar, havssalt, sandelträ, vetiver, ambra och mysk. Låter det mycket? Det är mycket, och helt fantastiskt. 

På forum och överallt bland kännare finns det alltid ett märke som sägs vara överlägset alla andra, ett märke som spränger alla gränser, som går bortom allt, det märket är självfallet Phoenix Artisan Accoutrements. Deras CX-6 formula, som är helt vegansk är en revolution inom våtrakning. 

Här hittar du hela Phoenix Artisans Accoutrements sortiment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa