LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Haslinger banner

Månadens varumärke: Haslinger

Haslinger är en tillverkare av bland annat raktvål med gamla anor. I den Österrikiska fabriken har man tillverkat tvål ända sedan 1949. Tillverkningen har sedan dess skett i en tvålfabrik som byggdes år 1890.

Raktvålen tillverkades från första början och allt sedan dess av vegetabiliska ingredienser. Detta var lika viktigt när företaget grundades som det är idag. Kvalitén och det naturliga i ingredienserna har alltid varit mycket viktiga, då som nu. 

Idag används fortfarande i stort sätt uteslutande vegetabiliska ingredienser i raktvålarna. Dofterna är också hämtade från växtriket. Här finns exempelvis ringblomma, kryddsalvia och aloe vera. Men också sjötång, sandelträ och honung. Kort sagt typiska väldoftande raktvålar för alla tillfällen. Nästan alla raktvålar finns också som refillförpackning. Dessa kan användas med den rakburk av metall som är återanvändningsbar.  

Raktvålarna tillverkas då som nu i liten skala för hand. Allt för att uppnå bästa möjliga resultat. Dessutom till ett lågt pr

Haslinger dofter

Sandelträ, sandelholz är en mycket klassisk maskulin doft som är tidlös och alltid populär. Raktvålen finns i både rakburk eller som refillförpackning som passar utöver företagets egen rakburk även de flesta andra rakskålar och rakmuggar. Lugnar och omvårdar huden under våtrakningen med en mild behaglig doft. 

Honig eller Honey är en härligt honungsdoftande raktvål. Med sin sötma är det en härlig raktvål som du kommer vilja använda varje dag. Eftersom den finns.i refillförpackning är det inte några problem heller. Har honungens vårdande egenskaper mot huden som använts länge.  

Havsalger, Meeresalgen, kan det verkligen passa i en raktvål? Självklart passar havsalger i en raktvål. En härligt havsdoftande raktvål för dig som längtar ut på sjön varje morgon. Dessutom för dig som vill pröva något nytt och annorlunda. Känns mycket uppfriskande som att ta ett härligt bad i havet.  

Ringblommor, Ringelblume är ytterligare en utmärkande dofter. Har en härligt blommig karaktär och passar utmärkt när du vill känna doften av blommor varje gång du rakar dig. Känns både klassisk och modern på samma gång. Passar alla hudtyper men speciellt känslig hud. Detta eftersom ringblommor traditionellt använts vid hudvård.  

Aloe vera, denna klassisker som doft inom våtrakning. Känd och länge använt för sina hudvänliga egenskaper. Naturligtvis passar det utmärkt i en raktvål och särskilt i den typen av naturlig vegetabilisk raktvål alltid har tillverkat ända sedan starten 1949. Har tack vare aloe vera en god återfuktande effekt. 

Den kryddiga salvian, Salbei tycker vi är en spännande och härlig doft precis som alla andra självfallet. Något starkare och kryddigare kanske. Men på det hela taget en perfekt doft som liksom alla andra känns både tidlös och modern på samma gång när du använder den. Passar utmärkt för alla hudtyper och speciellt för känslig hud. 

Schafmilch är en härlig raktvål gjord på fårmjölk och lanolinolja, en extra vårdande och fuktåtergivande raktvål. Liksom alla tvålar passar för de flesta hudtyper passar denna bra för dig med extra känslig hud. Innehåller liksom de andra helt naturliga ingredienser och är en stor favorit.

Flera goda skäl att välja Haslinger

De allra flesta av produkterna görs enbart av vegetabiliska ingredienser, många av raktvålarna är också helt veganska. 

Raktvålarna finns i ett flera och i några fall också unika dofter som känns både tidlösa och moderna på samma gång. 

För dig som vill ha något väldigt klassiskt finns naturligtvis flera bra val här. 

Raktvålarna passar för de flesta hudtyper och flera passar utmärkt för dig med känslig hud. Framförallt under sommaren och vintern när huden utsätts för stora påfrestningar i ansiktet kan det vara bra att använda en raktvål som är extra mild och snäll mot huden. 

Väldigt enkel att skapa ett härligt raklödder med och applicera i ansiktet, gärna tillsammans med en rakborste.

Doften är mycket mild och enkel. 

Hela vårt sortiment av raktvål från Haslinger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa