LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Julklappar

Fina julklappar inom våtrakning och skäggvård

Hitta den perfekta julklappen inom våtrakning och skäggvård med oss. Julen innebär julklappar och den närmar sig närmar sig fort. Alltså börjar det börjar bli dags att köpa julklappar. När det gäller allt inom våtrakning och skäggvård har vi massor av fina julklappar att erbjuda. Kanske till någon som precis ska börja, vill börja, eller som du tycker borde börja med våtrakning, för vi kan inte nog hävda hur bra det är på alla sätt. En trevlig hobby, bra för miljön och för plånboken. 

Eller har personen som ska få julklappen redan kommit igång med våtrakning och skulle behöva en ny utmaning, eller bara något annat trevligt som kan göra våtrakningen till en ännu mer njutningsfull upplevelse. Varför inte ge personen en härligt lyxig handgjord raktvål eller en väldoftande aftershave. Varför inte en ny doft? 

Ute i sista minuten? Lugn, vi har presentkort också som du kan skicka direkt till mottagaren via e-post. Är du i Stockholm är du varmt välkommen förbi vår lagershop där du kan handla dina julklappar fram till den 23:e december. Där hjälper vår kunniga personal tid att hitta julklapparna till dina nära och kära inom våtrakning och skäggvård. 

 

Julklappar till den som vill börja med våtrakning

För den som vill, kanske borde börja eller precis har tänkt börja, kanske också önskar sig något inom våtrakning kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Det finns en hel del att välja på. För att underlätta har vi därför ett flertal olika set som innehåller på de rakverktyg som exempelvis säkerhetshyvel och rakborste eller rakkräm och aftershave. 

Två exempel på fina julklappar är något av våra startset inom våtrakning. I dessa ingår säkerhetshyvel, rakborste och dubbelrakblad. Alla de verktyg som behövs för den som vill ha julklappen som startar igång våtrakningen. Till den julklappen passsar det utmärkt att köpa något av våra rakvårdset eller rakkit som innehåller alla de produkter som behövs för att komma igång med klassisk våtrakning. 

Naturligtvis hjälper vi mer än gärna till att hitta en skräddarsydd lsöning också om det önskas. Vår kundtjänst hjälper dig att hitta passande produkter för just dig och din julklapp. Allt för att julklappen ska bli personlig. 

 

Julklappar till den som vill utveckla sin våtrakning

För den som vill utveckla sin våtrakning har vi också ett flertal fina julklappar. Här finns bland annat färdiga set för den som vill prova på att raka sig med shavette istället för säkerhetshyvel. Något som ger en närmare rakning men som inte är lika mycket underhåll som en rakkniv. Det är kort sagt det bästa av två världar. Eller varför inte ge bort en fin raktvål och eller aftershave i julklapp. I vårt utbud finns ett flertal olika raktvålar och rakkrämer både med och utan animaliskt innehåll. Något som vi är övertygade om kan ge en härligt lyxig känsla vid varje våtrakning. Oavsett om det är med säkerhetshyvel, shavette eller rakkniv. 

Artisan soaps, eller hantverksmässigt gjorda raktvålar och rakkrämer tillverkas i mindre mängd än andra typer av raktvålar och rakkrämer. De innehåller oftast en högre del naturliga organiska ingredienser. En del med animaliska produkter, men det finns även gott om alternativ utan animaliska produkter som är helt veganska. Doften är också något som sticker ut. Här finns även både klassiska dofter samtidigt mer moderna dofter. Allt för att du ska hitta en doft som du kommer gilla. I nästan alla fall kan de också köpas med en fin matchande aftershave. En vinnande kombination i alla lägen. Vi erbjuder också rakkräm som inte kräver rakborste. 

För dig som vill ha ett fint julklappstips som går hem och som är enkelt finns något av våra rakset med fina produkter för våtrakning. 

Tips på väldoftande julklappar

Julen är en tid av härliga dofter. Väldoftande julklappar i form av en aftershave, en eau de cologne eller eau de parfum är då tycker vi ett utmärkt tips. I sortimentet finns både klassiker bland dofter och mer moderna dofter för alla årstider och alla tillfällen. Vi tycker att minst tre olika dofter, eller åtminstone två dofter är något som varje man bör ha. Även om han klarar sig med en också blir det lite roligare med två minst. En för veckodagarna på dagtid när han är på arbetet eller studerar. Sedan en eller gärna två dofter för övrig tid. En ytterligare vardagsdoft och en helgdoft. Kanske även komplettera med en doft för de där lite finare speciella tillfällena. Vad passar då bättre än att ge en sådan doft i julklapp.

Vi har dofter som passar som julklappar vem än mottagaren än är. Kanske föredrar denne en klassisk maskulin doft. En tidlös sådan som alltid känns rätt, som aldrig känns daterad och som alltid känns trygg. Eller något mera spännande och nyskapande. Julklappar till den som vågar sticka ut. Oavsett vem personen än är finns det en doft som kommer passa utmärkt. 

Varför inte ge bort en härlig väldoftande julklapp som både du och mottagaren kommer uppskatta när ni är tillsammans.

Härliga julklappstips till skägget

Det är inte bara ett välrakat ansikte som förtjänar fina julklappar, även skägget förtjänar minst en fin julklapp, åtminstone om du frågar oss. Vad ska då tomten komma med? Skäggolja är visserligen trevligt, det är en utmärkt fin julklapp. Men varför inte ta upp det ett snäpp? Ge skägget och bäraren lite extra kärlek i juletid. Men om nu den som ska få julklappen redan har en massa härlig skäggolja. Vad ska man då göra? 

Skäggschampo är ett utmärkt komplement till skäggolja som kan användas varje dag, lämpligen i samband med att du duschar. Passar alla skägglängder från stubb till helskägg. Till skillnad från tvål som kan ha en uttorkande effekt på huden återfuktar och vårdar skäggschampo huden och skägget på samma gång. Naturligtvis finns det matchande skäggschampo och skäggolja. I en del fall också skäggbalsam. 

Kanske ett fint skäggbalsam som ger extra lyster, glans och volym åt skägget. Rekommenderas framförallt för lite längre helskägg men kan användas för alla skäggtyper. Använder du både skäggolja och skäggbalsam, vilket är rekommenderat om du har lite längre skägg ska du använda skäggolja först.  

Ett mustaschvax tycker vi är ett måste och en fin julklapp till mustaschen. 

En skäggborste, skäggkam eller mustaschkam är ett måste. Finns i både små och stora storlekar. Med en liten skäggborste i fickan kan du lätt borsta bort smuts, damm, matrester och annat som fastnar i skägget. Dessutom blir det välborstat och ser vårdat ut. Dessutom ett bra sätt att finfördela skäggolja och skäggbalsam med. 

Söker du andra mer personliga skräddarsydda julklappar till ett skägg och dess bärare? Kontakta oss så hjälper vi dig naturligtvis med att hitta en fin lösning.

 

Personliga skräddarsydda julklappar

Oavsett vad du vill ge bort i julklapp, om det är en säkerhetshyvel, en rakborste, ett rakset, ett skäggkit, ett hudvårdskit eller något annat kan vi alltid hjälpa dig att hitta skräddarsydda julklappar. Kontakta oss gärna via mail, telefon eller kom förbi vår lagershop på Kommendörsgatan 38 i Stockholm så hjälper vi dig. 

Ute i sista minuten? Lugn, vi har digitala presentkort som du kan skicka direkt till mottagaren av julklappen.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa