LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Gott nytt år

Gott nytt år önskar Shavingroom

Shavingroom.se vill önska dig ett gott nytt år och hoppas att du får ett fantastiskt 2023. Ett nytt år med nyheter, nya erfarenheter och nya upptäckter väntar. Har du upptäckt några av våra senaste nyheter? 

Ett flertal nya rakset

Bland våra nyheter hittar du ett flertal olika rakset som vi vet kommer kunna ta din rakning till nästa nivå under 2023. Kanske vill du pröva ett set med en öppen kam istället för en stängd? Eller vet du någon som behöver ett nytt rakset? Bland våra rakset hittar du massor med fina produkter. 

En ny raktvål att älska

Vi har ett flertal nya raktvålar från exempelvis Ariana & Evans, Zingari Man och många fler att älska. Här finns dofter som passar för alla, massor med klassiska och nya dofter att prova. Vi vet att du kommer hitta minst en favorit. De allra flesta kan också köpas med en matchande aftershave till ett rabatterat pris. 

Börja det nya året med en ny doft

Varför inte börja 2023 med en ny doft? En som du aldrig har vågat prova tidigare? I vårt sortiment av herrparfym hittar du ett flertal klassiska och kontemporära dofter. Här finns exempelvis Eau de Parfum, Eau de Cologne och after shave. Vi vet att du kommer hitta minst en om inte flera dofter som passar dig. Är 2023 året då du bygger eller utvecklar din doftgarderob? Här finns bland annat Rosendo Mateu, Roja Parfums, Stephane Humbert Lucas och många fler. 

Ny lyster och glans åt skägget

Med en skäggolja kan ditt skägg få den glans och det lyster det förtjänar 2023 om inte tidigare. Kan användas dagligen eller vid behov. Inte mycket behövs och har du börjat kommer det bli nästan omöjligt att sluta. Bland våra nyheter finns exempelvis en rad fina skäggoljor från Zingari Man. Dessa kan alla matchas tillsammans med ett härlig skäggbalsam som ger ännu mer lyster och glans åt skägget. För dig som föredrar våtrakning finns det raktvål och aftershave i matchande doft.

Ge nytt liv åt ditt ansikte

Varför inte med det nya årete ge nytt fräscht liv åt ditt ansikte. Ta hand om det lika mycket och väl som du rakar dig eller ägnar dig åt skäggvård varje dag. Ditt ansikte och ditt skägg kommer att tacka dig. Tycker du att det verkar krångligt? Inte alls, det tar bara ett ögonblick och kan göras dagligen eller vid behov. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa