LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Ariana & Evans raktvål (shaving soap) och after shave splash

Månadens varumärke: Ariana & Evans

Älskar du klassisk våtrakning och ljuvliga dofter? Då kommer du att älska Ariana & Evans. Detta är produkter för dig som älskar det klassiska med våtrakning tillsammans med moderna hög kvalitativa dofter. Ariana & Evans handlar inte om att göra som man alltid gjort, spela säkert. Här handlar det om att testa gränserna och våga prova något nytt. Särskilt när det gäller dofterna. Även om en och annan traditionell doft kan finnas här är det framförallt det nyskapande och moderna som finns här. Många skulle till och med säga avantgardistiska. 

Ariana & Evans är därför månandens varumärke hos oss på Shavingroom.se

Basen och det som Ariana & Evans bygger på är deras dofter, i många fall helt unika dofter som inte finns hos någon annan. Detta beror på ett ständigt arbete att utveckla och prova nya dofter och kombinationer av dofter. Allt för att din våtrakning ska bli en härligt lyxig upplevelse varje gång. På samma gång är det lika viktigt att priset för produkterna känns rimligt.  

Upptäck Ariana & Evans värld av dofter

Här finns minst sagt en härlig värld av dofter för dig att upptäcka. Dofterna karaktäriseras av sin komplexitet men som på samma gång alltid fungerar bra tillsammans i en enhet. Här finns allt från träiga toner från cederträ och sandelträ till mer blommiga dofter från exempelvis lavendel och jasmin. Gillar du frukt? Då kommer du älska dofterna av exempelvis päron, citrus, lime, äpplen, plommon och fikon som bland annat finns här. Du som gillar klassiska dofter som läder, tjära, patchouli och bergamot kommer inte heller att bli besviken. Nedan följer några exempel på dofter men det finns flera förstås.

Peach and Cognac

Ta exempelvis den populära doften Peach and Cognac. Här finns visserligen klassiska inslag som trä, mossa och torkad frukt. Men även förstås både persika och cognac. Resultatet blir en härlig doft som känns både tidlös och nyskapande på samma gång. Även om detta är en året runt doft självklart tänker vi att framförallt på sommaren och hösten gör denna sig fint. 

Kaizen

Söker du ett om ännu mer fruktigare, sötare och härligare alternativ? Då är Kaizen helt rätt för dig. Mandariner, äpplen, citron och trä i en härlig mix. När vi tycker att den passar? Jämt förstås men kanske kommer den till sin bästa rätt under sommaren. Detta är kort sagt en härlig fruktsallad för ditt ansikte som vi tycker att du ska unna dig varje dag. 

St Barts

En riktigt härlig favorit för sommaren är också St Barts, doftar lika härligt som den västindiska ö den är uppkallad efter. Här finns inslag av citrus, kokos, jasmin, sandelträ och mycket mera. Varje gång du använder raktvålen och eller den härlig after shaven kommer du kunna förflyttas till de västindiska öarna. Det blir helt enkelt inte mer sommarkänsla än detta. 

Asian Pear

Vill du ha ytterligare ett alternativ? Klart att du vill det, särskilt ett för hösten och vintern (men vi tycker att man kan använda den året runt med). Låt oss presentera Asian Pear. Päron självklart, tillsammans med bergamot, torkad frukt, kaffe, jasmin och trä. Det kan knappast bli bättre. Perfekt för dig som gillar det klassiska tillsammans med en skruv.  

Cannablis Santal

Som vi sade tidigare testar Ariana & Evans hela tiden gränserna när det gäller dofter. Detta inte minst med doften Cannabliss Santal. Detta är inte för en lätviktare eller någon som söker en mild doft. Här är det tungt med sandelträ, cederträ, patchouli, rom och mycket mera. Din våtrakning kommer aldrig bli sig lik igen efter att du har provat den här. Det kan vi faktiskt garantera.

Barbiere Sofisticato

Men kanske vill du ändå ha något klassiskt, eller något som åtminstone lutar däråt. Fast du är trött på de uttjatade gamla klassiska dofterna som män använt i generationer före dig. Upptäck då Barbiere Sofisticato. Här blandas träiga toner av sandalträ och ceder med vanilj och lavendel bland annat. Kort sagt en härlig doftexplosion.  

Shaving butter

Men tänker du nu? Det här är ju fantastiskt men alla dessa härliga raktvålar innehåller ju talg, en animalisk produkt? Finns det inget veganskt alternativ? Klart att det finns det! Flera stycken dessutom.  Dessutom ett alternativ för dig som inte gillar doft.

Cashmere Velvet Shaving Butter doftar härligt av både citrusfrukter tillsammans med träiga toner. 

Unscented shaving butter passar perfekt för dig som vill ha en raktvål utan någon särskild doft. Som kanske vill att din after shave och eller cologne ska vara den som doftar mest. 

Vårt sortiment

I vårt sortiment erbjuder vi utvalda produkter inom raktvål och after shaves från Ariana & Evans. Många av produkterna innehåller talg men veganska alternativ finns också. Produkterna är alltid i största möjliga mån tillverkade av helt naturliga ingredienser. Produkterna i sortimentet kan användas dagligen året om.  

Vi gillar produkterna för att de vågar sticka ut och vara annorlunda. Här finns både de klassiska dofterna som tilltalar de flesta och är tidlösa. Men här finns samtidigt dofterna för den som söker något nytt, något spännande eller bara något extra. Dofterna som inte alltid är de mest vanligt förekommande när det gäller raktvål och after shave.

Hela vårt sortiment av produkter från Ariana & Evans

Saknar du någon produkt? Hör gärna av dig 

Populära raktvålar och aftershaves från Ariana & Evans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa