LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Depot male tools

Månadens varumärke: Depot

Den här månaden presenterar vi vårt senaste tillskott, varumärket Depot. Produkterna inriktas bland annat mot våtrakning och skäggvård men även hud- och hårvård finns med. För att göra det enkelt är produkterna uppdelade i ett antal olika serier. Serierna kallas Depot No. tillsammans med ett nummer för att göra det enkelt att hitta den typ av produkt man söker.  

I sortimentet finns allt för vård av skägg, hår och hud. Det mesta är tillverkat till största möjliga del av naturliga råvaror. 

Depot No. produktserier

Produktserier är alltså uppdelade efter vilken typ av produkt det gäller. Något som kännetecknar produkterna från Depot är inte bara den trevliga doften utan även att de är gjorda på ett bra naturligt sätt. 

No.100 - Hårschampo / hårtvätt

No. 100 består av olika produkter för hårschampo / hårtvätt. Det finns en schampo för nästan varje hårtyp som kan anvädas varje dag. 

I vårt sortiment från Depot finns tre olika schampon. No. 101 Normalizing Daily Shampoo med doft av salvia och eucalyptus. Kan användas varje dag, och den trevliga doften gör att du vill göra det också. No. 103 Hydrating Shampoo med doft av aloe vera, ingefära och macadamianötter. Ett schampo för dig som vill eller behöver återfukta håret dagligen eller vid behov. No. 105 Invigorating Shampoo med doft av eucalyptus. Speciellt framtaget för att motverka håravfall. Med 5 naturliga växtextrakt. Kan liksom de andra två användas dagligen eller vid behov. 

No.300 - Hårvård

No. 300 består av olika produkter för hårvård och styling av håret. Här finns olika typer av krämer och vax för håret. Här hittar du både matt hårpasta och vax som enkelt kan omformas. Creme för styling av håret och ett flertal olika schampo, creme finns för dig som söker både en för dina lockar och för rakt hår. 

En favorit när det gäller hårvård och styling från Depot är No. 301 Matt Paste. Ett nästintill helt naturlig vax för ditt hår. Innehåller bland annat elva olika växtextrakt. Eller No. 309 Texturizing Dust med naturlig kiseldioxid som ger volym och styrka åt ditt hår. Söker du något för ditt lockiga hår? Då rekommenderasNo. 310 Curl Designer. 

Depot No.400 - Våtrakning

Depot No.400 och No.500 innehåller alla de produkter du behöver för en fantastisk våtrakning. Först pre-shave produkter, att använda innan våtrakningen. Här kan du först välja mellan antingen en härlig pre-shave lotion eller en pre-shave oil. Båda kan också användas efter rakningen eller för skäggvärd. Här finns sedan tre olika val av rakkräm att använda under rakningen. Dessutom after shave och alunsten. Behöver du en vårdande rakolja finns det också här. 

En produkt vi verkligen vill rekommendera är No. 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid. Perfekt eftersom den kan användas både före och efter rakningen. Återfuktande med en uppfriskande doft av kamfer. Eller varför inte No. 403 Pre-Shave & Softening Beard Oil, med doft av antingen svartpeppar eller mandel. Kort sagt en naturlig universalolja som passar både för våtrakning och skäggvård. 

Rakkrämerna No. 404 Soothing Shaving Cream och No. 405 Moisturizing Shaving Cream är två utmärkta naturliga produkter. Den senare kräver inte heller någon rakborste för att appliceras. Båda har en god naturlig uppfriskande, mjukgörande och återfuktande effekt. Söker du en transparant gel för att enkelt kunna se dina raklinjer? Då är No. 406 Transparent Shaving Gel produkten för dig. 

För dig som vill ha en klassisk after shave splash eller rakvatten finns No. 407 Restoring Aftershave. En väldoftande och naturlig splash som känns härlig efter våtrakningen. Om du istället vill ha något mera återfuktande finns No. 408 Moisturizing After Shave Balm i två härliga dofter, antingen med teblad och havre eller svartpeppar. 

Depot No. 500 - Skäggvård

No. 505 Conditioning Beard oil med härliga dofter som vanilj, svart peppar eller trä och läder är ett måste, en grundläggande bas för all skäggvård. Skäggoljan som görs på i stort sätt helt och hållet naturliga ingredienser är helt enkelt en måste produkt för skäggvård från Depot. 

Vill man ta sin skäggvård ett steg längre kan man gärna komplettera med No. 502 Beard and moustasche butter som ger ytterligare volym och lyster till skägget samtidigt som det ytterligare återfuktar det. För dig som har ett längre och eller kraftigare skägg rekommenderas produkten extra mycket. Använd gärna ocksåNo. 501 Moisturizing & clarifying beard shampoo som på ett effektivt sätt rengör skägget och under den. Kan användas dagligen eller vid behov. 

Är man ute på språng kan en eller ett par No. 504 Beard & Moustasche cleansing wipes vara utmärkta att ha i fickan för att snabbt och enkelt kunna rengöra skägget. Exempelvis om du har ätit eller druckit vilket lett till att mat och dryck fastnat i ditt skägg.

Depot No. 800 - Hudvård

Depot No. 801 Daily skin cleanser med aktivt kol och grönt teextrakt är en hudkräm som kan användas dagligen för att på djupet rengöra och återfukta huden. Passar särskilt bra efter att du har duschat eller badat. Då återfuktas huden och kan återhämta sig. Komplettera och använd gärna veckovisNo. 802 Exfoliating skin cleanser. Den innehåller vulkanisk sand och rengör porerna på djupet. 

Vad är Depot?

Depot. vill vara ett varumärke som kombinerar det traditionella med det moderna. Produkterna har ofta sin bas i traditionella produkter för manlig skäggvård, hudvård, hårvård samt våtrakning. Men samtidigt finns här också det moderna och nytänkande, framförallt kring dofter. Kort sagt klassiska produkter för moderna män.

Produkterna i sortimentet skapas av högkvalitativa råvaror och med moderna innovativa lösningar. Något som gäller för alla produkter i sortimentet. Dessutom är dofterna en viktig del av produkterna. 

Här finns både klassiska träiga dofter med inslag av läder, dessutom kryddiga peppriga toner eller mjuka vanlijdofter. Men här finns också andra dofter som exempelvis ingefära och kardemumma. Allt för att du ska hitta just den doft som passar här. 

Här finns rakkräm för dig som vill raka dig med eller utan rakborste, rakgel för dig som vill ha bättre kontroll, skapa knivskarpa linjer och konturer.  

Video som presenterar Depot

Passar Depot produkter mig?

Självklart, produkterna är lika moderna som tidlösa. Lika tidlösa som våtrakning och skäggvård är. Här finns också något för alla, oavsett om man söker produkter för våtrakning eller skäggvård, produkter med klassiska eller moderna dofter. 

Söker du produkter för hårtvätt och hårvård har du kommit helt rätt? Här finns schampo, vax, pasta och creme. Vad du än kan behöva för att styla ditt hår finns det här. Produkterna innehåller också till allra största del naturliga ingredienser vilket är ännu bättre. 

Vill du ha något för skägget går det också att ordna givetvis? Allt från skäggolja, till skäggbalsam och mustaschvax finns. Dessutom härligt skäggschampo som kan användas dagligen för att hålla ditt skägg rent och fint. 

För dig som vill raka dig finns här också vad du behöver. Pre-shave och after shave och naturligtvis rakkräm. Skulle olyckan vara framme går det också att ordna. 

Kort sagt, vem du än är, vad du än behöver har Depot produkter som passar dig.  

Hela Depot sortiment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa