Varukorg
Depot male tools

Månadens varumärke: Depot

Den här månaden presenterar vi vårt senaste tillskott, varumärket Depot. Produkterna inriktas bland annat mot våtrakning och skäggvård men även hud- och hårvård finns med. För att göra det enkelt är produkterna uppdelade i ett antal olika serier. Serierna kallas Depot No. tillsammans med ett nummer för att göra det enkelt att hitta den typ av produkt man söker.  

I sortimentet finns allt för vård av skägg, hår och hud. Det mesta är tillverkat till största möjliga del av naturliga råvaror. 

Depot no. produktserier

Produktserier är alltså uppdelade efter vilken typ av produkt det gäller. 

Depot no.100  – Hårschampo / hårtvätt
Depot no.300 – Hårvård. 

Depot no. 100 består av olika produkter för hårschampo / hårtvätt. Det finns en schampo för nästan varje hårtyp som kan anvädas varje dag. Depot no. 300 består av olika produkter för hårvård och styling av håret. Här finns olika typer av krämer och vax för håret. Här hittar du både matt hårpasta och vax som enkelt kan omformas. Creme för styling av håret och ett flertal olika schampo, creme finns för dig som söker både en för dina lockar och för rakt hår. 

Något som kännetecknar produkterna är inte bara den trevliga doften utan även att de är gjorda på ett bra naturligt sätt. 

Depot No.400 och No.500 – Hud & doft för före, under och efter rakning

Depot No.400 och No.500 innehåller alla de produkter du behöver för en fantastisk våtrakning. Först pre-shave produkter, att använda innan våtrakningen. Här kan du först välja mellan antingen en härlig pre-shave lotion eller en pre-shave oil. Båda kan också användas efter rakningen eller för skäggvärd. Här finns sedan tre olika val av rakkräm att använda under rakningen. Dessutom after shave och alunsten. Behöver du en vårdande rakolja finns det också här. 

Vad är Depot?

Depot. vill vara ett varumärke som kombinerar det traditionella med det moderna. Produkterna har ofta sin bas i traditionella produkter för manlig skäggvård, hudvård, hårvård samt våtrakning. Men samtidigt finns här också det moderna och nytänkande, framförallt kring dofter. Kort sagt klassiska produkter för moderna män.

Produkterna i sortimentet skapas av högkvalitativa råvaror och med moderna innovativa lösningar. Något som gäller för alla produkter i sortimentet. Dessutom är dofterna en viktig del av produkterna. 

Här finns både klassiska träiga dofter med inslag av läder, dessutom kryddiga peppriga toner eller mjuka vanlijdofter. Men här finns också andra dofter som exempelvis ingefära och kardemumma. Allt för att du ska hitta just den doft som passar här. 

Här finns rakkräm för dig som vill raka dig med eller utan rakborste, rakgel för dig som vill ha bättre kontroll, skapa knivskarpa linjer och konturer.  

Passar Depot produkter mig?

Självklart, produkterna är lika moderna som tidlösa. Lika tidlösa som våtrakning och skäggvård är. Här finns också något för alla, oavsett om man söker produkter för våtrakning eller skäggvård, produkter med klassiska eller moderna dofter. 

Söker du produkter för hårtvätt och hårvård har du kommit helt rätt? Här finns schampo, vax, pasta och creme. Vad du än kan behöva för att styla ditt hår finns det här. Produkterna innehåller också till allra största del naturliga ingredienser vilket är ännu bättre. 

Vill du ha något för skägget går det också att ordna givetvis? Allt från skäggolja, till skäggbalsam och mustaschvax finns. Dessutom härligt skäggschampo som kan användas dagligen för att hålla ditt skägg rent och fint. 

För dig som vill raka dig finns här också vad du behöver. Pre-shave och after shave och naturligtvis rakkräm. Skulle olyckan vara framme går det också att ordna. 

Kort sagt, vem du än är, vad du än behöver har Depot produkter som passar dig.  

Hela Depot sortiment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa

10% Rabatt
Bli medlem i vårt nyhetsbrev idag och erhåll 10% rabatt på ditt första köp!
    Bli medlem
    Jag godkänner Villkoren