LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Barrister and Mann

Månadens Varumärke: Barrister and Mann

Barrister and Mann är utan tvekan ett av våra mest populära varumärken, och vi förstår varför. Här finns en stomme av klassiska, tidlösa dofter tillsammans med några som sticker ut och känns betydligt mer moderna. Resultatet blir därför ett varumärke som har något för alla. Låt oss presentera ett axplock av Barrister and Mann’s alla dofter.

Spice

Spice doftar och känns som raktvålen gjorde på morfars och farfars tid. Inte gammaldags utan snarare tidlös. För dig som är i nuet men som vill ge dig ut på en historisk resa. Här finns en varm, härlig doft av kryddnejlika, muskotnöt, vanilj och tonkabönor.

Nejlikans doft tillför en tyngd med sina aromatiska, kryddiga, kanel-liknande och träiga toner. Här finns också en viss sötma. Den gör sig utmärkt tillsammans med muskotnöten som tillför ännu mer av en varm, kryddig härlig doft till raktvålen. Dessutom ger vaniljen doften en härligt krämig värme och sötma. Tonkabönorna förstärker alla de andra dofterna och gör dem ännu mer framträdande.

Spice är kort sagt en explosion av härlig, varm kryddighet. Vi förstår mycket väl varför den är en av de mest populära dofterna.

Cool

Där doften Spice har sin varma, härliga kryddighet, har Cool en friskt, fräsch och uppiggande kylande doft. Det här är en doft med en otroligt stark koppling till och känsla av en klassisk italiensk barbershop. Här finns en blandning av bergamot, citron och lavendel.

Det här är en trio dofter som tillsammans skapar en otroligt välbalanserad och härligt frisk doft att längta efter vid varje våtrakning. Först och främst bergamot, en tidlös klassiker inom dofter. Den har både en härlig syrlighet och en lätt beska av citron, samtidigt som det finns en apelsinaktig sötma och en viss blommighet. Doften av citron förstärker känslan av friskhet och syrlighet. Tillsammans med doften av lavendel, som bidrar med blommiga, örtiga och söta toner, blir detta en harmonisk och uppfriskande kombination.

Mûir(e) Wood

Medan Spice är härligt kryddig och Cool uppfriskande härlig är Mûir(e) Wood är en lika klassisk som kontemporär kärleksförklaring till skogen. Här finns en härlig blandning av björnbär, gran, ekmossa och vetiver.

Björnbären bidrar med en frisk, söt och fruktigt saftig doft som påminner om mogna bär, med inslag av blommor och vindruvor. Dessutom finns här en subtil ton av gräs och jord, vilket ger en mycket härlig doft. Den friska, skarpa och lätt träaktiga doften av gran bygger vidare på denna upplevelse. Ekmossa ger ytterligare djup åt doftens jordiga och träaktiga toner, medan vetiver förstärker gräsets och jordens karaktär.

Fler spännande dofter från Barrister and Mann

Det finns förstås ett flertal andra spännande dofter att upptäcka utöver Spice, Cool och Mûir(e) Wood.

Som exempelvis Fougere Classique, med en härlig doft av lavendel, ekmossa, bergamott, jasmin, patchouli, mysk och vanilj. En doft som verkligen känns lika klassisk och tidlös som de andra dofterna.

Eller varför inte Lavanille, en doft av vanilj, cederträ och lavendel. Vi har svårt att tro att det finns en mer klassisk och enkel doftkombination än denna. En av många anledningar till att vi älskar Lavanille är att den är otroligt lätt att kombinera med din favoritcologne, vad den än må vara. Din rakning kommer ändå att kännas helt perfekt.

Waves är en annan av våra personliga favoritdofter. Waves är en något mer modern och samtida doft än de andra. Samtidigt är det en doft som fungerar otroligt bra tillsammans med vilken annan doft som helst. Här finns mycket hav, en hel del bergamott och lavendel. Naturligtvis finns här också mycket hav.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa