LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Depot male tools

Månadens varumärke: Depot

Depot The Male Tools är klassiska, tidlösa produkter framtagna för moderna män. I sortimentet finns allt från våtrakning till skäggvård.  

Några av kännetecknen för produkterna är mångsidighet och moderna. Ett flertal av produkterna kan användas för flera olika syften. 

Varför vi gillar Depot?

Svaret på frågan varför vi gillar Depot är enkelt, det är utmärkta förstklassiga produkter. Tidlösa maskulina dofter för den moderna mannen och alla hans behov, oavsett om det handlar om våtrakning, skäggvård, hudvård, ansiktsvård eller hårvård.  Här finns något som passar för allt. Ett komplett sortiment för våtrakning, skäggvård, hudvård och ansiktsvård. 

Men oavsett vilken typ av produkt det gäller är de enkla, okomplicerade och känns lika rätt igår som idag och i morgon. Det är några av orsakerna till att vi gillar produkterna. Men det finns flera. 

Som rakkräm och rakgel som inte behöver rakborste för att vara utmärkta. Även om vi tycker mycket om rakborstar finns det tillfällen då man bara vill att det ska gå undan. Något som det kan göra med dessa produkter. En rakgel är också perfekt för dig som vill raka snygga kanter på skägget. 

Eller varför inte innovativa produkter som kan användas både före och efter våtrakning. Det finns i sortimentet, produkter som är både en pre-shave och en aftershave på samma gång. Eller produkter som kan användas både för våtrakning och skäggvård. Det är ytterligare skäl. 

De allra flesta av produkterna är också antingen helt vegetariska eller veganska. 

Frågan är, varför gillar du Depot? För det gör du, det kan vi nästan lova. Prova själv och upplev skillnaden. 

Våtrakningsprodukter

Sortimentet av våtrakningsprodukter är brett och dessutom anpassat för de allra flesta. 

I grunden finns här två olika typer av rakkrämer och en rakgel. Den ena rakkrämen No. 404 Soothing Shaving Cream är anpassad att använda tillsammans med en rakborste. Både den andra rakkrämen No. 405 Moisturizing Shaving Cream och rakgel No. 406 Transparent shaving gel kan användas utan rakborste. Bra exempelvis vid de tillfällen då du inte kan ta med en rakborste.  

No. 404 Soothing Shaving Cream (för rakborste) och No. 406 Transparent shaving gel  har en härligt uppfriskande doft av eukalyptus och mentol.  No. 405 Moisturizing Shaving Cream (utan rakborste) har en mjuk doft av aloe vera och mentol.  

Rakgelen kan användas med klassiska rakverktyg för våtrakning som säkerhetshyvel, shavette och rakkniv. Den kan också användas tillsammans med rakapparat. Den är perfekt för att exempelvis få snygga kanter och konturlinjer i skägget på kinderna, halsen eller hakan. 

Både rakkrämen för rakborste och den som är anpassad att användas utan rakborste passar för de allra flesta hudtyper. 

Vi erbjuder också set av produkterna till rabatterat pris. Dessa innehåller rakgel eller rakkräm tillsammans pre-shave oil (som även kan användas som skäggolja) och after shave balm. För dig som söker ett skräddarsytt presenttips inom exempelvis våtrakning är Depot ett utmärkt val. Vi hjälper dig gärna att sätta ihop allt som behövs. 

Flera av produkterna i sortimentet för våtrakningsprodukter kan också användas på flera olika sätt. 

Exempelvis den aftershave balm No. 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid som även kan användas som en pre-shave lotion. Den kan alltså användas både före och efter våtrakning. Samma sak gäller No. 401 Pre & Post Shave Cream Skin Protector. Tillsammans med en rakkräm får du allt du behöver för en fullständig våtrakning, en produkt att använda innan, en produkt att använda under och slutligen en produkt att använda efteråt. 

För dig som både vill kunna våtraka dig och ägna dig åt skäggvård finns en fantastisk pre-shave oil
Depot No. 403 Pre-Shave & Softening Beard Oil som också fungerar utmärkt som skäggolja. Pre-shave oil och pre-shave lotion har liknande egenskaper. Skillnaden är om du föredrar en oljebaserad produkt eller en cremebaserad.  Pre-shave oil finns antingen med doft av söt mandel eller het svart peppar. 

Naturligtvis finns också enbart after shave balm  No. 408 Moisturizing After Shave Balm och aftershave splash No. 407 Restoring Aftershave i sortimentet. After shave balm finns med härlig doft av klassisk eau de cologne eller med kryddig doft av svart peppar. 

Kort sagt, Produkterna för klassisk våtrakning är ett komplett sortiment som du kommer älska. Det kan vi lova. 

Skäggvårdsprodukter

Produktsortimentet för skäggvård är på samma sätt som deras produkter för våtrakning, klassiska, tidlösa produkter för moderna män. Här finns alla produkter du behöver för skäggvård, oavsett om du har kort stubb eller ett långt helskägg. 

En utmärkt början är skäggoljan No. 505 Conditioning  Beard oil som finns i tre olika härliga dofter, Söt Mysterious vanilla, klassisk maskulin Leather & Wood och kryddig Ginger and Cardamom. Alla tre passar alla skägg- och hudtyper. Att dagligen använda en skäggolja är ett utmärkt sätt att hålla skägget vid gott liv, det ser både friskare och starkare ut. Detsamma gäller också huden under skägget. 

No 502 beard and moustasche butter är ett fantastiskt skäggbalsam som du liksom någon av skäggoljorna kan använda upp till varje dag. Självfallet finns det också ett härligt mustaschvax  Depot No. 503 Moustache wax som gör att din mustasch alltid håller stilen. Använder du både skäggolja och skäggbalsam ska du alltid använda skäggoljan först. Sedan kan skäggbalsam kapsla in skäggoljan. Till sist kan du använda mustaschvax i mustaschen. 

Önskar du gå lite längre och utveckla din skäggvård finns här även No. 501 Moisturizing & clarifying beard shampoo som du också kan använda dagligen eller vid behov för att hålla skägget rent och snyggt. Utvecklat för att passa alla skäggtyper och skägglängder. Används precis på samma sätt som ett vanligt hårschampo. Skölj ut skägget, massera in skäggschampot och skölj ut. Doftar härligt av aloe vera och mynta. 

Är du på språng finns No. 504 Beard and Moustasche cleansing wipes som gör att du enkelt kan tvätta skägget.  Perfekt att ha med på jobbet, skolan eller fritidsaktiviteter. Vart du än är. 

Söker du ett presenttips? Vi hjälper dig gärna att ta fram ett passande kit av produkter för skäggvård från Depot som vi vet kommer göra succé. 

Hudvårdsprodukter

Det finns mycket mer produkter för våtrakning och skäggvård från Depot. Inte minst produkter för hud- och hårvård inklusive ansiktsvård. 

Här finns faktiskt allt du behöver för manlig ansikts- och hudvård. Allt från ansiktstvätt som No. 801 Daily skin cleanser till ansiktskräm No. 803 Daily Face moisturizer att använda på morgonen och No. 809 Nightly skin moisturizer att använda på kvällen. Alla tre produkterna kan du använda dagligen, ansiktstvätten kan du använda både morgon och kväll. 

En gång i veckan rekommenderas ansiktsskrubben No. 802 Exfolitating skin cleanser. Den rengör porerna på djupet och ska användas mellan ansiktstvätt och ansiktskräm. Alltsammans i härliga maskulina dofter som du kommer att älska att använda upp till varje dag. 

För dig som vill eller behöver lite extra omvårdnad av ansiktet rekommenderas No. 804 Multi-action eye contour cream. En ögoncreme speciellt anpassad för den känsliga huden under och kring ögonen. För morgnar när ansiktet behöver en liten extra uppfriskning finns No. 805 Hangover face gel.

Du kan med Depot produkter exempelvis ge ditt ansikte en fullständig behandling. Börja med ansiktstvätt och fortsätt sedan med en ansiktskräm, antingen en för morgonen som räcker över hela dagen eller på kvällen som skyddar och vårdar ditt ansikte på natten. En gång i veckan kan du också rengöra extra med ansiktskrubb. Använd gärna också en ögoncreme för det känsliga området under ögonen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa