Varukorg

Månadens varumärke: Phoenix Artisan Accoutrements

Månadens varumärke är Phoenix Artisan Accoutrements, hantverkstvål eller artisan soap av absolut högsta klass. 

Phoenix Artisan Accoutrements har sedan starten 2012 ett tydligt mål, skapa tydliga originella dofter, antingen helt nyutvecklade eller som bygger på gamla klassiska dofter. Något som gäller både raktvål och after shaves. Detta har man också gjort. Phoenix Artisan Accoutrements erbjuder veganska raktvålar av högsta kvalité med spännande dofter samt after shaves som dessutom fungerar som cologne.

Unik raktvål och after shave från Phoenix Artisan Accoutrements

Phoenix Artisan Accoutrements är enligt dem själva unika. Detta beror på deras CK-6 Formula. En helt vegansk formula som ska vara bättre än allt annat inklusive både talg och lanolin som länge har ansetts vara de två främsta ingredienserna i en raktvål. Istället har Phoenix Artisan Accoutrements satt samman helt vegetabiliska ingredienser. Det är inte bara huvudingredienserna som är unika när det gäller raktvålen från Phoenix Artisan Accoutrements. Dofterna är minst lika unika Här finns allt från klassiker som Bay rum, tobak, cederträ och bergamot. Men även liljor, fikon, citrusfrukter, peppar och mycket mera. Söker du en alldeles extra speciell raktvål eller after shave är detta verkligen något för dig.

Trodde du att det var allt? Då har du fel. Här finns också Phoenix Artisans Accoutrements After shave cologne. Tänk dig en after shave med dess egenskaper att kunna återfukta huden efter rakning, motverka hudirritation med en viss antiseptisk effekt. Samtidigt tänker du dig en cologne med en doft som räcker länge. Detta är vad Phoenix Artisans Accoutrements After shave cologne, fast istället för två produkter som det vanligtvis är, en after shave och en cologne har man nu slagit samman det till en enda produkt. Många av deras after shave colognes har en matchande raktvål och tvärtom vilket gör det lätt att få till en härlig kombination och en doft som räcker länge. 

En sista sak bara, The cube 2.0. Detta är en pre-shave soap av absolut högsta kvalité. En fast handtvål som är lätt att applicera, som återfuktar huden innan rakningen och skapar ytterligare ett skyddande lager och ökar friktionen. Varje härlig våtrakning bör innehålla tre steg, före, under och efter våtrakningen. Under våtrakningen används en av Phoenix Artisans Accoutrements raktvålar, efter en after shave cologne, och före The cube 2.0. Att använda Phoenix Artisan Accoutrements The cube 2.0 är enkelt. Fukta bara tvålen lätt först och applicera den sedan i ansiktet med mjuka rörelser. Du behöver inte skölja ansiktet mellan att ha använt pre-shave soap och raktvål. 

Frestande dofter från Phoenix Artisans Accoutrements

Kort sagt erbjuder Phoenix Artisans Accoutrements allt du behöver för en fantastisk lyckad våtrakning varje gång. Känner du dig fortfarande inte helt såld? Låt oss då fresta med detta  

Phoenix Artisans Accoutrements Al Fin – Detta är romantiska sommarnätter under fullmånens sken på natthimlen med stjärnfall. Här finns dofter av rosor, blomster, örter och framförallt kärlek.  

Köp Phoenix Artisan Accoutrements Al Fin raktvål

Phoenix Artisan Accoutrements Cavendish – Det blir antagligen inte mera klassiskt maskulint än detta, här finns klassiskt manliga dofter som cederträ, körsbärsträ, vanilj och inte minst en en mjuk tung doft av tobak. 

Köp Phoenix Artisan Accoutrements Cavendish raktvål 

Köp Phoenix Artisan Accoutrements Cavendish after shave cologne

Phoenix Artisan Accoutrements Gondolier – Har du någonsin funderat på hur en äkta italiensk barbershop luktar? Du behöver inte fundera längre, för här är svaret. Det är helt enkelt detta.  

Köp Phoenix Artisan Accoutrements Gondolier raktvål 

Köp Phoenix Artisan Accoutrements Gondolier after shave cologne

Dessa dofter och många fler finns både som raktvål och som after shave cologne. 

Alla raktvålar från Phoenix Artisan Accoutrements

Alla after shave colognes från Phoenix Artisan Accoutrements

Alla pre-shave soap från Phoenix Artisan Accoutrements 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa

10% Rabatt
Bli medlem i vårt nyhetsbrev idag och erhåll 10% rabatt på ditt första köp!
    Bli medlem
    Jag godkänner Villkoren