LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Månadens varumärke: Phoenix Artisan Accoutrements

Månadens varumärke: Phoenix Artisan Accoutrements

Månadens varumärke är Phoenix Artisan Accoutrements, hantverkstvål eller artisan soap av absolut högsta klass. 

Phoenix Artisan Accoutrements har sedan starten 2012 ett tydligt mål, skapa tydliga originella dofter, antingen helt nyutvecklade eller som bygger på gamla klassiska dofter. Något som gäller både raktvål och after shaves. Detta har man också gjort. Phoenix Artisan Accoutrements erbjuder veganska raktvålar av högsta kvalité med spännande dofter samt after shaves som dessutom fungerar som cologne.

Unik raktvål och after shave från Phoenix Artisan Accoutrements

Phoenix Artisan Accoutrements är enligt dem själva unika. Detta beror på deras CK-6 Formula. En helt vegansk formula som ska vara bättre än allt annat inklusive både talg och lanolin som länge har ansetts vara de två främsta ingredienserna i en raktvål. Istället har Phoenix Artisan Accoutrements satt samman helt vegetabiliska ingredienser. Det är inte bara huvudingredienserna som är unika när det gäller raktvålen från Phoenix Artisan Accoutrements. Dofterna är minst lika unika Här finns allt från klassiker som Bay rum, tobak, cederträ och bergamot. Men även liljor, fikon, citrusfrukter, peppar och mycket mera. Söker du en alldeles extra speciell raktvål eller after shave är detta verkligen något för dig.

Trodde du att det var allt? Då har du fel. Här finns också Phoenix Artisans Accoutrements After shave cologne. Tänk dig en after shave med dess egenskaper att kunna återfukta huden efter rakning, motverka hudirritation med en viss antiseptisk effekt. Samtidigt tänker du dig en cologne med en doft som räcker länge. Detta är vad Phoenix Artisans Accoutrements After shave cologne, fast istället för två produkter som det vanligtvis är, en after shave och en cologne har man nu slagit samman det till en enda produkt. Många av deras after shave colognes har en matchande raktvål och tvärtom vilket gör det lätt att få till en härlig kombination och en doft som räcker länge. 

En sista sak bara, The cube 2.0. Detta är en pre-shave soap av absolut högsta kvalité. En fast handtvål som är lätt att applicera, som återfuktar huden innan rakningen och skapar ytterligare ett skyddande lager och ökar friktionen. Varje härlig våtrakning bör innehålla tre steg, före, under och efter våtrakningen. Under våtrakningen används en av Phoenix Artisans Accoutrements raktvålar, efter en after shave cologne, och före The cube 2.0. Att använda Phoenix Artisan Accoutrements The cube 2.0 är enkelt. Fukta bara tvålen lätt först och applicera den sedan i ansiktet med mjuka rörelser. Du behöver inte skölja ansiktet mellan att ha använt pre-shave soap och raktvål. 

Frestande dofter från Phoenix Artisan Accoutrements

Kort sagt erbjuder Phoenix Artisans Accoutrements allt du behöver för en fantastisk lyckad våtrakning varje gång. CK-6 formulan i raktvålen som är helt vegansk beskrivs också av alla som prövat den som något enastående, något som man aldrig har känt förut.  Känner du dig fortfarande inte helt såld? Låt oss då fresta med detta  

Alla raktvålar från Phoenix Artisan Accoutrements

Alla after shave colognes från Phoenix Artisan Accoutrements

Alla pre-shave soap från Phoenix Artisan Accoutrements 

Phoenix Artisan Accoutrements Astra Planeta

Det hörs nästan på namnet men detta är kort och gott en utomjordisk upplevelse när det kommer till våtrakning. Dessutom, när själva våtrakningen är klar, åtminstone med raktvålen finns after shaven kvar att njuta av. 

Detta är verkligen en doft för dig som gillar en avslappnande, doftrik tobak du minns länge. Tillsammans med söta trätoner som nästan känns lite berusande. Här finns verkligen en doftvärd av det mesta och det bästa. Svart peppar och apelsinträd, grapefukt och blommor, ekmossa och sandelträ. För dig som inte bara vill ha en tobaksdoft utan den antagligen mest ultimata tobaksdoften du kan tänka dig.        

Phoenix Artisan Accoutrements Cavendish

Det blir antagligen inte mera amerikanskt än på det här sättet. Dofterna av den en mörk Kentucky bourbon tillsammans med Burley tobak. En rik djup doft som har också upphöjts och spetsats till med en liten bit körsbär och en antydning till vanilj. Bara lite för att ta den yttersta udden av det hårda. Detta är doften av ren piptobak och en läderpåse. Här finns naturligtvis en liten doft av cederträ också. 

För dig som vill att rakningen varje dag ska vara en nästan nostalgisk njutningsfull upplevelse fylld av härliga dofter och intryck. Som inte nöjer dig med annat än det absolut bästa. En helt vegansk produkt också.  

 

Phoenix Artisan Accoutrements Dapper Doc

En doft av fikon och syren, hur låter det? Underbart, klassiskt och tidlöst tycker vi. En doft lika omtyckt under den under mitten av 1800-talet fram till sekelskiftet mot 1900-talet som idag. Stillmässig och snygg, passar perfekt innan en dag av spänning och äventyr, nu precis som i vilda västern. 

Liksom alla andra dofter är även denna helt vegansk. En favorit och något vi är övertygande kommer gå hem hos dig med. 

Phoenix Artisan Accoutrements Gondolier

Raktvålarna och after shaves från Phoenix Artisans Accoutrements är mycket populära, och den här är en av de absolut mest populära. Något som inte är svårt att förstå varför. Den tar med dig till Venedig, till ett klassiskt maskulint gentlemannamässigt Italien. Det blir också en fantastisk doftresa. 

Här finns klassiker som bergamot, rosor  och jasmin. Tillsammans med bland annat enbär, cedeträ och ekmossa.  En doft där det gamla möter det nya, det tidlösa det kontemporära. Vi älskar den och är övertygande om att du kommer göra det med. 

Phoenix Artisan Accoutrements Harvest Moon

Den här fantastiska doftresan börjar med Oud, grön tobak och svarta vinbär. Kort sagt fylligt, mustigt och lite söta inslag. Därefter mer rök tillsammans med hö, mossa och salvia. Resultatet, en härligt mustig fyllig och rökig doft. Men som då och då bryts av för att inte bli allt för stark och påträngande. 

Här finns det klassiska, det mystiska, men också det nytänkande och klara. En doftresa vi tänker att du kommer vilja göra året om. På sommaren för att förstärka känslan av dess hetta. På vintern för att minnas sommaren hetta.  

Phoenix Artisan Accoutrements John Frum

Mysk kan vara en doft som många avstår ifrån, med John Frum är vi säkra på att fallet kommer vara helt annorlunda. Det är mysk på ett helt nytt sätt. Mysk på ett mer behagligt ljusare sätt än tidigare. Men det är inte allt, här finns ett flertal unika dofter. 

Som sicilianska citrusfrukter, med friska och fruktiga toner, eller det mjuka härliga i bärnsten. Tillsammans med de härliga men sköna dofterna av mysk. Men som sagt inte som du har tänkt dig, mycket mycket bättre. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa