LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

The Bluebeards Revenge

Månadens varumärke: The Bluebeards Revenge

Den här månadens varumärke är inte vilket varumärke som helst, utan det är nämligen The Bluebeards Revenge! Ett nytt modernt brittiskt varumärke inom klassisk våtrakning och skäggvård som vi gillar väldigt mycket. 

Ett varumärke framförallt anpassat för dem med grova kraftiga skägg, men givetvis passar det lika bra även för dem som har lite glesare tunnare skägg också. 

I sortimentet finns i stort sätt allt som behövs både för klassisk våtrakning eller skäggvård. 

Naturligtvis finns här ett flertal olika rakverktyg för klassisk våtrakning. Två olika säkerhetshyvlar som passar både nybörjaren och den erfarne. Här finns en shavette för den som vill gå in på det och två olika rakknivar för den som vill gå hela vägen. Dessutom olika rakborstar, antingen med grävlingshår eller syntetiskt hår. 

Inom klassisk våtrakning finns självklart rakkrämer tillsammans med aftershave balm och en pre-shave oil. Allt matchas och doftar klassiskt och tidlöst. Det vill säga du kommer kunna använda dem både idag och i morgon. 

Inom skäggvård finns skäggoljor, mustaschvax och ett flertal olika skäggverktyg som håller ditt skägg och eller din mustasch i toppskick! 

Varför gillar vi då The Bluebeards Revenge?

Kan vi säga enbart för att de är jättebra? Det kan vi visserligen men det vore att förenkla alltsammans, men de är väldigt bra. Här finns både det klassiska och tidlösa inom våtrakning samtidigt som det finns ett nyskapande och framförallt framåtanda och mycket innovation. 

Något vi särskilt vill lyfta med The Bluebeards Revenge är att företaget liksom vi har ett starkt miljö- och klimattänk som genomsyrar hela verksamheten. Produkterna är framtagna med till allra största delen naturliga ingredienser. 

Nästan alla produkter är också veganska. 

Förpackningarna som förbrukningsprodukter, exempelvis rakkräm och aftershave balm är tillverkade av aluminumförpackningar som kan återanvändas eller återvinnas. Något vi tycker är väldigt bra. 

Säkerhetshyvlarna är tillverkade helt och hållet i metall. Gjorda för att hålla länge.

Träet som används kommer från hållbara odlingar. 

När det gäller rak- och skäggverktygen är de tillverkade av hållbara och återvunna material. Ytterligare ett skäl att gilla The Bluebeards Revenge. 

Samtidigt finns det hos märket inga direkta konstigheter vad gäller dofter framförallt. Rakkrämen och deras aftershave har en klassisk tidlös maskulin doft av vanilj, sandelträ och patchouli. Dessutom finns rakkrämen i varianter som kan användas med eller utan rakborste. Rakborstarna finns i sin tur antingen med grävlingsborst eller syntetiska veganska borst. Produkterna är i många fall också helt veganska.  

Låt oss därför berätta lite om de olika produkterna som finns. 

Rakverktyg för klassisk våtrakning

Inom klassisk våtrakning finns ett härligt utbud av produkter med hög kvalité som passar både nybörjare och mer erfarna våtrakare. Här finns både rakverktyg och hudvårdsprodukter att använda före, under och efter våtrakningen. 

Inom rakverktyg flera olika säkerhetshyvlar, rakborstar, rakknivar och mycket mera

Här finns två olika typer av säkerhetshyvlar, Cutlass och Scimitar. Båda tillverkade helt i metall och har en öppen kam för bästa komfort och en säkrare rakning. Båda säkerhetshyvlarna kan användas med alla dubbelrakblad vi säljer. Den stors skillnaden mellan de olika säkerhetshyvlarna är designen. Scimitar rakhyveln är något större än Cutlass och är också något lättare på grund av materialet. 

Tre olika typer av rakborstar finns. Corsair och Privateer som har fint mjukt äkta grävlingshår av hög kvalité och Doubloon som har syntetiskt hår, även det av mycket hög mjuk kvalité. Perfekt för den som inte kan eller vill exempelvis använda animaliska produkter. Doubloon rakborsten har ett fint handtag av bokträd som kommer från hållbart skogsbruk. 

För dig som vill ta ett steg mot en ännu närmare våtrakning än vad en säkerhetshyvel kan göra. Men samtidigt vill du slippa underhållet som en rakkniv för med sig. Då är en shavette ett helt rätt val. Cut throat shavette är då det perfekta valet för dig. Kan användas med alla dubbelrakblad och de flesta shavetteblad. 

I sortimentet finns också två typer av rakknivar. 

Hela sortimentet av rakverktyg för klassisk våtrakning

 

Hudvård för klassisk våtrakning

Utöver sina fina rakverktyg finns också ett fint utbud av hudvårdsprodukter inom klassisk våtrakning. 

Här finns exempelvis en fin pre-shave oil, eller rakolja som används innan våtrakningen för att mjuka upp huden och återfukta den. Något som kan behövas efter att vatten sköljt bort hudens naturliga fettlager. Rakoljan kan användas innan varje gång du rakar dig och behöver inte sköljas av. Behöver du raka dig mer än en gång behöver du inte applicera ny rakolja.

Två olika typer av rakkräm finns, en som kan användas med rakborste och en som kan användas utan. Vilken du väljer är upp till dig. Båda har en klassisk maskulin doft av bland annat vanilj och sandelträ. Mycket lätta att applicera och ger ett fint skydd under rakningen. Kommer i en fin aluminumburk som kan återanvändas eller återvinnas som metallförpackning. 

Efter rakningen finns en härlig aftershave balm som lugnar och återfuktar huden efter rakningen. Även denna kommer i en fin aluminumförpackning. Har samma härliga klassiska maskulina doft som rakkrämen, vanilj, sandelträ och patchouli. 

Alla produkter inom hudvård för klassisk våtrakning

Skäggvård

Skäggvård är ett annat stort område med ett flertal olika spännande produkter. 

Den kanske mest populära är deras skäggolja som finns i två spännande dofter. Skäggoljan kan användas dagligen för alla längder och tjocklekar av skägg, oavsett om du bara har lite stubb eller ett långt kraftigt helskägg passar skäggolja dig. Även här är dofterna klassiska och tidlösa. I Cuban blend finns tidlösa maskulina dofter avgran och ceder och patchouli, vetiver och mysk. I Classic blend doftar det av klassisk barbershop, talk och sandelträ.

Till skäggoljan kan du med fördel använda en mustaschborste som både rensar bort smuts och damm ur skägget och dessutom kan hjälpa till att finfördela oljan i skägget. Tillverkade av trä med syntetiskt borst. Med en skägg- och mustaschsax ser du till att alltid hålla skägget och mustaschen i trim. 

Mustaschvaxet hjälper till att hålla ordning på mustaschen.

Hela vårt sortiment för skäggvård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa