LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Mustaschkampen

Shavingroom stödjer Mustaschkampen

Shavingroom.se stödjer under Movember Mustaschkampen mot Sveriges vanligaste cancersjukdom, prostatacancer. En sjukdom som årligen drabbar tusentals svenska män. Med Mustaschkampen vill Prostatacancerförbundets varje år lyfta medvetandet kring prostatacancer och manlig hälsa. Ett arbete vi tycker är mycket viktigt och vill vara en del av.  

Därför kommer vi skänka 5 procent av vår försäljning under hela november månad till Mustaschkampen. Var med och stötta du också. Tillsammans kan vi göra skillnad. 

Vad kan jag göra med Mustaschkampen?

Ett enkelt sätt att stödja mustaschkampen är att under november låta mustaschen och eller skägget växa, framförallt mustaschen. Om du någon gång funderat på att prova mustasch är nu alltså ett bra tillfälle. Eller varför inte se hur det känns med skägg samtidigt som du stödjer en god sak med oss och Mustaschkampen. Naturligtvis låter vi våra mustascher växa under Movember. 

Håll mustaschen i trim

Din fina mustasch och eller skägg kräver förstås lite kärlek och omvårdnad på samma sätt som allt annat. Varför inte ge den det och samtidigt som sagt stödja mustaschkampen? 

Har du någon gång provat en skäggolja? Inte? Då tycker vi givetvis att du ska göra det. Skäggolja (och eller mustascholja, den kan givetvis användas i mustaschen med) är ditt skägg och din mustasch allra bästa vän. Den återfuktar, skyddar, ger glans och lyster. Kort sagt gör den det mesta för att ditt skägg och din mustasch ska se snygg ut. Kan gärna användas tillsammans med en kam eller borste som finfördelar oljan i skägget. 

3 goda skäl varför du ska använda skäggolja

Vill du verkligen styla och fixa med din mustasch? Då är ett mustaschvax vad du behöver. Det gör att din mustasch håller stiligt formen hela dagen. Burken är liten och lätt att ha med i fickan om du skulle behöva använda mera. Med en liten mustaschkam innan du applicerar ditt vax får du det extra snyggt. 

För dig som vill ta nästa steg är ett skäggbalsam att rekommendera. Fungerar på ett liknande sett som skäggoljan men har oftast en något kraftigare konsistens. För dig med längre skägg kan det vara bra att komplettera med ett skäggbalsam utöver skäggoljan. Det är rekommenderat att använda skäggoljan innan du använder skäggbalsam om du använder både och. 

Ytterligare ett steg är att använda ett skäggschampo. Ett skäggschampo har speciella ingredienser anpassade för skägget och huden under skägget. Allt för att kunna återfukta och stärka skägget på ett bra sätt. 

Är din mustasch och ditt skägg kanske lite väl vildvuxet. Även fast du inte ska raka det kan det kanske vara trevligt att trimma väldigt vildvuxna strån. En liten sax kan vara ett bra hjälpmedel då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa