Varukorg
Zingar Man raktvål after shave

Månadens varumärke: Zingari man

Zingari man är enligt de själva och oss inte som andra raktvålar och after shaves, de är bättre. Varför är de bättre? För att inget åt slumpen, inga genvägar tas.  Zingari man raktvålar och after shaves består av de bästa och i största möjliga mån naturliga ingredienser som talg, shea smör och vegetabiliska oljor som är det bästa för din hud.  

Upptäck Zingari man dofter

Zingari man The Explorer: Detta är doften för dig som vill prova något nytt, för dig som tycker att det traditionella känns uttjatat och som vill ha nytt,  spännande fast med tidlösa dofter. Här finns både doft av skogens träd, solmogna citroner tillsammans vetiver och andra örter för att förstärka dofterna av trä och citrus.  Finns som både raktvål och after shave balm. 

Zingari man The Merchant: Doften för dig som älskar att i timmar vandra omkring på en marknadsplats där du fylls av alla spännande dofter och smaker.  Zingari Man The Merchant är inte en doft för dig som bara vill förnimma dofterna, det här är doften för dig som verkligen vill dyka djupt ner i de underbara dofterna på en basar eller marknad. Finns som både raktvål och after shave balm.   

Zingari man The Navigator: Detta är doften för dig som trivs bäst till havs eller på en varm sandstrand. Som älskar att känna den lätt salta havsbrisen i ansiktet tillsammans med en lätt fruktig sötma. Här finns också en tydlig stomme av värmande mysk. Zingari Man The Navigator är för dig som har en sjöman i sig, som längtar ut på haven. Finns som både raktvål och after shave balm. 

Zingari man The Nomad: Doften för dig som vägrar ställa dig i ledet, vägrar det traditionella. Här finns Bay rum, en klassisk tidlös mycket maskulin doft, men som har varit med länge. Men tillsammans med lime blir doften något nytt, något spännande, något för den som inte vill stå still utan ständigt vara i rörelse framåt. Men samtidigt känna tryggheten vart den än går. Finns som både raktvål och after shave balm. 

Zingari man The Socialite: Är du festens medelpunkt? Den alla vill vara runt? Eller vill du vara den? Då är Zingari man The Socialite rätt för dig. Här doftar det av lime och enbär från iskall gin. Det här är en raktvål som verkligen kyler ner och återfuktar huden under rakning. Kanske den mest perfekta, eller det är den perfekta doften innan en fest, en bjudning eller utekväll.  Finns som både raktvål och after shave balm. 

Zingari man The Wanderer: Detta är doften som väcker vandraren i dig, äventyraren som går genom gröna bergsskogar fyllda med dofter och smaker. Detta är doften för dig som njuter av porlande vatten över stenar, som njuter av att känna mossa under fötterna.  Som vill ha det enkla, det tidlösa. Här doftar det bergamot, citrus, ekmossa, basilika och patchouli, klassiskt, tidlöst och helt underbart. Finns som både raktvål och after shave balm. 

Zingari man Unscented: Vill du inte eller har du svårt för dofter när det gäller raktvål? Kanske föredrar du att kombinera med ditt eget val av after shave eller vill du helt enkelt att din våtrakning ska vara en doftfri upplevelse. Oavsett vad finns Zingari man Unscented här för dig. Detta är helt enkelt en raktvål utan någon doft, utan något krångel. Bara att applicera. Finns som raktvål.

Kombinera din Zingari man för en starkare upplevelse

Alla Zingari man shaving soaps, utom Unscented finns med en matchande After shave balm som förlänger och förstärker doften från din raktvål. Något som lyfter upp doften och din upplevelse vid varje rakning. Dessutom, om du köper en Zingari man shaving soap eller Zingari man After shave balm får du köpa en matchande after shave eller raktvål till rabatterat pris. 

Vilken är din Zingari man doft?

Svårt att välja doft? Vi förstår dig, det finns ju så många. Men vi hjälper dig gärna, skicka ett mail till info@shavingroom.se så hjälper vi dig att hitta rätt doft. 

Nyfiken på vårt sortiment av Zingari man? Här hittar du hela vårt sortiment från Zingari man

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa

10% Rabatt
Bli medlem i vårt nyhetsbrev idag och erhåll 10% rabatt på ditt första köp!
    Bli medlem
    Jag godkänner Villkoren