LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Zingar Man raktvål after shave

Månadens varumärke: Zingari man

Zingari man är enligt de själva och oss inte som andra raktvålar och after shaves, de är bättre. Varför är de bättre? För att inget åt slumpen, inga genvägar tas.  Zingari man raktvålar och after shaves består av de bästa och i största möjliga mån naturliga ingredienser som talg, shea smör och vegetabiliska oljor som är det bästa för din hud.  

Upptäck Zingari man dofter

The explorer

The Explorer: Detta är doften för dig som vill prova något nytt, för dig som tycker att det traditionella känns uttjatat och som vill ha nytt,  spännande fast med tidlösa dofter. Här finns både doft av skogens träd, solmogna citroner tillsammans vetiver och andra örter för att förstärka dofterna av trä och citrus.  Finns som både raktvål och after shave balm. 

När passar egentligen denna doft bäst? Kanske på sommaren, högtiden för året när det gäller semester, äventyr och resor. Kanske resor till skogen, eller bara få känna doften av de solmogna citronerna. Eller kanske är det på våren? När viljan att upptäcka ett nytt år är som störst? Eller hösten? Efter sommaren, ge sig ut på en härlig något lugnare upptäcksfärd. Egentligen passar den förstås när som helst.

The Merchant

The Merchant: Doften för dig som älskar att i timmar vandra omkring på en marknadsplats där du fylls av alla spännande dofter och smaker.  Zingari Man The Merchant är inte en doft för dig som bara vill förnimma dofterna, det här är doften för dig som verkligen vill dyka djupt ner i de underbara dofterna på en basar eller marknad. Finns som både raktvål och after shave balm.   

Liksom The Explorer tror vi att detta är en doft som passar året om. Kanske först på våren när man efter en lång kall vinter återigen vill upptäcka alla härliga dofter. Eller under vintern när man är sugen på att känna dofterna. På sommaren när det varma vädret lättare gör att man kommer iväg till marknadsplatserna.

The Navigator

The Navigator: Detta är doften för dig som trivs bäst till havs eller på en varm sandstrand. Som älskar att känna den lätt salta havsbrisen i ansiktet tillsammans med en lätt fruktig sötma. Här finns också en tydlig stomme av värmande mysk. Zingari Man The Navigator är för dig som har en sjöman i sig, som längtar ut på haven. Finns som både raktvål och after shave balm. 

Är detta den bästa doften för sommaren? När havet ligger öppet och härligt framför en? Eller när man kan tillbringa timmar, dagar på en strand och bara vara. Det tror åtminstone vi. 

The Nomad

The Nomad: Doften för dig som vägrar ställa dig i ledet, vägrar det traditionella. Här finns Bay rum, en klassisk tidlös mycket maskulin doft, men som har varit med länge. Men tillsammans med lime blir doften något nytt, något spännande, något för den som inte vill stå still utan ständigt vara i rörelse framåt. Men samtidigt känna tryggheten vart den än går. Finns som både raktvål och after shave balm. 

Att ständigt söka är något man gör året om. På vintern söker man kanske efter ljuset, efter värmen. Något man gör också på våren i jakten på sommarens solstrålar. Sedan till hösten är det kanske dags att söka sig inåt. Oavsett vad man söker tror vi att man i The nomad kommer hitta en doft att älska. 

The Socialite

The Socialite: Är du festens medelpunkt? Den alla vill vara runt? Eller vill du vara den? Då är Zingari man The Socialite rätt för dig. Här doftar det av lime och enbär från iskall gin. Det här är en raktvål som verkligen kyler ner och återfuktar huden under rakning. Kanske den mest perfekta, eller det är den perfekta doften innan en fest, en bjudning eller utekväll.  Finns som både raktvål och after shave balm. 

Det är ständigt en fest någonstans, det borde åtminstone vara det och du dess medelpunkt, åtminstone om du får som du själv vill. Då är naturligtvis The socialite raktvålen och eller den after shave som passar dig. Sommar som vinter, höst som vår, festen för dig slutar aldrig. 

The wanderer

The Wanderer: Detta är doften som väcker vandraren i dig, äventyraren som går genom gröna bergsskogar fyllda med dofter och smaker. Detta är doften för dig som njuter av porlande vatten över stenar, som njuter av att känna mossa under fötterna.  Som vill ha det enkla, det tidlösa. Här doftar det bergamot, citrus, ekmossa, basilika och patchouli, klassiskt, tidlöst och helt underbart. Finns som både raktvål och after shave balm. 

Även om du föredrar att vandra på vintern med långa härliga vinterpromenader i ett snölandskap, på våren när de första bladen börjar slå ut, långa varma sommarvandringar eller hösten, kanske den bästa tiden för vandring vet vi att den här raktvålen och after shaven kommer passa perfekt. 

Unscented

Unscented: Vill du inte eller har du svårt för dofter när det gäller raktvål? Kanske föredrar du att kombinera med ditt eget val av after shave eller vill du helt enkelt att din våtrakning ska vara en doftfri upplevelse. Oavsett vad finns Zingari man Unscented här för dig. Detta är helt enkelt en raktvål utan någon doft, utan något krångel. Bara att applicera. Finns som raktvål.

Kombinera för en starkare upplevelse

Alla Zingari man shaving soaps, utom Unscented finns med en matchande After shave balm som förlänger och förstärker doften från din raktvål. Något som lyfter upp doften och din upplevelse vid varje rakning. Dessutom, om du köper en Zingari man shaving soap eller Zingari man After shave balm får du köpa en matchande after shave eller raktvål till rabatterat pris. 

Vilken är din Zingari man doft?

Svårt att välja doft? Vi förstår dig, det finns ju så många. Men vi hjälper dig gärna, skicka ett mail till info@shavingroom.se så hjälper vi dig att hitta rätt doft. 

Nyfiken på vårt sortiment av Zingari man? Här hittar du hela vårt sortiment från Zingari man

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa