LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

RAKBORSTE GUIDEN

I rakborste guiden vill vi guida dig genom det mesta som har med rakborstar att göra. 

En introduktion till rakborsten 

Vilken rakborste du ska välja 

Rakborstens delar

rakborsteguiden

En introduktion till rakborsten

En rakborste har två viktiga uppgifter, att förbereda huden och skapa ett jämnt, krämigt lödder. Vi kan lova, har du väl en gång börjat använda en rakborste, kommer du inte vilja sluta. 

Läs mer

Vilken rakborste ska jag välja?

Grävlingshår, syntetiskt borst, vildsvinsborst? Det är bara ett av valen man kan göra när det gäller att välja rakborste. Låt oss därför gå genom de olika valen som finns.

Läs mer

Grävlingshår

Rakborstar med borsthuvud som anses ha allra högst kvalitet är fyllda med grävlingshår, de finns i olika grovlek, fyllighet och prisklasser. Pure badger kallas den som är grövst och Silvertip badger den som är tunnast.

Läs mer

 

Pure badger rakborstar

Pure badger-rakborstar kännetecknas av dess styvhet och prisvärdhet jämfört med andra grävlingshårsvarianter. Denna typ av rakborste erbjuder en balans mellan en styv och mjuk rakborste. Pure badger rakborstar är vanligtvis ett populärt val för dem som söker en prisvärd rakborste att börja med.

Läs mer

Best Badger / Fine Badger

Fine/best badger rakbostar är kännetecknat av dess mellanmjuka struktur och förmågan att skapa ett riktigt lödder. Denna typ av rakborste erbjuder en balans mellan mjukhet och styvhet, vilket resulterar i en behaglig våtrakningsupplevelse.

Läs mer

Super badger

Super badger rakborstar är kännetecknat av dess exceptionella mjukhet och förmåga att skapa ett lyxigt och tjockt lödder. Denna typ av rakborste erbjuder en överlägsen rakningsupplevelse med en mycket behaglig känsla mot huden.

Läs mer

Silvertip badger

Silvertip badger är ett lyxigt alternativ med grävlingshår av den mjukaste och absolut bästa kvalitén som finns tillgänglig. Ett veganskt alternativ finns också.

Läs mer

Syntetiskt borst

En syntetisk rakborste är ett utmärkt alternativ om man av olika orsaker inte vill eller kan välja en produkt med animaliskt hår. Syntetiska borstar finns precis som rakborstar med grävlingshår i några olika kvalitéer. 

Läs mer

Black fibre rakborstar

Black fibres rakborstar är ett utmärkt syntetiskt och prisvärt alternativ till exempelvis pure badger rakborstar. 

Läs mer

Silvertip fibre

Silver tip fibres är ett perfekt alternativ för dig som önskar veganska fibrer med samma egenskaper som Silvertip badger. Det består av högkvalitativa syntetfibrer som torkar snabbare än naturligt hår och därför är mer slitstarkt.

Läs mer

Pure Bristle / Vildsvinsborst rakborstar

Pure bristle, borsthuvuden av grävlingsborst rekommenderas av rakborste guiden till dig som kanske vill pröva på rakborste utan att behöva betala en större summa pengar på en gång.

Läs mer
Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa