LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Proraso recension

Recension: Proraso Rakkräm

Proraso är ett klassiskt italienskt varumärke inom våtrakning, älskat i generationer av män och kvinnor över hela världen. När man känner doften och provar Proraso rakkräm och deras andra produkter själv förstår man varför. Proraso rakkräm på tub är en av deras basprodukter och den har vi kika närmare på.

Lätt att använda

Proraso rakkräm kan appliceras på ansiktet direkt med fingrarna och handflatan eller med hjälp av en rakborste, vilket är rekommenderat. Applicera antingen lite rakkräm direkt på en fuktad rakborste och sedan i ansiktet. Alternativt i en liten rakskål eller rakmugg tillsammans med lite vatten, det ger det absolut bästa resultatet. Känslan av stå på morgonen med en rakmugg med en liten klick Proraso rakkräm som man vispar till ett härligt raklödder är fantastisk. Sedan när doften kommer emot en kan dagen inte bli något annat än underbar. Något som måste upplevas. Vill du förhöja känslan ytterligare, komplettera gärna med en Proraso pre-shave cream och aftershave. 

Härliga dofter

Det vi tycker är det bästa med Proraso rakkräm är doften. Det finns en doft för alla. Vill du ha en något mildare doft rekommenderas vår personliga favorit, Nourishing (Grön). Här doftar det klassiskt och tidlöst av sandelträ och sheasmör. Passar för alla skäggtyper men speciellt grövre, tjockare och lockigare skägg. För dig som verkligen vill ha en explosion av doft varje gång rekommenderas serien Refreshing (Röd) med doft av eukalyptus och mentol. En doft som garanterat kommer att väcka dig på morgonen. Har du känslig hud finns det naturligtvis en för dig med, Sensitive (Vit) med en svag doft av havre och grönt te. Eller varför inte serien Protective (blå) med en härlig doft av aloe vera och grönt te. För en ännu intensivare och längre doftupplevelse kan du gärna komplettera med Proraso pre-shave cream som appliceras innan och after shave som finns i samma dofter.

Naturligt innehåll

Att Proraso innehåller ungefär 90-91 procent naturliga ingredienser är ytterligare ett skäl att vilja rekommendera dessa produkter. Inga av Proraso rakkräm innehåller heller parabener, ftalater, silikon, mineraloljor, artificiella färgämnen eller natriumlauretsulfat. Proraso rakkräm är också en helt vegansk produkt, det vill säga inga produkter med animaliskt innehåll. Förpackningen återvinns som metallförpackning och korken som plast. Produkten är mycket dryg också med lång hållbarhet.

Vi rekommenderar Proraso rakkräm

På frågan vilken rakkräm vi rekommenderar är alltid Proraso rakkräm den vi rekommenderar. Varför gör vi då det? Den har en mycket hög kvalité (med 90-91 procent naturligt innehåll) till ett lågt pris. Rakkrämen är också mycket dryg, det inte mycket mera än en lillfingernagel behövs för att täcka en våtrakning.

Det vi gillar med Proraso rakkräm är först och främst hur lättanvänd den är, även om man aldrig använt rakkräm på tub tidigare. Att komma igång och använda den går väldigt fort och kräver inte mycket övning. Vi använder den med rakborste antingen bara direkt på rakborsten eller tillsammans med en rakmugg. Vår personliga favorit är Nourishing med doft av sandelträ och sheasmör. Men få saker får mig att vakna upp lika fort på morgonen som att raka sig med Refershing, känna doften av mentol och eukalyptus. På vintern eller högsommaren när huden kan vara extra känslig är Sensitive eller Protective ett givet val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa